Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 Selamlar arkadaşlar, Ipad2 'ye genel bir bir bakım yaparken IOS 8.4 güncellemesinin geldiğini gördüm. Cihaz şuanda 7.0 sürümünde ve 6 dan 7 geçişte gözle görülür bir yavaşlama olduğunu hatırlıyorum... Ne dersiniz 8.4 'e güncelleme yapayım mı yoksa cihazı tamamen öldürür müyüm ? Teşekkürler, Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2015 7 ile 8 arasında performans farkı yok, hatta 8 daha hızlı denebilir. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 İpad 2 mi var Ties sende ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 Bence Internet'te iPad2 ile ilgili güncelleme yapmış kişilerin tecrübelerini okumak lazım. Ties kullanmaz öyle eski cihazlar. TiesTorN beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 iPad 2 bizde var ve 8.4 güncellemesini yaptık. iOS 7.0 den itibaren oldukça ağırlaşan bir cihaz. 8.4 ile daha kötü olmuyor merak etmeyin. iOS 7 ile kullanabiliyorsanız 8.4 ile de çok rahat kullanırsınız. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2015 @Ozan Başeski teşekkür ederim bilgi için. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2015 Ben de iPad 2 ile aynı donanıma sahip iPad mini (ilk nesil) ile kullanıyorum; konforlu değil tabi ama 7'den sonra hep böyleydi sanırım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş