Alınık: Nintendo Switch Lite
0

Bu konuda 6 mesaj var

Selamlar.

Başarısız olan PS3 slim arayışından sonra (temiz ve kurcalanmamışını bulamadım, @stardust'ın makinesine de kıyamadım) yeni bir konsol arayışına daha giriştim. Bu sefer taşınabilirlerden devam edip Nintendo Swith Lite arıyorum. Elinde kullanılmayıp boşta duran, hırpalanmamış ve mümkünse drift sorunu olmayan Switch Lite'ı olan varsa iletişime geçebiliriz.

stardust beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
22 minutes ago, OrcunFix said:

Bakımları yapılmış temiz switch v1 cfw li var istersen.

Switch konusunda biraz cahilim ama sanırım cihazda hem custom rom hem de mod chip var, doğru mu biliyorum?

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
3 dakika önce, SEP said:

Switch konusunda biraz cahilim ama sanırım cihazda hem custom rom hem de mod chip var, doğru mu biliyorum?

V1 switchler yazılımla kırılabiliyordu. Lite ve oledler ise kırılamıyor. Kırmak içinde mod chip gerekiyor ama bu cfw yani yazılımla kırılmış model. TV için dock'u adaptörü joyconları yenilenmiş şekilde herşeyi var. Yanında 32 gb kartı da var oyunlar indir at oyna. :D

WhatsApp Görsel 2025-04-21 saat 21.54.59_698f73e9.jpg 

WhatsApp Görsel 2025-04-21 saat 21.55.00_705352fc.jpg

WhatsApp Görsel 2025-04-21 saat 21.54.59_6b31be32.jpg

WhatsApp Görsel 2025-04-21 saat 21.55.00_7f0dfef2.jpg

SEP and Squall beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
On 21.04.2025 at 10:26 PM, OrcunFix said:

V1 switchler yazılımla kırılabiliyordu. Lite ve oledler ise kırılamıyor. Kırmak içinde mod chip gerekiyor ama bu cfw yani yazılımla kırılmış model. TV için dock'u adaptörü joyconları yenilenmiş şekilde herşeyi var. Yanında 32 gb kartı da var oyunlar indir at oyna. :D

Alet fena durmuyor. Ev halkı biraz çekimser gerçi, "joycon'ları sök tak, kesin elimizde kalır" diyolar. Onları ikna edersem olabilir. Bi de fiyat alsam en son kaç olur ve bize de mi o fiyat (I can be the receiver). :mrgreen:

OrcunFix beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
10 saat önce, SEP said:

Alet fena durmuyor. Ev halkı biraz çekimser gerçi, "joycon'ları sök tak, kesin elimizde kalır" diyolar. Onları ikna edersem olabilir. Bi de fiyat alsam en son kaç olur ve bize de mi o fiyat (I can be the receiver). :mrgreen:

Joyconlar elde kalması için böyle aleti 2 elle tutup dizinle odunu kırar gibi koyup kırman lazım. :D Onlarda da öyle gevşeklik yada bir sorun yok. Bakımlarını da yaptık o konuda sıfır sorun. Artısı şu olur tabi mesela sen yada aile bireyi çocuklar 2 kişi yan yana oyun oynarsınız. İster kendi ekranı isterseniz dockla tv'e takarsınız farketmez. Fiyat 9500 tl olur. Bu arada uğraşırım derseniz de android yada linux kurulabiliyor. İşte repoları da var dilerseniz korsan oyun uygulama marketi falan ucu bucağı yok yani bu işin. :D Öbür türlü orjinal olayına girerseniz ocağa incir ağacı diker switch.

SEP beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
0

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok