Mesaj tarihi: dün 09:59 Bugün TSİ 19:00’da Stalker 2 geliyor, Xbox Gamepass varsa bakılabilir. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 10:52 52 minutes ago, T800 said: Bugün TSİ 19:00’da Stalker 2 geliyor, Xbox Gamepass varsa bakılabilir. İlk 1-2 hafta oyun "bug fest" olacakmış gibi bir his var içimde ama bakalım. Donanım ihtiyacı konusunda da biraz iştahlıydı sanırım, incelemelerden anlarız. Atrin beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 12:43 Unreal Engine 5 olduğu için performansın düşük olması muhtemel. Baya büyük day 1 patch de var diye duydum bakalım artık. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 13:02 4 hours ago, stardust said: Frostpunk 1'e başladım. Epic Games beleş vermişti. Birlikte uçtuğum Loadmaster bahsetti oyundan, ilgimi çekti. Bunca sene oynamamam hata olmuş zira tam benlik oyunmuş. Efsane oyundur, nasıl kaçırdın inanamıyorum. Frostpunk 2'de mekanikler falan çok farklı, onu da sıraya almayı unutma. Gamepass'te var. stardust beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 17:07 Stalker 2'yi preload yapmıştım 155GB update geldi şimdi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 17:19 İyi ki preload yapmışsınız o zaman . T800 beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 23 saat önce Performans sıkıntısı yok da başka problemler var, pek bana hitap eden bir oyun da değil. Ancak baya hayranları var bildiğim kadarıyla, bakmak isteyen varsa en azından bir yama bekleyebilir. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 14 saat önce Dün Gamepass'te görünce indireyim bakarım dedim de yama beklemek mi lazımmış? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 13 saat önce Daha önce de bahsetmiştim, uzunca bir süredir neredeyse hergün düzenli olarak Satisfactory oynuyorum. 1.0 sürümüne yeni geçti ve çok daha güzelleşti oyun. Denemeyen ve türü seven varsa mutlaka bir şans vermesi lazım. Exploration, building, resource management, mass production, sci-fi türlerini barındıran grafikleri çok güzel, oynanışı çok keyifli bir üretim-fabrika oyunu. https://store.steampowered.com/app/526870/Satisfactory/ Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 12 saat önce 1 hour ago, Definitive said: Dün Gamepass'te görünce indireyim bakarım dedim de yama beklemek mi lazımmış? PC'de optimizasyon olarak fena durumda (bu dönemin normali oldu artık, oyunlar yarım yamalak çıkıyor). Eğer "Dayanamıyorum, oynamam lazım" durumu yoksa en az 1-2 ay toparlanmasını beklerdim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 11 saat önce Stalker’dan ne bekliyordunuz ki zaten seneye adam olur. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 11 saat önce Boşuna indirdim o kadar gigolaytı demek. Dursun kenarda madem. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 7 saat önce 19 hours ago, T800 said: Stalker 2'yi preload yapmıştım 155GB update geldi şimdi. Oyun zaten 154.12gb Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 7 saat önce Tüm oyun baştan sona geldi herhalde tekrar. Performans olarak bir sıkıntı yok bende, 2560x1440 Epic ayarlarda DLSS Quality, Framegen Auto olarak arada baktığımda 140 FPS falan gibiydi. Ara sahnelerde 70-80 FPS de gördüm. Ancak grafikler daha iyi olabilirdi herhalde. HDR desteği de var. Ben konsantre olamadım oyuna, konuya ilgimi çekmediği için. Metro serisi ne kadar benzer ancak o seriyi beğenmiştim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 7 saat önce Indiana Jones oyunu da geliyor 9 Aralık’ta, gamepass varsa yine bakılabilir o tarihte. Ancak first person oyun, yine de bir bakarım buna da. Dragon Age: Veilguard bakayım dedim EA bir üst seviye pass baya fiyatlı olmuş artık bakılacak gibi değil, yazın falan gelir herhalde bu da normal gamepass için. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 7 saat önce Ben de indiriyorum yarına anca inmiş olur. Stalker her türlü oynanır, diğer oyunları da hep sorunluydu zaten. Hepsini tekrar tekrar oynadım. Bunu da her türlü oynarım ben. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş