Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Adam cok guzel incelemis Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Dün eylülde çıkmış bir dolby atmos demo blu-ray'ini izledim. SW Battlefront'u da koymuşlar. tie fighter'lar, x-wingler tepemde uçuştu, zaten genel anlamda sesler çok iyi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Battle of Jaku çıktı. Güzel olmuş map bence. 4 gezegenden 5 gezegene çıktık en azından . Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Valla butun herseyi ciksin ultra super mega edition olsun indirimede girsin oyle alacagim ben. ) Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 @@Squall same here.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Bu tur oyunlarda indirimi bekledikten sonra oyuncu azaliyor istedigin modda oyuncu bulamiyorsun vs.vs. begendiyseniz alin keyfini cikartin bence. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Bu oyunda indirim bekleyen cok var gibi geliyor, bence saglam bir indirim olursa bir anda oyuncu takviyesi gelir. Ben tum Star Wars oyunlarini oynamis, filmlerini defalarca izlemis, birkac kitabini okumus biri olarak almiyorsam, benim gibi cok insan vardir diye dusunuyorum. Eminim alanlar da keyif aliyordur, ama su anki haliyle tam fiyattan alirsam enayi gibi hissederim kendimi (Destiny'de yaptim o hatayi, oradan biliyorum.) Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Oyun su haliyle inanılmaz keyjıl.. Squad yok, sınıf yok, herhangi bi tool aksesuar yok ekstra, silahlar dümdüz.. Call of duty den bile daha basic halde resmen.. Sınıf falan ekleniceğini sanmam ama diğer özellikler bi şekilde gelebilir, geldiğinde ve premium olarak indirime girdiğinde alabilirim.. Yoksa grafikleri sesleri falan inanılmaz güzeldi betasında bile.. Diğer türlü daha öncede belirttiğim gibi tekrardan basladıgım bf4 eglencemle devam ederim.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Bu oyunda indirim bekleyen cok var gibi geliyor, bence saglam bir indirim olursa bir anda oyuncu takviyesi gelir. Ben tum Star Wars oyunlarini oynamis, filmlerini defalarca izlemis, birkac kitabini okumus biri olarak almiyorsam, benim gibi cok insan vardir diye dusunuyorum. Eminim alanlar da keyif aliyordur, ama su anki haliyle tam fiyattan alirsam enayi gibi hissederim kendimi (Destiny'de yaptim o hatayi, oradan biliyorum.) Destiny tamamen fail bir oyundu, bununla kıyaslanmaz, ben de yaptım o Destiny hatasını. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 @@T800 Destiny ile karsilastirma nedenim ana oyunda az icerik koyulup, DLC satma uzerine kurulu olmasi. Destiny bu konuda basarili oldu, cok para kazandirdi. EA de ayni taktigi uyguluyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 LP destiny de 3 basamaklı saatler gömmüş durumda.. hastası oldu diyebilirim. biraz da kişisel beklenti meselesi MMO. Ticari başarı olarak bakınca, son 10 yıl içinde WoW dışında başarılı bir MMO olmadı zaten. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Real Life mod Atrin beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Bu modun ne olduğu belli değil, abuk bir siteye upload etmiş yapan, download etmek falan mümkün değil. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Originde %33 indirimde yih yih yih.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Originde %33 indirimde yih yih yih.. Al geç artık adamı hasta etme ) Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Titanfall gibi iki gun sonra 10 euroya ultra super edition satarlar Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Titanfall gibi iki gun sonra 10 euroya ultra super edition satarlar Titanfall gibi o fiyata satılırken sunucular boşalacaksa anlamı yok. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Şuanda aktif olarak oynayan kimler var forumda ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Sanırım bir tek ben varım Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Yarı aktif olsa da T800de var.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Ben de oynuyorum baya Battlefront, SweetFX ile falan hele baya iyi oluyor grafikler, oyunun grafikleri ve bu grafiklerle sergilediği performans göz yaşartıcı seviyede optimizasyonu oyun çıktıktan bir yıl sonra bile yapılamayan AAA oyunların olduğu bir piyasada. Oynaması falan da zevkli yani bence, multiplayer FPS'den başka birşey pek oynamıyorum son zamanlarda, multiplayer FPS sevenlerin hoşuna gider bence. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 PS4 te ben baya oynuyorum. Level 50 oldum. Çoğu şeyi açtım ama baymadı oyun oynuyorum hergün. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Bu oyun nasıl bu kadar kötü oynanır ? işte böyle muhaha Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş