Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 29$'a bulunca ben de edindim. PS4'cuyum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Tüm platformlarda 6 milyon adet sattığı ve yaklaşık gelirinin 650.000.000 USD civarlarında olduğu söyleniyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Ben de alayım oyunu diyorum ama izlediğim videolarda ortam tam bir curcuna gibi duruyor Daha derli toplu bir savaş deneyimi yaşatması lazım sanki... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 Dun aksam witcher 3 oynarken PS4'de bu oyuna update geldi. Update'in yaninda "Deluxe Edition Content" diye ek paket indirmeye basladi. Acip bakmadim, ama ne oluyor bu? Ben Deluxe Edition almamistim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 7, 2016 @@kronus PS4'te bana öyle birşey inmedi. Şuan girip baktım check update ile son versiyon gözüküyor ve download history'de o tarz bir indirme yok. İlginç olmuş Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 ........................ Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Ben overwatch dan sonra artik herhangi bir dice oyunu oynayacagimi sanmiyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 İlk 10 saati güzelde sonra yenilik yok oyunda.. Vurma hissiyatı falan da çok olmadığından ben betadan sonra almak çok istemedim.. Firienholt beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Hardline alin oyun tamamen olmeden 6 ay sonra server falan kalmaz heralde ama bu haliyle bile battlefronttan cok daha fazla icerik var. Ben premiumda aldim premium almayin cok bf meraklisi degilseniz Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş