Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 höh? mouse zaten corsair'in. @ tercih meselesi tabi. kablosuz mouseları sevemedim gitti. pardon yaw ben deathadder için şeetiniz sandımdı Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 @@Narcissus Eller büyük olmadığından sorun olmaz herhalde. yani umarım, inşallah Bir de mouse'un kablosundaki temassızlık sorunu iyiden iyiye su yüzüne çıktı. Mecburen aldım gibi bir şey. Zowie bir düşürmedi mouselarının fiyatlarını. :new_cussing: @@SkyWarrior :mrgreen: Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 sen biraz daha kullan bakalım, böyle heyecanlı hareketler beklemezdim senden. deathadder'dan küçük olduğunu zaten belirtmiştim, bu konuda bir süpriz yok. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 @@Narcissus Siyah mı beyaz mı aldın? Benim eller zaten çok iri değil, uygun fiyattan bırakıyorsan alayım. (Uygun fiyat = En düşük Amazon fiyatının %15 aşağısı) Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Mouse un dışı güzel de parmağım kadar mouse.. bileğim ağrıdı kullanırken, senin gibi heyecanlancak biri diilim olm ben bişi aldıımda.. Kötüyse kötü derim iyi özelliklerini de söyler çöpe atarım... Kesinlikle bana uygun diil şimdi deathadderı taktım tekrar jakuziye girmiş gibi oldun valla .. "Uçak metalinden oğluummm mataryoluuu.." olayı falan beni bağlamaz at o zaman uçakla giderken uçsun.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Siyah benim aldığım.. Ancak aldığım fiyattan bırakirim ya ayaküstü zarar etmeyelim simdi Eller çok büyük diilse kullanılabilinir, ben alırken ağır olması da hoşuma gitmişti, mouse u hiç kaldırmam kullanırken falan ama işte bu şekilde kesinlikle kullanamam.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 @@Narcissus hocam sen kaçtan aldın bilmiyorum ama mouse bana 170TL'ye falan gelmiş gibi olacak. Ben bunu 200TL'ye koysam turuncu yerde, 1 saat sonra mesaj gelir IBAN numaranızı yollayın diye. Gerçi chw tayfasına indirim falan yapılabilir tabi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 @@wazzap Şu anda kargo dahil 58 USD'ye satılıyor. 170 TL civarında bir para ediyor. @@Narcissus İkinci el indirimi yapıver de senden alalım, ayağımız alışsın. Ver IBAN'ı atayım 150 TL gönder bana. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Yaklaşık 175TL gibi bi fiyata geliyor ewt ben de öyle almıştım... Koydum kutusuna.. @ sana geri dönüciim.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 herif 5 dakkada karar veriyor ya hiç kendinden beklenmeyecek bir şekilde. neyse kendin bilirsin, fungi'ye ver onu işte o sever. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 @@stardust vurma adama.. 150 TL dedim gitmiş 160 TL'ye vericem CHW'ye diye ilan açmış adam tüccar. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 yalanını skyim çağlar. ben de olmasam millet sana inanacak, atın bunu forumdan. muhtemelen ObiWan'ın olacak deathadder'ı kutudan çıkarttırdı bana... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 @ almiyorsa ben alabilirim,evdeki farem caciklamaya basladi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 M65 benimde gözümün kaldığı bir mouse ancak hep o keskin köşeleri kafamı karıştırırdı. Başparmak değil ama yüzük parmağını acıtabileceğini düşünüyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Hazır konu oradan devam etmişken @@stardust bir şey sorayım. O kırmızı tuşa yanlışlıkla basılabiliyor mu? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Basılabilir hocam ve çok çok rahatsızlık verici bir durum compatitive multiplayer oyunlarında. G502'de çok başıma geliyor. Tabiki birazda beceri ile alakalı. Ayrıca o tuşu sniper olarak kullanmakta yine bir okadar zor ve beceri ile ilgili bir durum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Yani ergonomik olarak olarak çok beğenmiyorum M65 'i ama göre çok hoş geliyor ve albenisi olan bir fare. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Hazır konu oradan devam etmişken @@stardust bir şey sorayım. O kırmızı tuşa yanlışlıkla basılabiliyor mu? tek kelimeyle: hayır. 1 kez bile yanlışlıkla basmadım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Senin rezalet çekim açınla hiç bişey anlaşılmıyor zaten, hayatı palavra adamın.. Ben kendi durumu ifade edeyim net bir şekilde.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 olm ben senle el ele tutuşup gezecek miyim sanki banane senin kıllı elinden. çok küçük diyorsun da işte koyduk deathadder'la yan yana, bu mu çok küçük. hadi ordan pis yalancı, defol burdaki iyi insanların ahlak duygusunu zedeleme. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Çekim açın yanlış zaten, deathadder bariz daha uzun ama önde kalıyor.. M65 in yüksekliği de daha az ama montofon gibi üstten çektiğin için o da görünmüyor.. Kısacası tam bir çöp çekim... Kıllı dediğin Hulk'ın hık demiş kolundan düşmüş olan elimi öpmek için sıraya geçtiğin günleri ne çabuk unuttun.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 1, 2016 Aldıklarımın teslim tarihi olarak 21 eylül görünüyor. Bayramdan sonraya kalacak . Bu en kötü olasılık mı? Bana 7-8 gün içinde gelebilir gibi geliyor. şunlarla ilgilenen vardı forumda. %20 indirim varmış. https://www.amazon.com/gp/coupon/save-20-on-takeya-thermoflask-insulated/A1OAPCT7XQW2FW?ie=UTF8&heroAsin=B0188QBELG&source=catp_db_Test%20Node&pf_rd_p=2535585482&pf_rd_s=merchandised-search-3&pf_rd_t=Landing&pf_rd_i=Test%20Node&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=JKV2G5YQYWPF9D5ZXXSE&tag=kinjadeals-20&ascsubtag=a38b184ae47a66358955f5d84584606814d09cff&rawdata=%5Br%7Chttps%3A%2F%2Ft.co%2FnbvoMd7g7d%5Bt%7Clink%5Bp%7C1786067764%5Bau%7C5727177402741770316%5Bb%7Cdeals Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 @@ResetButton Benim 31 Ağustos'ta sipariş ettiğim klavye için de tahmini teslim tarihi 19 Eylül görünüyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 25 Ağustos'ta aldığım Flip 3 Est. 16-19 Eylül gözüküyordu dün geldi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 2, 2016 @ almiyorsa ben alabilirim,evdeki farem caciklamaya basladi Ben almıyorum, satıcının kargo benden, yok değil ama indirimli falan filan diye yanıp dönmesi nedeniyle kıllanıp vazgeçtim. Sürekli Amazon'dan hediye çeki kazanıyorum iş yerinde o yüzden Amazon'dan sipariş edeceğim. Sen alabilirsin hala istiyorsan. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş