Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Megadeth – Dystopia Onceki albumlere gore iyi bir albul bence. 97-2003 doneminden bir album gibi duruyor masteringi saymazsak. Super Collider faciaydi. ObiWan beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 31, 2016 Amorphis'in son albümüde güzel . Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 AC/DC postpones US tour as Brian Johnson risks deafness Brian Johnson'ın sağır olması riski nedeniyle turu ertelemişler. Brian Johnson 68, Angus Young 60 yaşındaymış. Yaşlanmışlar. :\ Guest vocal ile turlamak istedikleri yazılmış. Acaba? Kafamda bir yanılsama var. Sanki gruplar, onları ilk dinlediğim yaşta kalacakmış gibi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 http://www.bandsintown.com/event/11607402?artist=Insomnium&came_from=127&fb_ref=Default Buna gitmem lazım mantıken ama bilemiyorum... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 9, 2016 http://www.bandsintown.com/event/11607402?artist=Insomnium&came_from=127&fb_ref=Default Buna gitmem lazım mantıken ama bilemiyorum... Daha vakit var, bende düşünüyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Guns N' Roses geri birleşmiş, Slash geri gelmiş vs.. Bu saatten sonra Axl' dan cacık olur mu bilmiyorum ama bakacaz... Bence uzun soluklu olmaz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 20, 2016 Slash, yıllardır Myles Kennedy ve The Conspirators ile birlikte çalıyor. Çok da güzel albümler yaptılar açıkçası. GNR'dan pek bir umudum olmasa da sonucu beklemiyor değilim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 21, 2016 Yeni grupları dinleyin gençler, Axl Roses ' ı Deniz Akkaya çakmadığı günden beri adam yerine koymuyorum ben zaten. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Amon Amarth'ın albüm ortamlara gelmiş.ş çok beğenemedim bir tur daha dinleyeceğim Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Amon Amarth'ın albüm ortamlara gelmiş.ş çok beğenemedim bir tur daha dinleyeceğim hemen bakıyorum bende, sağol. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Aman da Amon Amarth . Bakalım bakalım... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Selamlar, Dream Theater da geçtiğimiz günlerde yeni albüm çıkardı. The Astonishing kendi klasik tarzından çıkmış Metal Opera veya Rock Opera denebilecek bir konsept albüm yapmış. İlk bir iki dinleyişimde sevmedim ama sonradan beğendim, dinlemenizi öneririm. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Bu hatunun pazarları saat 17:00 'da çok güzel programı oluyor kaçırmayın metal sevenler. Full Metal Jackie Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Nefret şarkıları yoksa ben yokum Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Haziran yaz konserleri http://www.downloadfestival.fr/en/news/iron-maiden-korn-rammstein-and-34-bands-already-announced-1st-edition Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Gayet başarılı son albümü. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Haggard İzmir konseri: 13 Mayıs 2016 - Container Hall Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 http://associatedmediacoverage.com/spotify-and-pandora-announce-plans-to-remove-heavy-metal-music/ haber ne derece doğrudur bilmiyorum ama spotify ve pandora reklam verenler gelen baskılar yüzünden temmuz ortası gibi Heavy Metal adına ne varsa kazıyacakmış sisteminden.. Umarım yalan haberdir. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Bahsedilen olursa aboneliğimi iptal ederim açıkcası.Listemin %90'ı metal çünkü. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Bunu yaparlarsa ayaklarına sıkarlar, Justin Bieber dinleyen ergenlerden mi para kazanacaklarını sanıyor bunlar. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 10, 2016 Bunu yaparlarsa ayaklarına sıkarlar, Justin Bieber dinleyen ergenlerden mi para kazanacaklarını sanıyor bunlar. Yalanda değil, spotify en çok dinlenenlerde üst sıradadır kendisi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 In flames 'in all for me ile firstkill sanki benzerlik taşıyor gibi ne dersiniz? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Inflames dinlemürük Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 dinlersin zamanla Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Nick Menza sahnede kalp krizi geçirip ölmüş. Ex-Megadeth drummer Nick Menza dies of heart attack on stage Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş