Mesaj tarihi: Mart 9, 2015 Birşey olmaz bağlayabilirsin. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 10, 2015 ama flash ı bağlayınca içindekileri görmüyor mesela.o da ntfs.... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 iki kere sürücü güncelledim iki kere format attım bu yüzden ion2 yi kuramıyorum deli oldum deliiiii gıcık şey kurulmuyor kurulunca sistem yavaşlıyor nasıl yapacam bunu 00:02.0 VGA compatible controller: Intel Corporation Atom Processor D4xx/D5xx/N4xx/N5xx Integrated Graphics Controller (rev 02)00:02.1 Display controller: Intel Corporation Atom Processor D4xx/D5xx/N4xx/N5xx Integrated Graphics Controller (rev 02)04:00.0 VGA compatible controller: NVIDIA Corporation GT218 [iON 2] (rev a2) kartlar bunlar.bi el atın... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 ION 2 için linux altında doğru düzgün destek yok. Yüklenmesi de tavsiye edilmiyor. Onboard intel vga ile devam edilmesi öneriliyor. ION 1 de ekran kartı direk tek başına çipsetteydi. ION 2 biraz daha optimusvari bir olay ve yazılımsal olarak intel üzeirnden görüntü aktarıyor dolayısı ile performans düşük. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 hdmi çıkışını kullanamayacakmıyım yani? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 HDMI zaten doğrudan ION 2 ye bağlı değil. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 buna sürücü yazamazmıyız? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 13, 2015 Nvidia bile doğru dürüst sürücü yazmamış Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 Şöyle bir şey buldum bumblebee ile yapmış adamlar.uygulasam mı ki? https://wiki.archlinux.org/index.php/ASUS_Eee_PC_1215n Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 https://axel668.wordpress.com/2011/05/31/acpi_call-and-bumblebee-nvidia-ion2-linux-support/ buda var Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 sorun olursa eski ayarlara nasıl dönebilirim? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 14, 2015 hdmi çalışmıyor nasıl çalıştıracağım? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 16, 2015 Kullanan, merak eden, kurmayı planlayan arkadaşlar var mı? Böyle bir konu olursa özellikle benim gibi yeni başlayacak olanlara yardımcı olacağını düşünüyorum. Bildiğiniz gibi TS 'de iki inceleme yapıldı nedir bu yahu diyenlerin bakabileceği cinsten. Bunlardan Mint gerçekten hoşuma gitti. http://teknoseyir.com/linuxe-adim-atmak-ubuntu-ile-bir-hafta http://teknoseyir.com/linux-mint-incelemesi hamdi bey chrome un chromuim olarak bulunduğunu söylüyor ama değil google chrome diye geçiyor Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 flareget i illa satın mı almamız gerekiyor yoksa başka bir çözüm var mı dosya yüklemek için? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 wget var curl var var da var. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 hdmi çalışmıyor nasıl çalıştıracağım? HDMI çalışmıyor derken görüntü mü vermiyor yoksa ses mi gelmiyor ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Ses olsa sorun qasmixer ile çıkış aygıtını ayarla diyeceğim ama HDMI görüntü vermiyorsa bişiler olması gerektiği gibi yüklenmemiş demekki. Optimus un doğru GPU yu seçmesini sağlaman gerekebilir. optirun komutu olması lazım. örneğin mplayer ile film izleyeceksen optirun mplayer deyip başlatman lazım sanırım HDMI ın çalışması için. Tuhaf bir sistem ion 2 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Optirun kullanmıyorum onun yerine bumblebee nin gui sini yükledim oradan ayarlıyorsun hangi programın kullanacağını .hani hdmi iondan bağımsızdı? Optirun kullanmıyorum onun yerine bumblebee nin gui sini yükledim oradan ayarlıyorsun hangi programın kullanacağını .hani hdmi iondan bağımsızdı? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Ona rağmen çalışmıyorsa demekki bişiler doğru yüklenmemiş. Karşımda birebir kullanmadığım için bişi diyemem. Kolay gelsin. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 17, 2015 Illumina gibi koskoca firmanın sadece linux üzerinde çalışan bir yazılım çıkartmasına tepkiliyim. Çıkarttın madem bir de adam gibi installer ve ara birim versen olmaz mı. İllaki konsoldan çalışmak zorunda herşey. En azından python veya perl ile yaz bir arabirim. Bu kadar zor olmamalı. Neyse CASAVA diye bir nextgen sequencing yazılımını yüklemek için CentOS 5 kurmak zorunda kaldım VM ye. Ona yanıyorum. Yükleme de direk Cmake ile. poofffffff Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş