Mesaj tarihi: Salı günü saat 20:30 [ https://youtu.be/wFJ3PZuAjK4 ] Quote The Elder Scrolls IV: Oblivion™ Remastered modernizes the 2006 Game of the Year with all new stunning visuals and refined gameplay. Explore the vast landscape of Cyrodiil like never before and stop the forces of Oblivion from overtaking the land in one of the greatest RPGs ever from the award-winning Bethesda Game Studios. Rediscover Cyrodiil Journey through the rich world of Tamriel and battle across the planes of Oblivion where handcrafted details have been meticulously recreated to ensure each moment of exploration is awe-inspiring. Steam'de anlik oyuncu sayisi 145.000'i gecti... [ https://store.steampowered.com/app/2623190/The_Elder_Scrolls_IV_Oblivion_Remastered/ ] ... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Salı günü saat 21:04 (düzenlendi) Hep hayatimin yogun bir donemine geldigi icin yarisina bile gelemeden birakmistim gecmiste. Remaster iyi olmus gibi, Fallout 4'u bitirebilirsem hemen sonra bunu da oynarim. Daha once dogru duzgun oynamamis olmam pozitif mi negatif mi emin olamadim, ama gecen sene yine bir gaza gelip orginal oyunu steam'den almistim. 1 saat kadar oynadiktan sonra oyunun dinamikleri, UI, kontrolleri falan cok eski geldigi icin sarmamisti yine birakmistim ve herhalde bir daha donup oynamazdim... Salı günü saat 21:23 MonkeyBusiness tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 04:58 Gamepass'e de gelmiş, indirip bakayım bari. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 06:01 Oblivion ne yahu Morrowind i yapsanıza aveller.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 07:17 Oblivion yapsalar Morrowind, Morrowind yapsalar Daggerfall, Daggerfall yapsalar Arena istersiniz, gamerlara da yaranılmıyor. TiesTorN beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 07:56 Hayir morrowind yapsalar sadece yeterli. Morrowind tek başına serinin bütün oyunlarından daha değerli. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 09:28 1 hour ago, Squall said: Hayir morrowind yapsalar sadece yeterli. Morrowind tek başına serinin bütün oyunlarından daha değerli. morrowind daha eski bir oyun olduğu için remaster olarak değil de remake olarak gelmesi daha olası bence. bazı eski kalmış mekanikleri günümüze uyarlarlar gibi geliyor. morrowind'i hiç oynamamış ama çok merak eden biri olarak içimde uktedir. çıksa da oynasak Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 10:32 1 saat önce, TiesTorN said: morrowind daha eski bir oyun olduğu için remaster olarak değil de remake olarak gelmesi daha olası bence. bazı eski kalmış mekanikleri günümüze uyarlarlar gibi geliyor. morrowind'i hiç oynamamış ama çok merak eden biri olarak içimde uktedir. çıksa da oynasak Hala daha Morrowindin bileğini bükebilecek bir rpg gelmedi.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 12:58 Oyuna patch lazım sanki, VRAM bitti diyip kapatıyor. Unreal motoruna geçtiği için o klasik Bethesda menü ve oyun içi gecikmesi vs. yok bu çok güzel olmuş. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 15:31 daha önceden de yapmış olabilirim, dayanamadım. kusura bakmayın. Atrin, TiesTorN and MonkeyBusiness beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş