Mesaj tarihi: Çarşamba günü saat 11:56 Yurtdışına (avrupa) çıktığında e-sim kullanan var mı ? Önerebileceğiniz e-sim uygulaması / firması var mı IOS için ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Çarşamba günü saat 12:11 Mobimatter 4-5 Ay önce Yunanistan'da kullandım.. Aşırı memnun kaldım hiç uzatmadan öneririm.. Atrin and infestor beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Çarşamba günü saat 12:18 (düzenlendi) 9 minutes ago, NoFlyZone said: Mobimatter 4-5 Ay önce Yunanistan'da kullandım.. Aşırı memnun kaldım hiç uzatmadan öneririm.. Teşekkürler hocam indirip bakacağım hemen. Peki bir sorum var. Bayramda bir araba turu yapacağız. izmir - sakız - pire oradan feribotla italya sonra vur yukarı derken bir kaç ülkede bulunmuş olacağım. paketler nasıl oluyor ? yani bir paket alıyorum ve sadece yunanistanda mı geçerli oluyor yoksa bütün avrupa mı ? edit: şimdi baktım. tek tek ülke paketleri de var bir de ''Europe and USA 15GB 30 Days'' var. bu tam benlik. 13.5 euro fiyatı var. müthiş. Çarşamba günü saat 12:22 Atrin tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Çarşamba günü saat 14:29 Holafly, BNE gibi servislere de bakabilirsin. Bir kaç ülke gezeceksen Avrupa paketlerinden birisini alabilirsin. En son kızıma Holafly'dan unlimited data olan paketi almıştık çok memnun kaldı. Slovakya, Avusturya, Macaristan, Almanya'da kullandı ve hiç sorun yaşamamış. Yunanistan'da da BNE kullandım ve problem yaşamadım. Bu arada DH'de bunlar için referans indirim kodu falan paylaşıyorlar oraya da bir bakabilirsin. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Çarşamba günü saat 15:20 airalo Definitive beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 09:34 Mobimatterı tavsiye ederim bende. Şimdiye kadar 10-15 ülkede kullanmışımdır. Airalo ile Azerbaycanda sorun yaşamıştım, sorunun apn nin doğru girilmemesi kaynaklı olduğu çıkmıştı ama airalo konuyu çözene kadar 3 gün geçmişti. Sonra parayı da iade ettiler de, tatil bittiydi o zamana kadar.. Atrin beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 12:47 airalo ile Mobimatter arasında baya bir fark var. mobimatter daha ucuz. yorumları ikisinin de iyi. o nedenle mobimatter deneyeceğim. teşekkürler Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 15:07 Bunlar dandroidde de var mı ? Temmuz ortasından sonra Almanya -> Danimarka -> İsveç -> Norveç -> Danimarka -> Almanya yapacağım. 15 gün falan sürecek. Mobimatter mı diyorsunuz şimdi ? ariolo ya bakayım mı ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 15:24 @allreadydead valla hocam dediğim gibi. 30 gün bütün avrupa amerika 15gb 13,5 euro Mobimatter'da. Airolo'da ise bütün avrupa 30 gün 10gb 37$ 20gb 49$. aradaki fark da çok. Airalo'da göremedim ama Mobimatter'da bir de hotspot açmana izin veriyor. allreadydead beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 15:41 İkisinde de hotsopt sorunsuz çalışıyor (Airalo için son zamanlarda değiştiyse bilmem eskiden çalışıyordu). 32 dakika önce, allreadydead said: Bunlar dandroidde de var mı ? Temmuz ortasından sonra Almanya -> Danimarka -> İsveç -> Norveç -> Danimarka -> Almanya yapacağım. 15 gün falan sürecek. Mobimatter mı diyorsunuz şimdi ? ariolo ya bakayım mı ? Telefonun e-sim desteklemesi gerekiyor. Eğer bu destek varsa sorunsuz çalışır. allreadydead beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 3 saat önce 21 hours ago, sCoRPion_tr said: İkisinde de hotsopt sorunsuz çalışıyor (Airalo için son zamanlarda değiştiyse bilmem eskiden çalışıyordu). Telefonun e-sim desteklemesi gerekiyor. Eğer bu destek varsa sorunsuz çalışır. S23 ultra var, onda vardır diye düşünüyorum ? GSMArena var diyor umarım gene coğrafya kaderdir olmamıştır Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş