Mesaj tarihi: 11 saat önce 2 ay önce 55'den yazdım ilanı, yazdığım gün 50 bin teklif ettiler daha erken dur dedim. O kadar takas yok vs. yazmış olmama rağmen gelen saçma sapan tekliflerden bunaldım. Dün biri ile whatsapp'dan 51 son dememe rağmen öğrenciyim falan dedi çok ısrar etti, gelip evden alacaksan 50 dedim, biraz önce geldi, abi öğrenciyim 42 bin lira denkleştirebildim helal et falan diyor, zar zor ağzımı bozmadan uğurladım arkadaşı. ilandaki fiyatı düşürdüm, artık ilk arayana 50 bine bırakacağım, kendi telefonum, bu fiyata yabancıya gitmesin diye foruma da yazıyorum, ilanda ve fotoğraflarda bütün detaylar var. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-aksesuar-cep-telefonu-iphone-14-pro-max-256-gb-cift-fiziki-sim-sifir-gibi-tertemiz-1221127213/detay/ çok favoriye takibe alan var, fiyatın düştüğünü görünce üşüşürler, isteyen varsa foruma vereyim. jackjoker beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 11 saat önce 15 dakika önce, stardust said: Dün biri ile whatsapp'dan 51 son dememe rağmen öğrenciyim falan dedi çok ısrar etti, gelip evden alacaksan 50 dedim, biraz önce geldi, abi öğrenciyim 42 bin lira denkleştirebildim helal et falan diyor, zar zor ağzımı bozmadan uğurladım arkadaşı. ben öğrenciyim diyen kişiye git oku adam ol diyerek ve de gayet ağzımı bozarak tekmeliyorum. öğrenciysen git nokia al göt. sen çok sakinsin başkan. stardust beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 7 saat önce O öğrenciyim muhabbetine bende sinir oluyorum, öğrenci adamın elinde iphone işi ne zaten mesela dimi? Benimde bazen sattığım ilanlara yazıyorlar öyle abicim bütçene göre bakacaksın o zaman diyorum. Ülkemizde ki şu ticarette kavramlarında bazı şeyler insanı süper delirtiyor zaten. Sahibindende memurdan hemşireden avukattan vs ilan oluyor ya ulan memur adam olunca noluyor mesela? Benim kuzenim memur üstelik kız arabayı öyle bir hoyrat kullanıyor ki bi anasını mikmediği kaldı sıfır ford fiestanın şaftı kaymadığı kaldı stardust beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş