Mesaj tarihi: Ekim 10 Deus Ex serisine yeniden başladım. Bir tur atarım hepsinden. Seviyorum bu seriyi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 10 Ben de Uncharted serisine yeniden başladım. Geçen hafta ilk oyun bitti şimdi de 2. oyunu bitirmek üzereyim. Najaz beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 10 Bizim ufaklıkla Lego Jurassic Park serisini oynuyoruz, birlikte çok keyifli oluyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 12 On 5/26/2024 at 12:05, JardeL said: Su an Ghost of Tshushima oynuyorum, bence 10 numara oyun... Bir kere bunun sanat yonetmeni kimse 10 numara is cikarmis... Oyunda nereye gitsem, vay be dedirten gorsellerle karsilastim... Oyunun karakter tasarimlari da harika ki burada Emre Ekmekci isimli bir kardesimiz cikiyor karsimiza... Insanin oyunu birakip surekli fotograf cekesi geliyor , hem mekan hem karakter tasarimi cok iyi... Oynanista pek cok farkli silah ve secenek var ama ben genelde ok ve assasination ile ilerledim... Sonlara dogru da halucination darti cok kullandim... Geri kalan kisim zaten mecburen kilicla geciyor... Kilic kullanmanin da anlamsiz bir zorlugu yok zaten, alisiyorsunuz combata... Ana hikaye gayet doyurucu, yan karakterlerin her birinin hikayesi de ayni sekilde doyurucu, hicbiri siritmiyor... Yan gorevler de bence iyi yedirilmis ana hikayeye, ne alaka demiyorsun ve kisa surdukleri icin baymiyorlar da... Dusmanlar savasirken degil ama nobet tutarken salak oluyorlar genelde... Kicina kadar gidiyorsun ama farketmiyorlar... Ama savasirken yer yer zorlayabiliyorlar, aptalca hareket etmiyorlar pek... Karakterlerin yuzleri biraz donuk, ifadeyi yansitamiyorlar o acidan eksik diyebilirim... Puanim 8.5/10 ... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 1 Silent Hill 2 remake i bitirdim şimdi. 15 saat 33 dakika sürdü. Ya arkadaş bu oyun hakkında söylenecek birşey yok kesinlikle gelmiş geçmiş en iyi ve anlamlı en iyi senaryolu korku oyunu. Masterpiece. Hangi oyuna başlasam şimdi acaba Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 6 Endzone - A World Apart Endzone is a post-apocalyptic survival city builder, where you start a new civilization with a group of people after an ecological disaster. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 16:24 (düzenlendi) Death Stranding Ilk birkac gorevde bir turlu oyunun icine gireyip yarim birakmistim... Sonrasinda basladigim oyunlari yarim birakmama ilkesi geregi tekrar basladim... Birkac bolum sonra (Order #15 sonrasi) oyun iyice sardi... Zaten Order #15 ile zip-line da aciliyor, isler daha da kolaylasiyor bir yerden sonra... Oyun sonuna kadar Kojima klasigi olarak bir film gibi gidiyor... Boss dovusleri zorlayici degil , yeterli muhimmat varsa kolayca geciyorsunuz... Oyunun sonu asiri uzun yalniz... "Zaten 1 bolum kaldi bitireyim" diye girdim oyuna, bitti dedikten sonra 1.5 saat video izledim... Grafikler, atmosfer, muzikler sahane bence... Karakterler de her anlamda iyi, mocap olsun modelleme olsun... Bethesdanin ders almasi lazim ... Cok farkli bir oyun, icinde barindirdigi dinamikler vs. ilginc... Oynamak lazim... Puanim 9/10 ... Pazar günü saat 16:24 JardeL tarafından düzenlendi TiesTorN beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 03:17 ya şu rdr2'ye bir türlü tam anlamıyla kafayı veremedim. çok kapsamlı ve mükemmel bir oyun. genelde yarım saat - 1 saat oynuyorum, bir şey çıkıyor bırakmam gerekiyor. eskisi gibi boş gezenin boş kalfası değiliz ki saatleri ayıralım aaah ah... bekar dönemler iyiydi. Definitive and Atrin beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 05:56 @TiesTorNiçinde adam akıllı müzik olmayan oyuna oyun demem Spoiler şaka yapıyorum ama hakikaten iki-üç sahne için yapılan özel şarkılar dışında müzik vs yok oyunda. çok garip doğrusu. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 09:48 3 hours ago, wazzap said: @TiesTorNiçinde adam akıllı müzik olmayan oyuna oyun demem Hide contents şaka yapıyorum ama hakikaten iki-üç sahne için yapılan özel şarkılar dışında müzik vs yok oyunda. çok garip doğrusu. bu konuşmayı daha önce de yaptığımızı anımsadım bir an muhtemelen "ben oyun oynuyorum müzikle işim olmaz" gibi bir cevap vermişimdir daha önce de. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 14:18 Ergen işlere bulaştım, VR2 de Horizon falan onuyorum. Cidden keyifliymiş, şimdi becerebilirsem bir de VR2 PC adaptörü alıp PC de Steam'de deneyimlemeyi planlıyorum. Yeterli kaynak yok gerçi Steam'de ne denenir bilmiyorum:D Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 16:07 1 hour ago, escape said: Ergen işlere bulaştım, VR2 de Horizon falan onuyorum. Cidden keyifliymiş, şimdi becerebilirsem bir de VR2 PC adaptörü alıp PC de Steam'de deneyimlemeyi planlıyorum. Yeterli kaynak yok gerçi Steam'de ne denenir bilmiyorum:D Steam'de tabii ki Half-Life: Alyx. escape beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 17:33 3 saat önce, escape said: Ergen işlere bulaştım, VR2 de Horizon falan onuyorum. Cidden keyifliymiş, şimdi becerebilirsem bir de VR2 PC adaptörü alıp PC de Steam'de deneyimlemeyi planlıyorum. Yeterli kaynak yok gerçi Steam'de ne denenir bilmiyorum:D https://store.steampowered.com/app/512270/Home__A_VR_Spacewalk/ https://store.steampowered.com/app/1363430/Propagation_VR/ https://store.steampowered.com/agecheck/app/342180/ https://store.steampowered.com/app/1592190/BONELAB/ https://store.steampowered.com/app/617830 (KONDÜSYON GEREKTİRİR) https://store.steampowered.com/app/356400?snr=5000_5100__ Ayrıca Walking dead seriside efsanedir vr da.Daha çok oyun var ama ilk aklıma gelenler bunlar. escape beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Salı günü saat 08:08 Forum gibi forum be:D Cümleten yeni ergen hayatım için önden teşekkür ederim:D Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Salı günü saat 11:20 Ben VR ile ergen hayatı bağlantısını kuramadım, onun dışında hayırlı olsun iyi eğlenceler. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Salı günü saat 14:03 44 yaşında gözümde VR elimde silahla zombi avlamak pek bu yaşın hareketi değil. Dedem bu yaşta torun seviyormuş:D Teşekkür ederim bu arada VR'ı da güya oğluma aldım:p TiesTorN beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Salı günü saat 14:21 @escape VR ile GT7 oynadın mı? Oynadıysan yorumlarını alabilir miyiz? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Salı günü saat 18:36 4 saat önce, escape said: 44 yaşında gözümde VR elimde silahla zombi avlamak pek bu yaşın hareketi değil. Dedem bu yaşta torun seviyormuş:D Teşekkür ederim bu arada VR'ı da güya oğluma aldım:p Anneme denettirdim geçen 55 yaşında kadın resident evil 4 de çekti silahı bambam hepimiz şaşırdık. escape beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Salı günü saat 20:06 1 hour ago, Squall said: Anneme denettirdim geçen 55 yaşında kadın resident evil 4 de çekti silahı bambam hepimiz şaşırdık. Squall, MilesTeg, escape and 1 other beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Çarşamba günü saat 06:00 15 hours ago, Najaz said: @escape VR ile GT7 oynadın mı? Oynadıysan yorumlarını alabilir miyiz? Oyun harika oluyor VR ile ancak bunun hakkını verebilmek için direksiyon ve koltuk gerektiği konusunda şüphem kalmadı Cİdden arabanın içinde hissini yaşatıyor, ancak GT7 simulasyon gibi olduğundan , aracın sürüş hissini yakalamak için dualsense anlamsız oluyor. Kısacası GT7 hevesi varsa ; Kabaca 14-15 bin VR2, 14-15 bin orta sınıf bir direksiyon seti + sürüş koltuğu kombinasyonu feci bir yarıs hissi yaratır sanki. Oyun çok iyi hem sesi, grafik detayı ve sürüş dinamikleri gayet başarılı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş