Mesaj tarihi: Pazar günü saat 15:37 The last of us part ii pc ye gelmisken…ve dizinin de 2. Sezonu 13 nisanda baslayacakken… Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 17:43 2 saat önce, CaRaBeeN said: The last of us part ii pc ye gelmisken… PC portu çok sorunlu deniyor. En az 3-4 yama beklerdim ben olsam. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 19:58 2 hours ago, Najaz said: PC portu çok sorunlu deniyor. En az 3-4 yama beklerdim ben olsam. Girişi oynadım bitirdim, hiçbir sorun yok diyebilirim. Daha sonra belirecek spesifik bir sıkıntı yoksa gayet oynanabilir durumda diyebilirim. PC'de akıcı FPS, detaylı dokular ve yüksek çözünürlükte oynamak gibisi yok. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 06:38 LoU 2 daha önce PC'ye çıkmadı dimi? Remastered falan deniyor da zaten oyun gelmiş miydi yahu? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 07:46 1 saat önce, Definitive said: LoU 2 daha önce PC'ye çıkmadı dimi? Remastered falan deniyor da zaten oyun gelmiş miydi yahu? Part 1 çıkmıştı PC'ye; Part 2 yeni geldi. Remastered PS5 için gelmişti geçen sene. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 07:51 Part 2 PS4'e çıktı, sonra PS5'e de çıkarmak için remaster yaptılar (oyun yok çünkü). Şimdi sıra PC'nin ekmeğini yemekte. (çok sıkıldım lastofaştan) Altan Yoklar beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş