Mesaj tarihi: Mart 21 1 minute ago, Deathknight said: Gördüm sizi, bizim malachide görmüş hatta o tiese bak 2v2 atıyo falan yazdı. Stardustla atıyolardır dedim girip baktım öyleymiş 4v4 atıyoduk o arkadaş dimi falan dedi; oyun bende de kurulu aslında gaza geliyorum ara ara, belkim gireriz arada bizde. Durduk yere canım çekiyor gerçekten, gelmiş geçmiş en iyi rts bence kesinlikle. Malachi ile sen de gelirseniz 4v4'de önümüzde kimse duramaz. dördümüz gibi bir grubun daha toplanıp karşımıza çıkma ihtimali minimal. İlla karşı grupta 1 acemi olur. yenilmezlik serisi oluşturabiliriz aslında gelseniz TiesTorN beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 22 4vs4 deki en sıkıntılı olay karşıdakiler acemi olsa da bi anda toplanıp tek birine dalmaları. öyle olunca dalınan adam s2 tutuyor güzel olur nostalji yaşarız 4vs4 yapalım bence de, akşam saatleri haberleşelim herkes müsaitse yaparız. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 22 (düzenlendi) Turnuvalara falan katılın. Para kazanabilirsiniz Oyunları kayıt edip yayınlarsanız severek izleriz SC2'yi bugünlerde bile oynayanları görmek güzel. Mart 22 rammstein tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş