Windows 10 üzerine
8 8

Bu konuda 1.112 mesaj var

On 4/27/2018 at 07:41, ResetButton said:

Bende de var böyle sorunlu bir update. MS 'nin feedback e yazdım, "bilinen bir sorun " diyerek update i gizlemek için bir programa yönlendirdiler. 

April update çıkacak yakında.Onun yükleyince hepsi yüklenmiş oluyor, sorun çözülüyor.

Teşekkürler. April update'i bekleyeyim bakalım, umarım çözülür.

Ayrıca son zamanlarda Windows 10 bazı uygulamaların ve sistem seslerini kafasına göre kısıyor. Acaba bilmeden bir ayar mı seçtim ya da kullandığım bir uygulamanın (Discord, Steam, oynadığım bir oyun, vs.) ayarları nedeniyle mi sapıtıyor bilemedim. Var mı benzer durumla karşılaşan acaba?

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  On 5/2/2018 at 05:38, Forgotten said:

1803 ile gelen değişiklikler/yenilikler neler acaba?

Update uygulaması microsoftun istesinde, windows update ile görümüyorsa onunla indirebilirsiniz.

Yenilikler.

Reveal hidden contents

Forgotten beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Update' i yapanların pc' lerinde bi salaklık oluştu mu? Benim pc açıklayamacağım şekilde beklenmedik zamanlarda aptallıklar yapmaya başladı.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  On 5/3/2018 at 06:53, Onur said:

Update' i yapanların pc' lerinde bi salaklık oluştu mu? Benim pc açıklayamacağım şekilde beklenmedik zamanlarda aptallıklar yapmaya başladı.

Bende fark edebildiğim herhangi bir saçmalama olmadı. Bir önceki bahsettiğim update yapamama ve sürekli update uygulamak için restart isteme olayı da geçti hatta.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Sabahtan beri DU Meter'ı çalıştırmaya uğraşıyorum ama nafile. En sonunda teknik desteğe başvurdum. Daha önce de Win update sonrası benzer sorunlar yaşamış, korkarım tekrar ediyor.

Bir hantallık var makinede, updateden sonra başladı. Hiç olmadı baştan kurarım sorun değil de gözümde büyüyor şimdi...

Chrome da saçlamaya başlamış habere göre.

MilesTeg tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bende yavaşlık olmadı ama ne olduğunu henüz anlayamadığım, 500MB boyutunda içi boş olan ama 450MB'lık kısmı dolu görünen bir disk partition oluştu. O yüzden bu diskle ilgili sürekli "Disk Dolu" uyarısı çıkıyor.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

evde ki masa üstünde problem yaşamadım ancak şirket bilgisayarım da chrome açıkken bilgisayar kilitlendi ve reset atmadan da düzelmedi. chrome ile yeni windows 10 nisan 2018 güncellemesinin bir sorunu olabilir cidden.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Windows 10'un olduğu SSD gümledi. Bakalım son versiyonu kurunca yaşadağım saçma sapan driver bulamam/kuramama sorunu düzelecek mi?

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Dün anakartın ses sürücüleri de saçmaladı. Kaldırıp tekrar kurmam gerekti. Güncellemeden sonra olduğu için onunla bir ilişkisi olma ihtimali yüksek bence.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni Dell laptopumda bir sıkıntı yaşamadım şu ana kadar ama 2013 Vaio laptopum yüklendiğinden beri baya kötü durumda. Driverler acayip saçmalıyor, uzun süreli takılma ve düğmeden kapatma harici çözümü olmayan bir donma yaşadım.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Onları update'e bağlama, ele geçridim, cirit atıyorum bilgisayarında. :kayik:

Onur and TiesTorN beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de sıkıntı yaşamayan tayfadanım.

edit: Senin ana. av. s. windows gibi. witcher 3 savelerim gitmiş.................

wazzap tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  On 5/4/2018 at 20:25, wazzap said:

edit: Senin ana. av. s. windows gibi. witcher 3 savelerim gitmiş.................

büyük dram. bu yüzden ben sürekli belgeler klasörümü senkronize ediyorum harici diske. windowsun sağı solu belli olmuyor. bende yaşadım zamanında. o zamandan beri yedekliyorum. 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
  On 5/4/2018 at 20:25, wazzap said:

E cloudda yok mu saveler.. 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

@Narcissusyok, PC'de depoluyordum saveleri. Newgame+ tamamen bitmiş bütün görevleri ileve bütün setleri (legendary grandmaster) yapmıştım. Sadece Skellige'de bazı soru işaretli yerler kalmıştı.

Baştan başladım şimdi, gerçi 4 tane achievement kalmıştı; onlar için baştan başlayacaktım zaten de en kolayı seçip hemen bitsin diye hızlı hızlı geçecektim. Şimdi yine death march kasıp oynuyorum.

wazzap tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Windows 10'la mecburen haşır neşir oluyoruz, iş güç derken ağırlıklı kitle oraya kaymaya başladı bile, XP'lerden kurtulmak çok hasarlı olmadı ama windows 10 biraz olacak gibi, sık sık güncelleme olması ve aksaklıkların çözülmesi için uğraşmak gerekmesi hiç hoşuma gitmiyor, son dönemde build 1703'lü win10'ların update sonrası arıza vermesi bezdirmişti, bizde yavaştan belirli bir sıra ile sistemleri build1709'la kurup acronis'le imajlamaya başladık fakat sonraki dönemde çıkan güncellemelerden artık ciddi ciddi bezmiş durumdayız, bir çok planlı işi aksatacak kadar sıkıntı vermeye devam etmesi bazı kritik kullanıcıları windows 8.1e döndürerek geçici çözüm buldum. şu son güncellemeden biraz zaman geçsin üzerinde birz update alsın görelim öyle yeni sistem kurulumları yapacağım.

Son dönemde dikkatimi çeken en önemli şey artık mekanik diskli sistemlere tahammülüm kalmadı, işletim sistemi mekanik disk üzerinde ise çok değil 2-3 ay sonrası sistemde ciddi yavaşlama görülüyor, muhtemelen SSD'ye alıştığımızdandır fakat yinede sinirlerin harap olmasından sa gidip en azından 240GB SSD alarak durumu çözmek alışkanlık oldu. artık envanterde 240-256-500GB SSD'de tutuyorum. son güncelleme ile gelen yenilikler gerçekten de güncelleme kelimesini ucu ucuna karşılıyor. android'de bu kadar yenilikle sürüm numarası değiştiriyor google efendi.

bu hafta 1803'lü iso bulursam. sanalda 2 sistem kurup çalıştırıp bakacağım.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
8 8

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok