Star Wars VII: The Force Awakens
2 2

Bu konuda 152 mesaj var

O kadarda fanteziye kaçmamak lazım. Tabi film izleyebilmek için zaman yaratılamama gerekçesi başka neden varsa bilemicem.

On 12/17/2015 at 11:48, kHanTW said:

Ben cuma 21.30 ya da Cumartesi 24.00 seansı düşünüyorum. Zamanında LOTR'a salon kapattıydık, burda gidecek adam bulamıyorum, üzücü resmen...

Bu muhabbeti bende çok özlüyorum, hele ki can arkadaşım Kaan (burda bazıları Malachi olarak bilir) Ordu' ya taşınınca (işi gereği) iyice koptu bu olayımız. Hayat böyle birşey işte özellikle iş hayatı vs girince işin içine herkes savruluyor bi yana geçim derdi, aile derdi vs derken. Toplasam şimdi yine eski grubumuzdan 3 5 kişi toparlanabiliyor bazen ama eski havası kalmaması üzüyor nerde o topluca gitmeler...

Bu arada geç seans muhabbeti çoğu durumda en mantıklısı, tabi ertesi gün çalışma günüyse üzücüde olabilir. Aslında güzel bahane olur öyle iş yerine falan filan işim var 2 saat geç gelicem diyip geceden seansa girip sora gelip yatmak. :D

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Forumda ilk izleyen olabilirim =)

Film olmus, sevdim. Spoiler'lardan kacinin, ben IMDB sayfasina bile bakmadim filmin sirf spoiler gorebilirim diye. Merak edenler icin, puani 9.0 olarak baslamis, tabii ki duser, ama tahminim 8,5 falan kalir.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ben spoilerın kralını yedim çoktan açıkçası film bok oldu benim için. ekşideki hayvanlar sağolsun.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Filmde concept tasarım yine 1970-80'ler gibi mi yoksa biraz modernleşme var mı ? 

Bunu spoiler içinde yazacaktım ama bulamadım. Müslüman mahallesinde salyangoz satma türünden o yuzden negatif şeyler okumamak isteyen bakmasın aşağıya derim : 

Zamanında ilk filmden çok etkilendim ancak sonraki filmlerden bir coğu vasat kukla gösterisi gibiydi benim için neyse bunu geçeyim. Angry Birds'ten tutunda süt ambalajlarına kadar bu konseptin güzüme gözüme sokulmasından son derece bıktım artık. Bunu öylesine yaptılar ki benim artık Star Wars denen meretten midem bulanıyor. Heleki  bir oyun yaptılar konstept ucube 1970 'li yılların konsepti. Ha bu değişsin modernleşsin belki o zaman yeni seriyi takip ederim. Ama 0 varak robota ve androide, ucube robotlar ve askerlere hiç tahammülüm kalmadı. Çocukken bunların oyuncakları ile bayağı oynadım.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ruh olarak ilk filmlere yakin. JJ Abrams guzel tutturmus bence. 

Bu arada hazir Star Wars muhabbeti varken yazayim, Episode I-II-III icin spoiler olacak, ona gore okuyun, yeni filme spoiler yok :

Reveal hidden contents

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  On 12/17/2015 at 11:24, Atrin said:

@@Deathknight valla mantıklı esasında ama ben bekleyemedim. Bizim seansta han solo yu görünce lightsaberlarını açanlar falan vardı. Bir anda salon aydınlanıyordu.

CİDDİ ANLAMDA SPOİLER VAR AÇMAYIN İZLEMEDİYSENİZ.

Reveal hidden contents

Benim gittigim salonda yas ortalamasi 30 uzerindeydi, salonda cit cikmadi, herkes filmi efendi efendi izledi.

OYLE BOYLE SPOILER DEGIL, IZLEMEDEN ACMAYIN

Reveal hidden contents

Bu arada eksi sozluge girdim, sol frame'de 2 baslik film hakkinda agir spoiler. Bence girmeyin.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  On 12/17/2015 at 14:11, Erwin said:

Ben spoilerın kralını yedim çoktan açıkçası film bok oldu benim için. ekşideki hayvanlar sağolsun.

Ben de instagramdaki yorumlarda yedim bir tane ama ne kadar büyük bilemiyorum. Web ortamından uzak durmaya çalışıyorum o yüzden. Hatta burayı bile korkarak okuyorum. :D

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bu başlıkta bile yusuf yusuf okudum yorumları. Daha da okumam. Yarın Marmara Park Imax'den 15:00 seansına biletimi aldım. O seanstan sonra gelip okuyacağım. Görüşmek üzere :D

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Spoiler verenler yüzünden eksiye girmem bir daha fimi izleyene kadar. 

ilk iki hafta gidilmez. Elinde ışın kılıcı ile filme gelenler oluyor. Sonra biraz rahatlayınca Imax yaparız.  

3d mi izleyelim, 2d mi?

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Hocam 3D lik 2 sahne vardı. Bir tanesini söylemiyim çok küçük spoiler ama ikincisi spoiler değil. İkinciside Star Destroyer ın gösterildiği bir klasik sahne vardı. Orda ciddende sinemanın içinde gibiydi destroyer : :D Benim elimde olsa 2D giderdim. @@ResetButton

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  On 12/17/2015 at 02:13, allreadydead said:

JJ Abrahms yönetecek dendiğinde tüylerim diken diken olmuştu. Star Trek'in içine ettiği gibi bunu da top edecek diye çok korkmuştum.

Empire Strikes Back'in senaristinin kadroda olması beni tekrar umutlandırmıştı.

Film güzel. Film ÇOK güzel. Öyle böyle değil. Belki bunun sebebi benim bekletilerimin JJ ve EP 1 yüzünden yerlerde gezmesi olabilir. Ama.. neyse, gidin mutlaka izleyin :)

Bağımsız bir Film olarak 8.5/10

SW serisinin devamı olarak; 12/10

@@kronus ne zaman gitmişsin :D

Spoiler'İn içine cevaplarını yazdım. Artık içinde hem Atrin'in şıpoyleri hem benimki var :D

On 12/17/2015 at 11:24, Atrin said:

CİDDİ ANLAMDA SPOİLER VAR AÇMAYIN İZLEMEDİYSENİZ.

Reveal hidden contents

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de az önce gördüm filmi. Ciddi bir SW fanı olmadığım için Spoiler bir sorum olacak.

CİDDİ ANLAMDA SPOILER VAR AÇMAYIN İZLEMEDİYSENİZ.

Reveal hidden contents

Genel olarak görsel anlamda iyi kotarılmış bir film elbette. Devam hikayesi olarak da hem eskilere sadık kalmak, hem de yeni bir hikaye üretmek konusunda başarılı.

Bir geri dönüş filmi olduğu için de bolca klişe var. Zaten böyle olmasaydı SW fanları topa tutardı JJ'i.

Yine de Star Trek'in devam filmlerinde hissettiğim o yapaylığı bunda da hissetmekten kurtulamadım. Eski dostları görmek, ışın kılıcı ve X-Wing lazerlerinin sesleriyle Tie Fighter'ların çığlıklarını duymak çok iyi geldi tabii ancak yeterli olmadı sanki.

Birşey eksik...

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

@@MilesTeg

Reveal hidden contents

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  On 12/17/2015 at 18:16, Atrin said:

@@MilesTeg

Reveal hidden contents

Ehhehee Dallas'a benzemiş olay :) Demiştim çok iyi bir SW izleyicisi olmadığımı, çok teşekkürler @@Atrin :beer2:

Öyleyseee... BB-8, R2-D2'nun nesi oluyor?

Ciddi bir soru değildir... :)

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Filmin kendi expanded universe olayi kitaplarla insa edilmeye başlıyor. Bakalim ne sacmalamislar....

Cizgi romanlarda gelecekmis

post-32-0-75108400-1450393576_thumb.jpg

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

İki sağlam diyalog yok. Her şey, her konu, her karakterin geçmişi geleceği havada kalmış. Bol aksiyon sahnesi ama çoğunlukla karambol ne oluyor anlamıyorsunuz.

Ergen liseli kıvamında kötü karakter

En güzel şey BB8

Eski karakterleri görmek iyi olmuş o kadar.

Beklentiyi yüksek tutmayın.

SEP and MilesTeg beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Film olarak 8/10, Star Wars filmi olarak 6,5/10 veriyorum. Pek de Star Wars filmi gibi olmamış hatta. Bir "Bölüm III" bile değil.

Filmle ilgili fikirlerim şöyle (izlemeyen varsa uzak dursun):

Reveal hidden contents

@@nart'a katılıyorum. Beklenti çok olmasın. Benim öyleydi.

MilesTeg and Definitive beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

spoiler içinde cevaplar ;)

Reveal hidden contents

eklemeler, feci spoiler

Reveal hidden contents

On 12/18/2015 at 08:38, Lightning McQueen said:

Film olarak 8/10, Star Wars filmi olarak 6,5/10 veriyorum. Pek de Star Wars filmi gibi olmamış hatta. Bir "Bölüm III" bile değil.

Filmle ilgili fikirlerim şöyle (izlemeyen varsa uzak dursun):

Reveal hidden contents

@@nart'a katılıyorum. Beklenti çok olmasın. Benim öyleydi.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Film beklediğimden iyiydi. Rahat rahat spoiler yeme korkusu olmadan her siteye girip çıkabilirim artık :)

Reveal hidden contents

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ben çok tutmadım maalesef, yaşım kırkın üzerinde, ilk filme(Episode 4) gittiğimde 7-8 yaşlarındaydım, o yaştaki ve tarihteki tadı beklemiyordum bu yaştan ve bu saatten sonra ama ne bileyim ben dediğim gibi çok beğenmedim filmi.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  On 12/18/2015 at 22:33, T800 said:

Ben çok tutmadım maalesef, yaşım kırkın üzerinde, ilk filme(Episode 4) gittiğimde 7-8 yaşlarındaydım, o yaştaki ve tarihteki tadı beklemiyordum bu yaştan ve bu saatten sonra ama ne bileyim ben dediğim gibi çok beğenmedim filmi.

Sanırım bizim yaştakilerin sıkıntısı bu. Bu tür filmler için "yaşlı" olmak. Çocukluğun naifliği kalmayınca hayata olduğu kadar eğlence unsurlarına da farklı bir gözle bakıyoruz. Öyle feleğin çemberinden geçtik falan demiyorum, en azından kendim için. Ama yine de yaşanmış yıllar birşeyleri değiştiriyor kaçınılmaz olarak.

Ciddi bir Star Wars filmi hiçbir zaman yapmayacaklar sanırım. Karanlık tarafın koyu karanlığını, aydınlık tarafın fark yaratan asaletini görmek istiyorum. Aile ilişkileriyle basite indirgenmiş bir çocuk filmi artık kesmiyor beni.

Star Wars'un da herşey gibi değişmesi, ilk izleyicileriyle birlikte büyüyüp olgunlaşması gerekiyor bence. Biz büyüdük, Star Wars büyümemiş.

SEP beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  On 12/19/2015 at 09:55, MilesTeg said:
....

.... Karanlık tarafın koyu karanlığını, aydınlık tarafın fark yaratan asaletini görmek istiyorum. Aile ilişkileriyle basite indirgenmiş bir çocuk filmi artık kesmiyor beni.

....

Biri kaşemi getirsin!

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
2 2

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok