Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 canon mb2050 yazıcıma mürekkep almak istiyorum ama herhangi bir canon pigment uyumlu mürekkep alsam kullanabilir miyim sorusu var kafamda olurmuki herhangi biri.... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Kartuşların üzerlerinde veya internet sitelerinde hangi yazıcılarla uyumlu olduğuna dair veriler yer alır genelde. İsterseniz kontrol edin. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 www.bitmeyenkartus.com.tr den bir şey almayın pigment bazlı mürekkep yerine normal mürekkep gönderdiler uyumlu diye sonucu yazıcım bazı renkleri çıkartmıyor...ilgilenmiyorlarda.... denize düşen yılana sarılır falan da demeyin hiç bulaşmayın.... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 Merhabalar, Hangi şehirdesiniz bilmiyorum fakat eğer istanbuldaysanız Kadıköy yazıcıoğlu iş merkezi civarına bir gözatın derim, eğer yeni bir cihaz alma durumunuz olursa, EPSON'un mürekkep tank'ı eklenen modellerini tavsiye edebilirim, modellerin sorunsuzluğu ve baskı maliyeti 10 numara fakat bir şekilde teknik destek yardım vs işiniz olursa o konuda iyi değiller derim. Link= http://www.vatanbilgisayar.com/epson-l550-fotokopi-tarayici-faks-murekkep-tankli-yazici-c11cc95301.html Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2015 kadıköye servise kargoladım az önce.... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Ben bitmeyen kartuştan aldığım mürekkeplerle son iki doldurmada bir problem yaşamadım. 6 Mürekkep için hem doldurulabilir kartuş hem de Mürekkep çok uygun olmuştu. Ilk 2 doldurmada kafa ayarını manuel olarak üşenmeden tekrarlarsanız sonuçlar güzel oluyor. Fotoğraf baskısı da tatmin edici. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2015 rezil oldu yazıcı onların sayesinde.o kadarını söyleyeyim.... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2015 Gelen kargoyu babam almış.Ben eve gidince açtım taşıma kaynaklı mürekkep falan dökülmüş yazıcının her yerine.Babam tabi tutanak falan tutturmadığı için üstümüze kaldı.Ne yapabiliriz? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş