apple iPhone 14 Pro Max 256 GB
0

Bu konuda 11 mesaj var

2 ay önce 55'den yazdım ilanı, yazdığım gün 50 bin teklif ettiler daha erken dur dedim. O kadar takas yok vs. yazmış olmama rağmen gelen saçma sapan tekliflerden bunaldım. 

Dün biri ile whatsapp'dan 51 son dememe rağmen öğrenciyim falan dedi çok ısrar etti, gelip evden alacaksan 50 dedim, biraz önce geldi, abi öğrenciyim 42 bin lira denkleştirebildim helal et falan diyor, zar zor ağzımı bozmadan uğurladım arkadaşı.

ilandaki fiyatı düşürdüm, artık ilk arayana 50 bine bırakacağım, kendi telefonum, bu fiyata yabancıya gitmesin diye foruma da yazıyorum, ilanda ve fotoğraflarda bütün detaylar var.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-aksesuar-cep-telefonu-iphone-14-pro-max-256-gb-cift-fiziki-sim-sifir-gibi-tertemiz-1221127213/detay/

çok favoriye takibe alan var, fiyatın düştüğünü görünce üşüşürler, isteyen varsa foruma vereyim.

jackjoker and Orçun beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
15 dakika önce, stardust said:

Dün biri ile whatsapp'dan 51 son dememe rağmen öğrenciyim falan dedi çok ısrar etti, gelip evden alacaksan 50 dedim, biraz önce geldi, abi öğrenciyim 42 bin lira denkleştirebildim helal et falan diyor, zar zor ağzımı bozmadan uğurladım arkadaşı.

ben öğrenciyim diyen kişiye git oku adam ol diyerek ve de gayet ağzımı bozarak tekmeliyorum. öğrenciysen git nokia al göt.

sen çok sakinsin başkan. 

stardust, achfighter and TiesTorN beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

O öğrenciyim muhabbetine bende sinir oluyorum, öğrenci adamın elinde iphone işi ne zaten mesela dimi? Benimde bazen sattığım ilanlara yazıyorlar öyle abicim bütçene göre bakacaksın o zaman diyorum.

Ülkemizde ki şu ticarette kavramlarında bazı şeyler insanı süper delirtiyor zaten. Sahibindende memurdan hemşireden avukattan vs ilan oluyor ya ulan memur adam olunca noluyor mesela? Benim kuzenim memur üstelik kız arabayı öyle bir hoyrat kullanıyor ki bi anasını mikmediği kaldı sıfır ford fiestanın şaftı kaymadığı kaldı :D

stardust and achfighter beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
10 saat önce, Deathknight said:

Ülkemizde ki şu ticarette kavramlarında bazı şeyler insanı süper delirtiyor zaten. Sahibindende memurdan hemşireden avukattan vs ilan oluyor ya ulan memur adam olunca noluyor mesela? Benim kuzenim memur üstelik kız arabayı öyle bir hoyrat kullanıyor ki bi anasını mikmediği kaldı sıfır ford fiestanın şaftı kaymadığı kaldı :D

"Memurdan, hemşireden, avukattan" yazılmasının sebebi, potansiyel alıcıların kafasında "Ben memuriyete girerken iyi-kötü güvenlik soruşturması geçirdim. Yamuk adam değilim. Taklalı arabayı çıtır hasarlı diye itelemem, üç kuruş menfaat için memuriyetimi yakmam" algısı oluşturmak :)

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
11 hours ago, Deathknight said:

Benim kuzenim memur üstelik kız arabayı öyle bir hoyrat kullanıyor ki bi anasını mikmediği kaldı sıfır ford fiestanın şaftı kaymadığı kaldı :D

Tanıdığım bütün kadınlar arabayı hoyrat kullanıyor. Tümsekte vs yavaşlama yok. Bam güm geçiyorlar, arabanın haline ben acıyorum.

achfighter beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

gelmiş yine "dosta gider"ci... emsalsiz, tr'de tek falan yazmayı unutmuşsun :lol:

neyse, işin makarası tabi de, temiz kullanıyor hakkaten adam ürünlerini, kaç tane şey aldım. ben hayatta uğraşmam o kadar temiz kullanmaya, kendime yazık amk.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

baba parası değil, alın teri :zuh: @TiesTorN

olm kastığım falan yok, pantolon sol cebine telefon harici bir şey koymuyorum sadece.

samsung s10+'ı düşürüp arka camını kırmıştım mesela, adamlar ön camı kırılmaz cam yapmış, arka cam Allah'a emanet... :lol:

sony ericsson w800i walkman telefonu daha 1 senesi olmadan apartman merdiven boşluğuna düşürmüştüm, 2 kat aşağı düştü var ya hayatımın en acı anlarıydı o 2 katı inişim, sağlam maldı onlar bir şey olmamıştı, iphone düşseydi o şekilde haşat olurdu.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
10 minutes ago, stardust said:

baba parası değil, alın teri :zuh:

ne alaka lan baba parası mı kaldı :lol: kaç yaşındayız... en son babamın parasıyla bu tarz bişey almam 10 sene önce falandı heralde.

baba parasıyla alsam 20k lık telefon almam zaten 100k'lık alırım :lol:

neyse evet, ben de temiz kullanıyorum tabi de senin kadar dikkat ettiğimi düşünmüyorum. kılıf falan kullanmam ben mesela, telefonun o zarif hissiyatını hissedemeden kullanacaksam ne anladık o işten.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
3 minutes ago, wazzap said:

konu yine piç oldu. :mrgreen:

Burdan satılması gibi bir ümidim olmadığı için problem değil. 50 ya da altına gidecekse bari bizim foruma gitsin istedim ama zor.

@TiesTorN Spigen'in en ince thin fit kılıfları ile kullanıyorum, gayet kibarlar... iphone'u da kılıfsız kullanıp çizecek kadar zengin değilim.

bu ay çin'e gidip xiaomi 15 ultra alacağım, genelde xiaomi'den çıkan kılıflar idare eder, bu sefer şeffaf kılıf koymuşlar ki hiç sevmem, en kalitelisi bile bir süre sonra sararır. belki onu kılıfsız kullanırım diyeceğim ama o da ucuz bir telefon değil.

15 Pro'dan sonra çok da çirkin arkasındaki yuvarlacık kamera bölümü. 15 Pro herşeyi ile mükemmeldi ama china only bir telefon olduğu için e-sim yok, e-sim olmayınca da roaming için mecbur bizim operatörlere domalmak zorunda kalıyorsun.

aslında ben Çin'den hat alsam da olur, her ay bir çin yapıyorum acaip sevdim çin'i, ev xiaomi mağazası, türkiye'de satılmayan acaip zamazingolar buldum hem de şaka gibi ucuz fiyatlara.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
On 04.04.2025 at 20:22, stardust said:

2 ay önce 55'den yazdım ilanı, yazdığım gün 50 bin teklif ettiler daha erken dur dedim. O kadar takas yok vs. yazmış olmama rağmen gelen saçma sapan tekliflerden bunaldım. 

ilandaki fiyatı düşürdüm, artık ilk arayana 50 bine bırakacağım, kendi telefonum, bu fiyata yabancıya gitmesin diye foruma da yazıyorum, ilanda ve fotoğraflarda bütün detaylar var.

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-aksesuar-cep-telefonu-iphone-14-pro-max-256-gb-cift-fiziki-sim-sifir-gibi-tertemiz-1221127213/detay/

çok favoriye takibe alan var, fiyatın düştüğünü görünce üşüşürler, isteyen varsa foruma vereyim.

Güzel telefon ama en önemli detay yazılmamış. :D Pil sağlığı kaçta ? yanında kutusu ne bileyim adaptör şarj aleti kablo vs yok mu sadece cihaz + kılıf mı ?

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
0

• Bu sayfadaki üyeler   2 üye