Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Merhaba, Böyle bir konu açmak, bir süredir aklımdaydı. Okuduğumuz kitaplar ve dinlediğimiz müziklerden sonra, oynadığımız oyunları da paylaşalım istedim. - Ben geçtiğimiz haftasonu, Tales of Maj'Eyal isimli RPG kategorisindeki oyuna başladım. ( http://store.steampowered.com/app/259680/ ) Nomal/Adventure zorluk derecesinde başladığım oyunda yarattığım karakter, permadeath penaltısı veren Adventure modundan dolayı level 13 ötesini göremedi. Oyunu daha iyi anlamak için bu penaltıyı kaldıran Exploration modunu kullanıp, Normal zorluk seviyesinde Human/Berserker olarak tekrar başladım. Oyunu dün bitirdim. Oyun lineer değil, hatta gördüğüm kadarıyla her ırk ve sınıfın farklı başlangıç questleri ve oyun içinde kendilerine özgü tercihleri var. Yine ırk ve sınıfa bağlı olarak farklı beceri kombinasyonları yaratılabiliyor. Hikaye ilerlerken yaptığımız bazı tercihlerle, oyunun başında açık olmayan bazı ırk ve sınıfları açıp oynama şansını elde edebiliyoruz. Oyun, ilk başta kendisinden beklenilmeyen bir derinliğe ve yer yer hayatı sorgulatan bir zorluğa(!) sahip. Ben oynadığım süre boyunca keyif aldım. Ayrıca, oyun achievement toplamayı sevenler için ayrı mücadele alanı sunuyor: 1395 tane steam achievement var. - Bunun dışında Crusader Kings 2 oynamaya devam. 867 yılında başladığım Wessex krallığı ile İngiltere'yi kurmayı başardım. Arkası gelirse oyun sonunda (daha beş yüzyıl falan var) Europa Universalis IV'den devam etmak istiyorum. Ayrıca arada Path of Exile: the Awakening ve Eve Online oynamayı sürdürüyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Güncel olarak Hearthstone, diablo 3 oynuyoruz. Hatta d3 yine aktif olarak oynamaya başladık bu aralar patchte geliyo yine yakında. Arada bi girip Grid: Autosports oynuyorum. Artık yarışlar çok uzadığı için 1 sezon geçip sıkılıyorum zamansızlık var tabi. Birde arkadaşlarla heroes of the storm oynamayı sürdürüyoruz. Şimdilik böyle. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Dark Souls: Prepare to Die Edition (PC) GFWL'den çıkıp Steamworks olmasından sonra tekrar oynamaya başladım. Oyun menüsünde yer almayan birçok grafik ayarına olanak tanıyıp default çamur grafikleri adam eden ve oyunu 60fps oynamamıza olanak tanıyan DSFix'in yeni versiyonu da Steamworks versiyonuyla sorunsuz çalışmakta. (http://blog.metaclassofnil.com/?tag=dsfix) Batman: Arkham Knight'a PC için Ağustos ayında büyük bir güncelleme yayınlayacaklardı. Çıkar çıkmaz da ona başlamayı planlıyorum. (http://steamcommunity.com/games/208650/announcements/detail/145589580833757497) Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Zombie Army Trilogy güzel oyun tavsiye ederim.ne kadar iyi nişan aldığınıza göre puan falan veriyor.bazı vuruşlarda yavaş çekim gösteriyor bir kurşunla iki ikişiyİ vurabiliyorsunuz.değişik kombolar var.çoklu oyuncu modu da var oyunun.fazla kan içeriyor yalnız miğdeniz kaldıramayabilir... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 torchlight 2 oynuyoruz bu aralar coop olarak Ranilin ile, tavsiye ederim. diablo'dan sıkılanlar için birebir Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Shadow of Mordor. Taksit taksit oynamam bunda etkili tabii. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Farkettim de, son bir yıldır sadece BF3 oynuyorum sanırım... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Metro redux oynuyorum, haftada toplam 15 dakika olmak üzere. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Sürekli oynadığım oyun BF4 bu arada bliz oyunlarından kurtulduğum için çok mutluyum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Arma 3 Witcher 3'ü de yarıda bıraktım. Onu da aradan çıkarmam lazım bi ara. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 - Call of Juares Gunslinger yakın zamanda aradan çıkardığım bir oyun oldu beklediğimden çok daha güzel dizany edilmiş tavsiye ederim. - Metro Redux'lar çok güzel olmuş eskiye göre özellikle ışıklandırma sorunları çözülmüş çok güzel olmuş oyun. .. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 torchlight 2 oynuyoruz bu aralar coop olarak Ranilin ile, tavsiye ederim. diablo'dan sıkılanlar için birebir Hah bu sefer de Z68 anakart yanacak.. ) TiesTorN beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Hah bu sefer de Z68 anakart yanacak.. ) kime söylesem aynı şeyi diyor Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Dark Souls 2 platin yapma çalışmaları,yanında da Fallout 3 ve Wolf Among Us. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Clash of clans, boom beach, world zombination. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Geç başladığım Europa Universalis 4 ile uğraşmaya devam ediyorum. Sanırım 2-3 ay daha idare eder. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Witcher 3 bitince daha iyisi olmadığından başka oyuna başlayamadım.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Şu an bizim ufaklık ve eşimden pek fazla vakit bulamadığım için ps4 de gta online ve fifa 15 online oynuyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Killing Floor 2 ve Battlefield 4 ağırlıklı olmak üzere, shadowrun returns (son boss, ayda bir öldürmek için saatlerce uğraşıp, öldüremeyip kapatıyorum), witcher 3, biraz da starcraft 2 campaign. bu aralar wolfenstein ve metro redux oyayacağım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Killing Floor 2- Fallout New Vegas oynuyorum bu aralar. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2015 @@rammstein : Bad Company 2 efsanesi hala devam ediyor mu? Oynayan var mi? PS4 Alien : Isolation Diablo 3 : Ultimate Evil Edition Xbox One Arada Battlefield 4 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Hah bu sefer de Z68 anakart yanacak.. ) Vallahi yandı... Anakart değil ama ekran kartı bozuldu az önce yine tl2 oynarken... Bu bi efsane olmalı. Kartıda amerikadan aldıydım, g.tümde patladı resmen. Griffon beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Geçmiş olsun, tl2 ile ne lakası var onu anlamadım ben. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş