Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 http://www.hepsiburada.com/liste/gillette-mach3-yedek-tiras-bicagi-12li/productDetails.aspx?productId=sggil323240&categoryId=60005063 tıraş jelinin indirimli halinin 10 lira olduğunu düşünürsek oldukça hesaplı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 26, 2015 Daha ucuzlarını kullanıyorum gilette markanın. Blue 2 mi 3 mi ne. Gerçi 12 tane olması da iyiymiş. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 27, 2015 şimdi geldi. bir sene gider galiba. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Jiletlerin 4 tanesi 2,5USD alibaba'da. Jeli de daha geçen hafta aldım bir yerden 5TL'ye, Şok veya A101. Hepsiburada'nın tuzaklarına gelmeyin. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Alibaba jiletlerinin orjinal olmama ihtimali var mıdır? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Sahte onlar genelde. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 30, 2015 Geçenlerde ambalajı burada satılanlar gibi Türkçe yazılı bir ilana rastlamıştım. Yorumların da tamamı 5 yıldızdı, rastlarsanız kaçırmayın. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş