Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 En cok beklenen oyunlardan birisi. Single Player senaryosu olmayacak ve orijinal Star Wars uclemesinin epik savaslarini oynayacagiz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Geleneği bozmayıp PC'ye alacağım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 DICE BF5 yerine bunu mu yapıyor yoksa o zaten paralel olarak yaplıyor mu? Available 11.17 iyimiş, edit:değilmiş, amarigan formatı ile yazılmış, Kasım ayında çıkıyormuş. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Hocam bir hata olmasin, 11.15 olacak o Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Evet 19 Kasım 2015'de çıkıyor oyun. 2017 yazılmışsa bir hata olmuş. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 17.11 manasına geliyordur o. Ecnebiler bazen öyle ayı günden önce yazıyor. ) Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Gizem cozuldu. 11.17 (17 Kasim) ABD cikis tarihi. Avrupa 19. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Bekliyoruz bir an önce gelsin. İnşallah işin hakkını verirler de Star Wars kurgusu ile frostbite iyi iş çıkarır. Bu motorla uzun soluklu bir single player SW yapılsa tadından yenmez herhalde. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Bu da sadece MMO mu olacakmış? Single player hikaye yok mu? Destiny gibi olursa gerçi sırf starwars hatırına bile oynanır ancak single hikaye de olsun isterdim şahsen. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2015 Missions modu single player olarak botlarla oynanabiliyor, ancak multiplayer haritalarin aynisi olacakmis. Yani hikaye modu yok, ama tek basina isteyen oynar. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 İyi iyi gelsin, BF tadında SW iyi oynanır. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Alpha sürümün oynanış videoları sızmış. Oyunu Dice yaptığına göre, oyun motorunda Mantle desteği de olacaktır herhalde değil mi? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 tek bir motor, bir adet BF4, bir adet hardline ve battlefront. Emin olun oyuna ilk girdiğinizde ilk birkaç saniye ses de gelmiyordur. bildiğin BF4'e SW mod yani. Neyse, öyle olması iyi. gelsin oynarız. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 http://www.allgamesbeta.com/2015/07/star-wars-battlefront-alpha-leaked.html Bence çok keyifli zaman geçirtir . Star wars olsun 3 kuruş fazla olsun Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Definitive beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Eylül 26, 2015 Evde olmadığımdan yine telefondan yazıyorum o yüzden yanlış bilgiler vermemek için net bilgiden kaçınıcam Oyunun betası başlıyor ekim ayında.. "Sanırım" 12-18 i arası ve pre-load mevcut.. Mutlaka önce bi betasına bakarım diyorum.. Beta open buarada.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Pre-load PC oyuncuları için 7 Ekimde başlıyor OPEN BETA'nın... Tabi ki Originden.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Ben bunu edinmek istiyorum da Beta versiyonu bir görelim, önemli konu ise fiyatı, o fiyata almam çok çok süper bir oyun değilse. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Alınacak olursa bile originden değilde diğer sitelerden almak lazım fiyatlandırmadaki şukelalıktan dolayı.. Neyse bi betaya bakalım da.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Bir yerden başvuru falan yapılıyor mu beta için? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Yok, open beta imiş, direkt Origin'den indirip günü geldiğinde de oynanacak sanıyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 İyi de 12'sinde de bitiyormuş. 4-5 gün az olmuş bence. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ekim 5, 2015 Hocam heralde open beta diye. Bende 1 ay sandım oh çıkana kadar oynarım diyordum ama olsun o 4 gün full oynarım. Gerçi preorder ettim ben HK PSN den beğenmessem büyük sıkıntı Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş