Mesaj tarihi: 17 saat önce Merhaba. Klima alacağım. Araştırmaya başladım. Epey seçenek var. Dün gidip Mitsubishi Heavy Industries klima alacaktım anlaştım. son anda vazgeçtim. bunun bildiğimiz Mitsubishi Electric ile alakası yokmuş. başka markaymış. Sadece logosunu kullanıyormuş. benim için servis önemli. sessizlik önemli. Samsung modellere baktım. güzel ama hem aşırı pahalı hemde servis de çok şikayet duydum. uzak olduğum bir konu. önerileriniz var mı? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 16 saat önce Küçük bir hatırlatma; Servisler montajda vakumu usülüne uygun yapmıyor ya da hiç yapmıyorlar. Borunun vakumlanması klimanın performansını doğrudan etkiliyor. Adem Helvacı'nın konuyla ilgili videoları da var.Ona dikkat etmeyi unutmayın. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 16 saat önce Benim bildiğim esas kaliteli olan Mitsubishi Heavy olanlar değil mi ? Bizim evde Toshiba var. Pahalı alet ama ben memnunum. İzmir'de sıcaklar başlayınca salondaki büyük klimayı açıyorum sıcaklar bitene kadar kapatmıyorum. 25 derece otomatik eco modda bütün evi (kullanılmayan odaların kapısı kapalı) yani yaklaşık 100-120m2'yi tıklamadan soğutuyor. Böylelikle yatak odasında klima da açmamış oluyoruz iyi oluyor. yoksa tutulmalar falan çok oluyor. Dükkanda Daikin var. Türkiye üretimi olan seri Siesta. Pek memnun değilim ama doğru bir karşılaştırma olmaz. Ev şartları ile aynı değil sonuçta. Samsunglar ile ilgili bende iyi şeyler duymadım açıkçası. Ben herhalde yeni klima alsam wifi ile uzaktan kontrol edebilme özelliği olmayan klima almazdım. yıllar önce https://sensibo.com/pages/smart-ac alarak bunu çözmüştüm ama pahalıydı. belki yerli alternatifleri çıkmıştır. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 15 saat önce Evde 2 adet BEKO var. Internet'ten kontrol edebilmeyi, sessizliğini .vb beğeniyorum. Geçen yaz sürekli çalıştılar. Modellerine de bakayım bir ara yazayım tekrar. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 14 saat önce Bende samsung var ben memnunum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 9 saat önce 12 yıldır evde Mitsubishi Heavy Industries kulllanıyoruz 2 tane... hiç sıkıntı yaşamadık. Servis sıkıntısı yoksa bölgede tavsiye ederim. jackjoker beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 9 saat önce Gree. jackjoker beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 7 saat önce Mitsubishi Heavy Industries den yana kullanacağım oyumu sanırım bende Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 6 saat önce Mitsubishi Electric iyidir, iki tane 9000 btu klima var, diğerlerinin 11-12k btu'leri gibi soğutma yapıyor. 10 yıldır falan sıfır problem. Ne mekanik ne soğutmada, ne plastik kalitesinde. Montajını, oradan sök diğer eve tak işlerini hep servisi yaptı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 5 saat önce (düzenlendi) Mitsubishi Electric ve Daikin'in üst serileri asla üzmez. Misubishi Heavy ve Midea denk denebilir. İlk ikili ortalamada 4,8/5 ise bunlar 4,5/5'tir. Mitsubishi Heavy yerine Midea düşünebilirsiniz. Kuvvetle muhtemel Samsung, Toshiba, Siemens, Bosch, Airfell (Daikin'in) gibi markaların modelleri de Midea üretimidir. Teknik servisimizin bakım tarafındaki know-how'ı nedeniyle en son yaptığımız otelde biz yine Daikin'i tercih ettik. Fiyatlar Mitsubishi Electric'le hemen hemen aynıydı. Heavy ve Midea %30 civarı daha uygundu diye hatırlıyorum. 5 saat önce Mono tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 4 saat önce Gree Fairy 9000 serisi ilgimi çekti. Servis evime çok yakın. Yarın bir arayacağım. Umarım iyi bir markadır. Nette yorumları iyi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş