Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Guile, Dhalsim, Blanka yok mu yahu.. Orijinal tayfadandır, emekçidir bu arkadaşlar, kapı dışarı etmeselermiş. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Grifcim güzel soru, çılgın bi heyecanla bekliyoruz valla biz de ) Guile in yerine Nash var o yüzden guile olmaz ilk rosterda da (ilk 16 ile başlayıp sonra her ay karakter falan ekliceklermiş..) ama harbiden dhalsim ve blanka gibi tamamen farklı oyun tipine sahip olan bu 2 karakteri nasıl ana rosterın dışında bırakıcaklar bilmiyorum.. Dediğim gibi sonradan eklenir de ilk başta olmaması harbiden ilginç olur/olacak.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Ana oyunu 4 karakter ile çıkartsınlar. Sonra her 4 karakteri içine bir iki dövüş arenası falan ekleyip ayrı DLC olarak satsınlar. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Bu gidişle yakında karakterleri yumruk, tekme, zıplama ve eğilme ile çıkartıp aduketi, şoryukeni DLC ile satacaklar. (Aslında olmayan şey değil; SF IV'nin bir DLC'si veya özel versiyonu ile bir yerine iki ultra seçeneği gelmişti..) Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Hocam o dediğiniz iki farklı ultra'yı tek bir maçta kullanabilme olayı. Ayrıca o seçeneği seçtiğinizde ultranın güçleri normal tek seçili olana göre daha zayıf kalıyor. Ayrıca red focus gibi başka bir dinamik de eklemişlerdi oyuna. Yani olay sadece başkalarının dediği gibi karakter, kostüm, yeni grafikler, mekan, vs. eklemek değil. Bu mantıkla düşünürsek BF4'u yapmaya gerek kalmazdı. Sonuçta BF3'den farkları; daha özelleştirilebilir araçlar, daha iyi grafikler ve 64 kişilik sunucular. Ayrıca birkaç dinamik de değişmiştir diye tahmin ediyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Eklenen karakterler paralı değil buarada (yani isteyen paralı DLC ler olarak açabilecek tabi ama .. daha önceden belirtiğim gibi oynayarak açılabilecek.. BF4teki weapon shortcutlar gibi) Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Ha pardon, ben direk "Ver parayı al baba karakteri" olarak anladım. DLC denince aklıma öyle hile hurdalar geliyor artık. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Bütünen yeni olan karakterlere bi tane daha eklenmiş oldu => Laura Valla ben çok beğenmedim, hem biraz generic duruyo hem de Rainbow Mika zaten güreşciyken bu da böyle devamlı tutma üzerine... Herkes güreşçi olcaksa oyunun adını Street Fighter V : The Kırkpınar koysunlar.. https://www.youtube.com/watch?t=4&v=L9a-Mm6vVPc Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Bu ne yaa paso tombikto memintolar, irito yanaklar... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 7, 2015 Lüzumsuz karakterlerle uğraşıyolar resmen.. Saçmalık Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Şu oyunda ateri salonlarında oynadığımız karakterlerin dışında eklenen ve kabul gören hangi karakterler var ? Konuyu okudukça var olan ilgim daha azalıyor ... Dhalsim, Blanka DLC ile gelecekmiş... hadi hayırlı işler capcom sana. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Ya Street Fighter 3 denen ve halen çok tutulan bi oyun var.. Yalnızca konsollarda oldugu için hardcore sf tayfası haricinde çok çok bilinmeyen bi oyun ve o oyunda bizim o sf2den bildiğimiz temel karakterlerin maksimum 4-5 tanesi falan vardı ve geri 12 tanesi falan tamamen yeni hatta resmen farklı evrenden karakterlerdi.. Sf4te de yeni eklenen türk hakan karakteri falan baya ilgi görmüştü turnuvada bile kullanılıyordu.. O nedenle yeni karakterlere lafım yok ama yeni ise adam gibi yeni olsun böyle Laura gibi (en azından görünende) özelliksiz, çakma olmasın.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Laura onlar ne ya, ağzımıza soksaydın Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Orijinal karakterleri DLC ile vermek mi ? Yuh oda iyimiş MK' da benzer hareketler görmüştük ama dlcle usulüyle gelen ilk serüven ana karakterleri hiç bir zaman görmedim, hep öte adamlar falan vardı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 SF IV yeter artar. Daha bir en az üç yıl falan götürür iyice grafikleri falan göze batıncaya kadar. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Street Fighter V Beta #2 Details Our second Street Fighter V global beta is coming your way on October 24th-25th (dates subject to change, exact times to be specified later). There are a lot of things we plan to test over the four days the beta is live, most importantly, cross-platform play between PC users and PS4 users! Before we get into the nitty gritty details, we would like to first and foremost reiterate that this is a beta, and as such, users may experience issues. It’s these issues, however, that provide Capcom with valuable information to ensure that Street Fighter V is as optimized as possible upon final release, so we appreciate your patience and understanding during this time. Now that we got that out of the way, on to what you can expect to see in this global beta. PC Play We’re opening up beta access to PC users for the first time. Please check the minimum specs to make sure your PC is able to run SFV properly. Although the minimum specs will allow you to run SFV on your PC, the recommended specs will ensure you have an optimal SFV experience. PC users gain access to the beta starting October 24th. PS4 to PC Cross-Platform Play We will be testing out PS4 to PC cross-platform play functionality on October 24th and 25th. This is a first for us and we are very excited for players across both platforms to finally have a chance to battle one another. Make sure to bring your best strategies as the number of people that you can fight against will be that much larger this time around. Characters Since the last beta, we’ve announced quite a few new characters and I’m pleased to confirm that they will be selectable during the beta. When the beta launches, Ken, Necalli, Vega and R. Mika will be selectable. As we’re still reviewing our content delivery system, Rashid will be added in on day two (October 23rd) and Karin added on day three (October 24th). The characters from the previous beta: Ryu, Chun-Li, Cammy, Birdie, Nash and M. Bison will not be selectable this time around. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Ve Dhalsim.. Şaka maka ilk defa bi karakterin move seti acayip hoşuma gitti.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Evet oyunun şaka karakteri de bu olucak heralde.. : Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Çok eğlenceli görünüyor ) Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 capcom pro cup oynanıyor şu an. daigo öyle bir comeback attı ki... ionian beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Hocam o izlenebilecek adresi verseydin keske, o gün söylicektim unuttum.. : Neyse buarada 3. BETA başlıyor.. : Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Narc, burada çoğu maç var. https://www.youtube.com/user/CapcomFightersTV Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Nevet Betamız başladı.. : Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 BETA PC ve PS4 cross platform buarada.. ve 18-20 si arasında açık olacak lakin bi maintanence schedule ü mevcut, şöyleki ; 12/18 00:01 PT (12/18 08:01 GMT) – SFV third beta starts for PS4 and PC users 12/18 08:00 PT (12/18 16:00 GMT) – Servers down for 10 hour maintenance 12/18 18:00 PT (12/19 02:00 GMT) – Servers back online, play resumes 12/19 18:00 PT (12/20 02:00 GMT) – Servers down for 10 hour maintenance 12/20 04:00 PT (12/20 12:00 GMT) – Servers back online, play resumes 12/20 22:00 PT (12/21 06:00 GMT) – SFV third beta concludes Şuan betada Ryu, Birdie, Cammy, Necalli, Nash, and Laura var, fakat 19 u sabaha karsı(04:00te) beta tekrar acıldıgında Zangief ve Dhalsim eklenecek. Vega, Chunli ve Ken neden yok anlamadım ama neyse.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 20, 2015 klavye tuş ayarları değiştirilemiyor betada, yine bir konsol çöplüğü olmuş dakka bir gol bir... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş