Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 BİM'de satılıyor. Markası osmanoğlu. Fiyatı 2,75TL, tadı ise muhteşem. Kahramanmaraş'ın meşhur pastanesi Yaşar'a yaptırıyorlar. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Bir tane pastane tüm ülkedeki BİM mağazalarına tatlı mı yapıyor? İmkansız Baktım şimdi, Mado, mardo ve başka bir sürü şirket var aynı grubun. http://www.yasardondurma.com/tarih.php Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Çok zekisin tebrik ederim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Açta bir tarafınla alay et, densiz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Her uğradığımda gözüm takılır ama hiç almadım Merak ettim şimdi, yarın unutmazsam alayım. Tadı şekerpare falan gibi mi? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 5, 2015 Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin akşam akşam Bayılırım kalburabastıya BİM'den alınacak başka şeyler de vardı zaten. Yoksa bile artık var Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Yukarıdaki atışma şaka heralde Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Bu hala satılıyor mu? Geçen gün şu Batman figurlerine bakman için girdiydim. Bu tatlıyı da aradım , bulamadım. Her yerde olmuyor mu? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Hic duymadim, resim falan yok mu? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Her yerde yok. Hatta üzerine tahin ve fındık dökülen bir tatlısı da varmış aynı firmanın. Her bimde tüm tatlılar yok. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Bugün konuyu görünce akşam aldım. İstanbul' da var ama diğer şehirleri bilmiyorum, bazı tatlılar bölgeye özel olabiliyor, mesela trakya bölgesinde de peynir tatlısı var ama buralarda yok. Fotoğraf eklerim birazdan çay hazır olunca Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 akşam akşam canım çekti şimdi.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Bende bir ara alıp deniyim rast gelirsem. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 250 gr. ekmeğin 1,25 lira olduğu ülkemizde 320 gr.lık tatlının 2,75 lira olması biraz şüpheli geldi bana; üstelik bir de ambalaj gideri mevcut... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Irmik helvasina benziyor sanki. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Fiyat 2.95TL olmuş. Aslında tadının şekerpareden çok bir farkı yok, şekerpare biraz daha şerbetli oluyor, bu biraz daha kuru. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş