Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 Hangi motor tipinde? Neticede Renault'un diğer modellerinde de kullanılan motorlar bunlar. Diğer modellerde böyle bir sorun var mıymış? İlginç geldi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2015 898 litrelik turbo benzinli motorunda Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 0.9 olmasın o ? 900cc Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 aynen ondan... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 2012 model hyundai i30 dizel alıyoruz büyük ihtimal Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Mini? tam bir hayaller mini gerçekler hundayi durumu bende 2003 yılında ehliyeti alınca mini almak istiyordum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Opel Astra J dizel alın hem şekilli. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 2012 1.6 e hdi citroen comfort plus aldık Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2015 Muayenesini yaptırmışlar mı bari? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 aracı bugün aldık.muayenesi yapılmadığı için ceza yemiş.yeni muayene yapılmış hatta araç trafikten men gözüküyordu.düzeltti adam sonra aldık.... SkyWarrior beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2015 çok önemli bir kaç şey sorucam bu citroen otomatiğe yanlışlıkla elimiz çarptığında ne olacak.çünkü mesela otomatikten manuel e geçirmeye çalıştı abim araba fren yapıp durdu neyseki arkadan gelen yoktu.ya yanlışlıkla elimiz çarpabilir falan o zaman ne olacak?? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Hayırlı olsun. C4 mü aldınız? Otomatikten manuele geçince birşey olmaması lazım? Peugeot ile aynı diye biliyorum, bir sıkıntı olmalı? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 sağolun evet c4 aldık araba ekspertiz den de geçti halbuki çıkmaz mıydı bir sorun varsa? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Otomatikten manuele geçince hiçbir sorun olmaz, giderken, dururken. Manuelde de, yanlış vitese de sokamazsınız çünkü izin vermez. Araba manuele aldınız diye asla fren yapmaz. Ya yanlış bir anlaşılma var, ya da arabada sorun. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2015 Vites küçültmüş olmayasınız? Klima da açıksa yığılmıştır muhtemelen. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 çok önemli bir kaç şey sorucam bu citroen otomatiğe yanlışlıkla elimiz çarptığında ne olacak.çünkü mesela otomatikten manuel e geçirmeye çalıştı abim araba fren yapıp durdu neyseki arkadan gelen yoktu.ya yanlışlıkla elimiz çarpabilir falan o zaman ne olacak?? otomatik c4 sahibi olarak öyle birşey olmadığını söyeyebilirim. keyfen daha spor kullanım arzuladığım zamanlarda sürekli manuelde kullanıyorum, N-M-A modları arasında istdiğiniz gibi geçiş yapabilirsiniz. geri vitese takmayın da... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 evet sorun yok bizde denedik... abim frene yüklenince öyle oldu büyük ihtimal Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Arkadaş vites değiştiriyorum diye debriyaja basmış işte. Anlayın siz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Arkadaş vites değiştiriyorum diye debriyaja basmış işte. Anlayın siz. Çok büyük ihtimalle Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2015 hey yavrum heey.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 18, 2015 kullanım kitapçığında elektrikli park frenini otomatikten çıkarma yerini gösteren menüde bulamadım neden kaynaklanır bu sorun? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Kullanım ktapçıkları o model aracın piyasada bulunabilecek bütün özellikleri içerecek şekilde yazılıyor. Belki sizde öyle bir özellik yoktur. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş