Mesaj tarihi: Aralık 3 Ace Combat 7. Çakma Mavericklik yapıyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 3 (düzenlendi) Bende de var hatta SEP den aldığım joystick de hazır ama bir türlü elim oyuna gitmiyor oynamaya. CS 1.6 ya sardım bu ara. Zormuş lan bu. Efsane kasa corolla gibi oyun. Aralık 3 SkyWarrior tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 4 Call of Duty Mobile, ilgilenirseniz user name Wecawdcaecaerv arada takiliriz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 8 Prime sagolsun uzun zamandir oynamayi istedigim bir oyun elime gecmis oldu; Call of Juarez: Gunslinger... Super eglenceli bir oyun bence... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 9 10 saat önce, JardeL said: Prime sagolsun uzun zamandir oynamayi istedigim bir oyun elime gecmis oldu; Call of Juarez: Gunslinger... Super eglenceli bir oyun bence... Ben kovboy temasından hoşlanmıyorum, o kadar ki Red Dead Redemption oyunları benim için hiçbir şey ifade etmiyor Ama bu oyun, Call of Juarez: Gunslinger sadece trailer'ı ile ilgimi çekmişti ve alıp bitirmiştim. Gerçekten de çok eğlenceliydi, herkese tavsiye ederim! Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 9 Gameplay videosunu izledim de; oynarım ben bunu, full aksiyon, Outlaws havası da aldım çok az da olsa. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş