Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 gpu çok ısınıyor .bios u modlayıp frekanslarını düşürmek istiyorum. nasıl yapabilirim? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 soğutucunun macununu yenilemeyi dene... çok ısınmaktan kastın nedir, kaç c oluyor ki? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 94-95 lere çıkıyor.bu netbook yalnız... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 normal degilmi o sicaklilar notebook icin ? 100 civari goruyor benim alet calisirken Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 makina neden kasıyor o zaman Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2015 105'lerde dolaşıyor oyun oynarken quadro kart, artık doğru yanlış okuduğum değer bu kasılma falan yok. Macun iyi fikir tozunu al fanların. MSI after burner ile biosa girmeden gpu frekansını değiştirebilirsin sanırım hiç denemedim notebookta Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 netbooksa muhtemelen intelin kendi vgasıdır o ve ister biosla ister biossuz bişey yapamazsın. ilk açıldığında normal ısındıkça kasılıyosa ya notebook altlığı alıcan yada tamirciye götürücen Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 linux kullanıyorum.. makinada çift ekran kartı var crow Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 94-95 derece mi , bu nasıl bir sıcaklık seviyesidir benim i5-520'li 13.3" toshiba notebook'umda cpu 50-60 arası gezinirken nb'u dizime alazken o netbook'un halini düşünemiyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 102 yi gördüm nasıl yapılır bu bios mod Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 nvidia ya mail at Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2015 102 yi gördüm nasıl yapılır bu bios mod Forumda tecrübesi olan biri yok gibi görünüyor. Google'dan yardım alıp kendi tecrübelerinizi de bizimle paylaşırsanız ne güzel olur. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Laptop tozlanmış olabilir, tecrübe varsa kasası açılıp içine kompresörlü havayla temizlemek yoksa da yine fan boşluklarının olduğu yerlerden hava basıp temizlemek faydalı olur. Bunun dışında yaz aylarında ağırlıklı gpu kullanımın varsa zaten fanlı altlık kullanmakta fayda var. Benim laptopta kasıntı olmasa da artık bacağım yancak derecede ısındığından geçenlerde A101' de bi kampanyadan 15liraya bi tane vardı aldım canavar gibi oldu. Şimdi hava çıkışında kontrol ettiğimde hem daha ılık bi havanın çıkış yaptığını hissedebiliyorum hemde klavye üzerinde elim eskiden yanıyorken şimdi rahat kullanım sağlıyor. Büyük ihtimal çok ısınmadan kaynaklı gpu throttle oluyor ve frenliyor. O kasıntının sebebi o olma ihtimali yüksek. Birde fanın sesini dinlenip çok dalgalı bi hızlanıp bi artma oluyorsa fanın hızını manual olarak bir değere sabitlemek denenebilir. Çok dalgalı fan değişimlerinde de ekran kartları öyle kasıntıya sebep olabiliyor ilginç bir şekilde. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş