Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2016 Amazon Sony MDR-7506 stüdyo monitor kulaklıkları göndermeye başlamış, inanılmaz mutlu oldum. https://www.amazon.com/gp/product/B000AJIF4E/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 Griffon beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Bana kulak içi lazım ne tavsiye edersiniz 50 60 usd civarı. Sennheser cx 300-II precision olabilir. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Şu baya iyi gibi . https://www.amazon.com/gp/product/B0042A68R8 Eyw haci bir tanede ben kaptım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Deathadder $47 https://www.amazon.com/gp/product/B00MYTSDU4/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER ps: 24 saatlik indirim, 20 saati kalmış. ilginç bir şekilde bestbuy 38 dolara satıyor. http://www.bestbuy.com/site/razer-deathadder-chroma-optical-gaming-mouse-black/8501032.p?id=1219340874786&skuId=8501032 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Benim kürek gibi ellerime yeni bir mouse lazım. Roccat Kone XTD var çok seviyorum mouseumu ancak üzerindeki kaplama garip bir hal aldı. Yapış yapış gibi duruyor bazen ki hiçbir şekilde kirli elle mouse klavye kullanmam anlamadım neden. Zamanla aşındı herhalde. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 deathadder iyidir o zaman yapıştır... şimdi amazon chat'den anastacia kızımız ile görüştüm. Ne iş "Deal of the Day" yapıyorsunuz ama Bestbuy sizden daha ucuz, aynı fiyattan verirseniz sizden alalım dedim. Baya kibar kibar bişeyler yazdı da, özetle "haklısınız ama diğer firmaların fiyatları ile -eşleşme- (match) gibi bir fiyat politikamız yok, yardım edemediğim için çok üzgünüm" dedi. Yine de gayet iyi fiyat, düne kadar 55 dolardı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Daethadder kullandıysanız farklı bir deneyim için ASUS Gaming Mouse (ROG Gladius)'a bir bakın derim. Tıklama adeddi olarak razerdan fazla test edilmiş. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Amazon'dan ürün alırken "extended warranty" seçeneği çıkıyor. Onu alan var mı? Garantiyi kim veriyor? Edit: Kindle 'ın Shipping Dimensions 'ı bilen var mı? Borderlinx ten giriyorum tahmini rakamlar 35.69usd masraf çıkıyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Reportta ilgili bir makale var acelesi yoksa bunuda değerlendirebilirsiniz.Pre order açık şuan. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 https://www.amazon.com/gp/product/B00MYTSDU4 Razer DeathAdder Chroma 37.99$ Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 Star'a yapmayız derken arka planda fiyatı indirmişler Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 onun fiyatını düşürten benim bu arada. form doldurdum yolladım amazona. e-mail geldi bana, bedava hediye ettiler bir tane, daha ucuz fiyat bulup onlarla paylaştığım için. sayfada aratın bak "feedback" bölümü var, orda "Would you like to tell us about a lower price?" diye bir seçenek var, ordan formu doldurdum yolladım, sonuç ortada. global pazara etki ediyorum oturduğum yerden. KaraSinek, Griffon and wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 adamın amazon hayatsızlığı sonunda işe yaradı.. helal valla hahaha wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2016 @@Narcissus :lol: Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Fiyatı görünce dayanamadım ben de çaktım bi sipariş. 10 senelik bebişim Logitech G9'umu emekliye ayırıyorum artık. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 o G9'u labaratuvar ortamında moneküllerine ayırarak imha etsinler, sakın çöpe falan atma üstünde biriken mikroorganizmalar salgın hastalık başlatabilir. şuan sen çok ciddi bir çevre riski içeriyorsun, kusura bakma adresini ve telefonunu kadıköy belediyesine verdim, gelip alsınlar, direnme. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 G9 benim için efsane bir mouse'dur. Ancak bendeki çok çabuk deforme olup gevşemişti kullananlar anlar ne demek istediğimi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 @ ben kullanmadım ama logitech ürünleri leğen plastiğinden üretildiği için anlıyorum ne demek istediğinizi. adamın amazon hayatsızlığı sonunda işe yaradı.. helal valla hahaha umarım senin genel hayatsızlığın da bir gün işe yarar kardeşim Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 razerın plastik kalitesi logitech ten daha kötü üzgünüm Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 @@stardust Yine ne aldın la sabah sabah. (Amazon'dan değil, ilaç olarak.) Deathadder yine 38$'dan 50$'a çıkmış bu arada. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Logitech 'in legen plastiği kalitesinde ucuz ürünleri de var tabiki ama tüm ürünleri böyle dememiz doğru olmaz. Razer hiç kullanmadığım bilemiyorum ama Amazon yorumlarına bakılırsa kalitesizlik açısından Logitech ve Razer aynı sınıfta benim gözümde. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Walla benim G9 10 seneden fazla kulllanmama rağmen ne çift tıklama yaptı ne bişey. Kullanım ile aşınan tek yeri ise scroll tekerleğindeki lastik (eriyerek yok oldu 10 sene sonunda doğal olarak). Bir de baş parmağın denk geldiği sol yüzeyde hafif aşınma var ama kozmetik olarak dahi kusur oluşturmyacak kadar ufak bir ebatta. İnanılmaz memnundum, hatta teflon ayaklarının erimesi sonucu 5$'a eBay'den teflon ayak satın almıştım geçen ay falan. Teflon ayakları takarken parçalarına ayırıp tek tek temizlediydim, ilk günkü gibi olduydu mouse. Elimde yok olana kadar kullanırım diyordum ama bu fiyatı görünce dayanamadım. Pek Razer sayılmaz ama daha öncesinde Razer'ın Microsoft için ürettiği "Microsoft Habu" kullanmışlığım var ve 1-2 sene içerisinde çift tıklama problemi oluşmuştu farede. Malzeme kalitesi olarak da Logitech G9'un yanına yaklaşamaz. Razer ürünleri genel olarak sevmesem de Deathadder'a geçmiş başarılarından ötürü bir şans verdim bu fiyata. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 razerın plastik kalitesi logitech ten daha kötü üzgünüm ben razerın kalitesi logitech'den iyidir gibi bir yorumda bulunmadım dikkat edersen. razer da yıllar içinde aynı bokun yoğurtlusu durumuna geldi. biz corsair'ciyiz gardaş, bizim canımız yanmaz, ucuz mal kullanmıyorum, plastikle işim olmaz, aliminyum takılıyorum bu aralar, bknz. imzam. Aircraft-grade aluminum structure: light weight, durability, and optimal mass distribution Plastiğinizden arınıp gelin huzuruma bundan sonra. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2016 Benim Sennheiser siparişim geldi, 10 günde elime geçti. wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş