Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Samsung galaxy s3 hali hazırda kullanmaktayım bahsettiğim sorun bu telefonda yok sebebi buton olması diğerinde ise dokunmatik home tuşu. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Yenilerin hemen hepsinde dokunmatik. LG'lerde de buton yok. Nexus'larda da yok. Samsung biraz da Apple'a benzemekte inat ettiği için buton kullanıyor. Onlardan başka kullanan kalmadı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 İşte bu sebepten olabilir. Mesaj yazarken hafif loş ortamda space diye home a basılabiliyor. Bu çok kötü bir dertay. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 22, 2015 O biraz yazılımcıyla alakalı sırf uyumluluk için 64bit yazmış olabilir kodlama iyi olsa hız ve işlem olarak muhakkak faydası olur. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 n11den hediye çeki ile birlikte 800lira altına sony m4 aqua aldık. bu fiyat aralığında memnun kalınacak bir ürün. 1 gün ben de kaldı bir handikapını görmedim... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Bende pedere eksisiyle artisiyla asus zenfone 2 laser alip gectim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş