Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 angry joe gayet güzel açıklamış bence oyunu yine... pek beğenilcek bi tarafı yok gibi cutscene'ler dışında. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Asus anakart ile birlikte hediye ediliyormuş ama Inventus'tan bir türlü oyun kodunu alamadım. Bir alsam bakacağım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Asus anakart ile birlikte hediye ediliyormuş ama Inventus'tan bir türlü oyun kodunu alamadım. Bir alsam bakacağım. Direk distribitöre mail atın şu tarihte şuradan bu ürünü aldım faturası da ektedir, ama vaadedilen oyun kodu bana verilmedi diye. Bende zotacta işe yaramıştı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 @@ZvAnA Inventus'a güvendik onların da patlak bir tarafı çıktı. Bir kaç gün daha bekleyeyim de atacağım olmazsa. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 @@ZvAnA Inventus'a güvendik onların da patlak bir tarafı çıktı. Bir kaç gün daha bekleyeyim de atacağım olmazsa. Oyun kodu bana da gönderilmedi 2 gündür. Merakla bekliyorum bakalım kaç gün sonra gönderilecek. Ekleme: Kodlar Asus'dan isteniyormuş, gecikme sebebi ondanmış. İnventus yine suçsuz Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 @@Firienholt Bana her iki oyun da geldi. Mafia III'ü Steam'den, GeOW 4'ü de Windows Store'dan claim ettim. GeOW'u download etmedim. 80 GB oyun mu olur. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Sildim bende.. Ilk birkac saati iyi gibi ama sonra iyice dandiklesiyor. Birde o camur gibi grafiklerle kasmiyormu 60 fps stabil oynamak mumkun degil.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş