Mesaj tarihi: Perşembe günü saat 16:37 bir önceki konumun son mesajında da belirttiğim gibi x7 pro almıştım. yine sarı rengini aldım, bence en güzeli o. https://www.cursedhardware.com/topic/5539-poco-x6-pro-deneyimlerim/ diğer konuda anlattığım için burda detaylı olarak anlatmaya değecek bir şey yok, sadece x6 pro üzerine nasıl bir farkı var onu yazacağım. fiziksel olarak x6 pro'ya göre biraz daha kaba diyebilirim. bir tık daha kalın. aslında x6 pro ile neredeyse aynı kalınlık ama dizayn farkından ötürü daha kalın hissettiriyor. bir tık da daha ağır. ekran birebir aynı. sanırım bir kaç ufak tefek artısı vardı ama umrumda olacak şeyler değil, günlük yaşattığı deneyim aynı. boyu da birebir aynı zaten. işlemcisi dimensity 8400 ultra, x6 pro'da 8300 ultra vardı. ikisi de çok iyi işlemciler zaten, günlük kullanımda bir hız farkı görmedim denecek kadar az. muhtemelen oyunda biraz farkeder. ikisi de yağ gibi akıcı. en büyük farkı pil olmuş. x6 pro'da 5000 mah varken bunda 6000 mah var. hindistandaki versiyonda 6550 mah var, avrupa versiyonu neden öyle değil anlamadım, neyse. fazla telefonla haşır neşir olan biri değilim, x6 pro ile tek şarjla 3 gün çıkarabilirken bunda neredeyse 4 gün çıkarıyorum. 90w şarj desteği var, adaptörü içinden çıkıyor. %0-50 arasını inanılmaz hızlı şarj ediyor, %50'den sonra x6 pro'dan pek farkı yok (o 67w idi). %80'e gelince şarjı kesmek veya genel olarak daha yavaş hızlarda şarj etmek gibi farklı özellikler eklenmiş batarya sekmesine. x6 pro'da bunlar yoktu. telefonla görüşmelerde x6 pro ile konuşurken karşıdaki arkadaşlarım sesin bazen anlık kesilip geliyor diyorlardı. x7 pro'da çok defa konuştuk, sesin mükemmel ve daha net hiç kesilme olmuyor dediler. bu da ilginç bir artı. ama mesela x6 pro'yu eşime verdim, onunla da kaç defa konuştum dışarıdayken hiç kesilme duymadım. neye göre farkediyor bilmiyorum. kamera bakımından bir fark hissetmedim, ikisi de beni tatmin edecek kalitede çekim yapıyor. kamera ile pek işi olan biri değilim zaten. 2mp'lik çöp makro kamerayı komple çıkarmışlar, sadece geniş açı ve ana kamera kalmış daha iyi olmuş. genel olarak bu şekilde. sorusu olan varsa sorabilir stardust, yarimpower and wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Perşembe günü saat 16:58 X6 pro'da tek şarjla nasıl 3 gün kullanıyorsunuz yahu. Ben 2 gün zorla çıkarıyorum. Parlaklık orta seviyede , geceleri ultra battery saving mode açık , evde wifi bağlı mobil bağlantı kapalı. Bluetooth konum hep kapalı. Demek ki instagramda whatsapp feysbukda çok vakit harcıyorum ya da sizin telefonun pili ile benim x6 pro'nun pili farklı . Ses kesilme durumu bende hiç olmadı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Perşembe günü saat 17:03 1 minute ago, Altan Yoklar said: X6 pro'da tek şarjla nasıl 3 gün kullanıyorsunuz yahu. Ben 2 gün zorla çıkarıyorum. Parlaklık orta seviyede , geceleri ultra battery saving mode açık , evde wifi bağlı mobil bağlantı kapalı. Bluetooth konum hep kapalı. Demek ki instagramda whatsapp feysbukda çok vakit harcıyorum ya da sizin telefonun pili ile benim x6 pro'nun pili farklı . evet dediğim gibi telefonla fazla haşır neşir olmuyorum ondandır evdeyken insta feysbuk falan bilgisayarda takılıyorum ben, koca ekran dururken telefona bakmıyorum açıkçası. dışardayken telefonla takılıyorum sadece. parlaklık vs. şu bu hiç birini ellemiyorum hepsi otomatikte, battery ayarı da her zaman balanced'da. tek yaptığım şey gereksiz programların arka planda çalışmasını engellemek. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 14 saat önce şekil 1a... tam 4 gündür kullanıyorum. Orçun beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 13 saat önce 30 dakika önce, TiesTorN said: şekil 1a... tam 4 gündür kullanıyorum. Arkaplanda hiç servis veya uygulama çalışmıyor hepsi dondurulmuş veya silinmiş mi ? mesela bekleme modundayken birisi mail attı wp'dan yazdı yahut telegramdan mesaj attı bu hemen yansıyor mu, yoksa siz açtığınızda bu uygulamalra girince mi görüyorsunuz ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 12 saat önce 1 hour ago, Orçun said: Arkaplanda hiç servis veya uygulama çalışmıyor hepsi dondurulmuş veya silinmiş mi ? mesela bekleme modundayken birisi mail attı wp'dan yazdı yahut telegramdan mesaj attı bu hemen yansıyor mu, yoksa siz açtığınızda bu uygulamalra girince mi görüyorsunuz ? yoo hepsi açık, normal şekilde kullanıyorum. tema uygulaması mesela, ya da yemeksepeti veya getir gibi uygulamalar mesela, bunların arka planda açık olmasının bir anlamı yok. işim olunca girer işimi halleder çıkarım o kadar. bunun gibi uygulamaları engelliyorum sadece. şarjı uzun dayansın diye özel bir çaba sarfetmiyorum, sadece mantık çerçevesi içinde daha verimli kullanmaya çalışıyorum o kadar. getir'in bana göstereceği bildirime ihtiyacım yok misal. Altan Yoklar and Orçun beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 12 saat önce Oğlum kullanım amacın uzun süreyse tuşlu nokia alsana bi tane, tel boşta yatacaksa niye bunlarla uğraşıyosun. Ananemde var 1 ay gidiyor şarjı. Orçun beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 12 saat önce Just now, Deathknight said: Oğlum kullanım amacın uzun süreyse tuşlu nokia alsana bi tane, tel boşta yatacaksa niye bunlarla uğraşıyosun. Ananemde var 1 ay gidiyor şarjı. ya şunu anlatamadım kimseye benim amacım uzun kullanım falan değil, kullanım tarzım böyle. işim tamamen evden, home office çalışıyorum. dışarı çıktığım yok. sürekli pc başındayım, öyle olunca telefonla konuşma dışında pek işim olmuyor. gece yatarken yatakta yarım saat instagram falan takılıyorum ancak o kadar. referans olarak veriyorum ben rakamları, bana 4 gün dayanan senin kullanımınla 2 gün dayanır. kendine göre hesap yap işte. Orçun beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 12 saat önce Gırgırına diyorum zaten. Son geldiğinde bu poco mevzusunu yapmıştık zaten. Üst pocoya geçmen garip geldi neyse Ben de hâlâ x5 pro var işimi görüyor. Biliyosun bende home ofis gibi pc başındayım gerçi ben kripto borsaları arada pc başında değilkende ordan sürekli takip ettiğime ve arkaplanda hep açık kaldıklarından 1.5 gün falan anca çıkıyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 12 saat önce 4 minutes ago, Deathknight said: Gırgırına diyorum zaten. Son geldiğinde bu poco mevzusunu yapmıştık zaten. Üst pocoya geçmen garip geldi neyse Ben de hâlâ x5 pro var işimi görüyor. Biliyosun bende home ofis gibi pc başındayım gerçi ben kripto borsaları arada pc başında değilkende ordan sürekli takip ettiğime ve arkaplanda hep açık kaldıklarından 1.5 gün falan anca çıkıyor. yine iyi dayanıyormuş x7 pro'ya geçme sebebim biraz da eşimden ötürü. telefonu çok eski kalmıştı, benim x6 pro'yu ona vereyim dedim. Deathknight beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 11 saat önce 1 saat önce, TiesTorN said: yoo hepsi açık, normal şekilde kullanıyorum. tema uygulaması mesela, ya da yemeksepeti veya getir gibi uygulamalar mesela, bunların arka planda açık olmasının bir anlamı yok. işim olunca girer işimi halleder çıkarım o kadar. bunun gibi uygulamaları engelliyorum sadece. şarjı uzun dayansın diye özel bir çaba sarfetmiyorum, sadece mantık çerçevesi içinde daha verimli kullanmaya çalışıyorum o kadar. getir'in bana göstereceği bildirime ihtiyacım yok misal. Ooov baya lite windows mantığından takılıyorsun. O zaman baya işte atıyorum bir uygulama arkada çalışması lazım onu komple donduruyorsun yada derin uyku da vs. işte mail şu bu hepsi öyle demek. Gerçi o konuda xiaomi hinlik yapıyor. Aslında bütün appleri uyku modunda sadece bazılarına elleşmiyor. Kritik olanlar işte şebeke bunları mesela derin uykuya almıyor. Normalde onu da alsa mesela biri araması lazım o bile sana geç gelecek. Ekran süresi nasıl peki ? tamam bekleme 3 gün yada 4 gün ama ekran süresi de önemli. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 11 saat önce 1 saat önce, Deathknight said: Oğlum kullanım amacın uzun süreyse tuşlu nokia alsana bi tane, tel boşta yatacaksa niye bunlarla uğraşıyosun. Ananemde var 1 ay gidiyor şarjı. Tuşlunun da akıllısı var ya. https://www.tekno47.com/urun/duoqin-f22-pro-qin-f22-pro/ malum ortamlarda asker telefonu diye geçer, resmi satışı yok ama malumlusu var. Baya android bunlar 4 ram 64 depolama falan dokunmatik ekran vs. herşey de var. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 9 saat önce 1 hour ago, Orçun said: Ooov baya lite windows mantığından takılıyorsun. O zaman baya işte atıyorum bir uygulama arkada çalışması lazım onu komple donduruyorsun yada derin uyku da vs. işte mail şu bu hepsi öyle demek. Gerçi o konuda xiaomi hinlik yapıyor. Aslında bütün appleri uyku modunda sadece bazılarına elleşmiyor. Kritik olanlar işte şebeke bunları mesela derin uykuya almıyor. Normalde onu da alsa mesela biri araması lazım o bile sana geç gelecek. Ekran süresi nasıl peki ? tamam bekleme 3 gün yada 4 gün ama ekran süresi de önemli. öyle olmadığını söyledim işte hala aynı şeyi yazıyosun ekran süresi 11-12 saat civarı. Orçun beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 7 saat önce 1 saat önce, TiesTorN said: öyle olmadığını söyledim işte hala aynı şeyi yazıyosun ekran süresi 11-12 saat civarı. Allah allah çok ilginç. Biz vivo x200 pro da 20 saat bekleme süresinde max 11 saat ekran süresi gördük. Normal kullanımda da kamera foto video gün için karışık işler vs arada oyun derken 16 17 saat bekleme 8 9 saatte ekran süresi veriyor ama kamerayı aktif kullanınca o pili baya içiyor. Demek ki senin senaryo çok farklı ya bilemedim. Hem 4 gün bekleme süresi hem 11 saat ekran süresi var bu işin içinde bir bit yeniği. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 6 saat önce 16-17 saat bekleme süresi olamaz öyle bişey yok, ya arka planda işlemciyi sömüren bir uygulama var ya da başka bir sorun var. Peregrine beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş