Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Haftasonu biraz betasini oynadim, keyifli gorunuyor. Siniflar falan ilginc olmus. Grafikler guzel, FPS iyi, akici. Almam muhtemelen, ama basligi dursun diye actim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 valla nerde o eski cod 4, modern warfare 1,2 multi. leri. yeni çıkanlarda tonlarca detay var. akşam 1 saat oynayıp kapatayım denilecek oyunlarda çıktılar. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Advanced Warfare iyiydi, Modern Warfare 3 yine iyiydi(multi olarak, single hikayelerini bitirmedim hiçbirisinin, en son Black Ops'u bitirmiştim sanırım), herkesin favorisi Black Ops 2 ben de düzgün çalışmadı, Treyarch olduğu için bu oyun bundan da şüpheliyim ancak Treyarch multide FPS limiti falan koymuyor, bakacağız artık. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Oyun çıktı. PC versiyonu yine berbat halde piyasaya çıkmış. http://www.polygon.com/2015/11/6/9681392/call-of-duty-black-ops-3-pc-issues-broken Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Ben de öyle o kadar kötü değil pek, bazı yerlerde sorun oldu ama. Oyun yalnız 16 GB RAM istiyor kesin, kullanılan RAM bende 10 GB sınırında. 1080p'de belki bir miktar daha düşük olabilir. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 Şu oyunun ram diretmesi de ne diyedir ilginç. PC' de oynucağı varsada adamın oyundan soğutmak içinmi yapıyorlar artık nedir ? Kıçıkırık konsolda böyle diretme olmuyor, orda ki gıdım ayara 2 tane config ayarı girmekten acizler. Adamın belliği düşükse düşük ayar açar oynar diretmenin manası ne saçma sapan iş. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 7, 2015 @@T800 grafikler AW gibi mi yoksa bir gelişme var mı ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Call of Duty serisinde bir gelişme olmaz kolay kolay, Ghost ile PS4 ve Xbox 360 da gelince orada bir geliştirme yapmışlardı zaten kendilerine göre. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Saçma sapan FPS dalgalanmaları oluyor arada GPU Usage seviyesinin aşırı düşmesinden onu düzeltirlerse problem olmaz bende, bu arada 15 GB RAM kullanımı bile gördüm oyunda ki 8 GB RAM ile bulaşılmasın, oyun eğer ki kurulu olduğu bilgisayardaki RAM'i bir şekilde cache olarak falan kullanmıyorsa kullanım bu şekilde, 8 GB RAM sahipleri oyunu almadan önce bu konuyu mutlaka araştırsınlar yoksa 8 GB RAM ile olmaz bu oyun. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 TechPowerUp da benzer tespitlerde bulunmuş, 8GB oynatmıyor diyor onlar da: http://www.techpowerup.com/217308/black-ops-iii-12-gb-ram-and-gtx-980-ti-not-enough.html Oyun, kesinlikle optimize falan değil. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Aman yesinler oynamayiz bizde o zaman zaten toplamda 5-6 saatte bitecek.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 5-6 saatte bitmez, multisi oynanıyor esasen, 100 küsur saat multi oynanılması düşünülmüyorsa sadece senaryo oynamak için Call of Duty'e değmez o kadar hikayesi için. Advanced Warfare buna göre daha iyiydi bence ama. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 8, 2015 Valla bf4 var, hardline var birde battlefront geliyor kim oynar codu Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 Multisini oynamayı düşünmüyorsan satın alma, değmez diyorum zaten. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 9, 2015 COD her haliyle çöp bence ya verilen paraya acıyorum ki bu gidişle AW son COD oyunum olacak. AW bile çoğu fps oyuncusunu tatmin edecek gibi değil o kadar atraksiyona rağmen oyunda ne nitelik var nede ruh ... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş