Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Google veya OpenDNS gibi büyük şirketlerin DNS sunucuları sizi kesmiyorsa, buyrun ben size bir tane şiddetle tavsiye edeyim http://www.censurfridns.dk/ (namebench ile test ettim, gayet şugar hızlı) rammstein beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 level 3 dns de iyidir. (diye biliyorum) Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 level 3 dns de iyidir. (diye biliyorum) 209.244.0.3 ve 209.244.0.4 mi oluyor? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2016 Primary Level 3, secondary olarak da Hurricane Electric kullanıyorum. Güzel gidiyor valla. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2016 Bunların güvenli olduğuna nasıl emin oluyorsunuz? Güvenli olduğuna emin olsam, geçen link verdiğim dns servisi iyiydi. Reklamların bir kısmı dns ten engellenmiş oluyor temizinden. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2016 dns turkiyeki ana espirisi yasakli bazi sitelere girebilmekti devlet onu da cozdu yasaklli sitelere dns degsitrerek girmeye kalktiginizda buyuk ihtimalle aidiyet.esb.org.tr adresine yonetiltilip 404 erroru aliyorsunuz vpn hala calisiyo ama 2018-2020 gibi vpn lerede yasaklar gelicektir diye dusunuyorum Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 On 7/7/2016 at 9:04 PM, lawnmower said: Primary Level 3, secondary olarak da Hurricane Electric kullanıyorum. Güzel gidiyor valla. level 3 cilgin atiyor. Hurricane Electric'i de deneyelim Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 19, 2017 (düzenlendi) Bence rp 'e pihole kurun. Reklamların hepsini engellemiyor ama hiç yoktan iyidir. Kasım 19, 2017 ResetButton tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 On 07/07/2016 at 9:04 PM, lawnmower said: secondary olarak da Hurricane Electric kullanıyorum. Güzel gidiyor valla. Hurricane için kayıt olmak gerekiyor mu? (hmmmm) Adresi ne? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 20 hours ago, ResetButton said: Bence rp 'e pihole kurun. Reklamların hepsini engellemiyor ama hiç yoktan iyidir. pc için böyle şeylerin bir anlamı yok, adblock eklentisi kur tamamdır... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 21 hours ago, ResetButton said: Bence rp 'e pihole kurun. Reklamların hepsini engellemiyor ama hiç yoktan iyidir. reklam engellemek icin DNS degistirmiyoruz ki. hem performans hem de yasakli sitelerden (DNS blokeli olanlar tabii ki) kurtulmak icin. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 imgura çözüm bulursanız VPN harici bir DNS, burada paylaşın lütfen. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 20, 2017 Hurricane için kayıt olmak gerekiyor mu? (hmmmm) Adresi ne? Gerekmiyor. Adres de şu:74.82.42.42 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 10 hours ago, infestor said: reklam engellemek icin DNS degistirmiyoruz ki. hem performans hem de yasakli sitelerden (DNS blokeli olanlar tabii ki) kurtulmak icin. Pihole da o işi görüyor zaten. En hızlı çözüm. Kaynak olarak da goodle, opendns vs kullanıyor. Pc de reklam zaten önlenir ama tablet, tel,tv için işe yarıyor. Pc de de masaüstü uygulamaların reklamlarını azlatabiliyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 Pi Hole'u uzun süredir kullanan birisi olarak yazayım, sansürü bypass etme ve reklam engelleme yanında bir artısı da aynı yerel ağda olduğundan çok daha kısa sürede cevap vermesi. Browser tabanlı adblocker'lardan farkı da reklamları hiç yükletmediğinden tarayıcının yükünü de bir nebze azaltması. İkisini bir arada da kullanabilirsiniz tabii ki. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 21, 2017 22 hours ago, RFID said: imgura çözüm bulursanız VPN harici bir DNS, burada paylaşın lütfen. valla @lawnmower'dan direkt arak: 209.244.0.3 //LEVEL 3 74.82.42.42 //HURRICANE ELECTRIC Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 imgur ,dns ile çözülecek birşey değil. Başka bir yolla içerik engelleniyor. Şöyle yeni bir alternatif varmış. infestor beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 imgur dns ile çözülüyor gayet.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 23 saat önce, infestor said: valla @lawnmower'dan direkt arak: 209.244.0.3 //LEVEL 3 74.82.42.42 //HURRICANE ELECTRIC Ben deniyorum bunları imgura çözüm olmadı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Superonline fiber ile 209.244.0.3 //LEVEL 3 şimdi denedim girdim. Demek farklı isp ler farklı bloklamalar yapıyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 (düzenlendi) imgur'a giremeyen arkadaslarin ISP ne acaba? ps: benimki superonline Kasım 22, 2017 infestor tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Türk Telekom benimkisi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 1 hour ago, infestor said: imgur'a giremeyen arkadaslarin ISP ne acaba? Kablonet. Eskiden dns değişikliği ile giriliyordu, sonra taktik değiştirdiler girilmemeye başladı. Ancak VPN ile , ki vpn ler bile engellenmeye başladı. Zenmate bağlandı görünüyor ama aslnda bağlanmıyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş