Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Selamlar, Iphone - IOS 9.1 Çektiğim resimler ve Whatsapp'tan inen resimler aynı klasörde. Bunu nasıl engelleyebilirim? Whatsapp diye birşey olsun. Teşekkürler, Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Android telefona geçerek. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 26, 2015 Android telefona geçerek. Hayatta geçmem Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Photos uygulamasında sağ üstte edit'e basıp yeni klasör tanımlayabiliyorsun. Whatsapp'dan gelen resimleri otomatik oraya atar mı denemedim açıkçası ama en kötü ihtimal ile elle oraya aktarabilirsin. Aslında mesela Instagram için kendisi otomatik yeni klasör açıyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Photos uygulamasında sağ üstte edit'e basıp yeni klasör tanımlayabiliyorsun. Whatsapp'dan gelen resimleri otomatik oraya atar mı denemedim açıkçası ama en kötü ihtimal ile elle oraya aktarabilirsin. Aslında mesela Instagram için kendisi otomatik yeni klasör açıyor. Teşekkürler. Abi taşıyana kadar silerim zaten. Bak Android otomatik atıyordu Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Evet de android'de bin tane başka sorun var. Boşver sen android falan Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Android kullanıyorum açıkcası, iphone telefonumu dedeme verdim oda memnun. Androidi de ben tavsiye ederim heryola gelir. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Valla şahsen bende android in başka başka klasörler açmasına tavım . En son QuickPic ile tüm resimleri görmeye başladım oda telefon ilk alındığındaki resimlerden bazılarını kafasına göre göstermiyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş