Mesaj tarihi: Cuma günü saat 13:54 - Başka bir yere ilan açmadan önce bizim foruma gitsin diye önce buraya yazıyorum. Açık konuşmak gerekirse şuan bu aleti 2. eldeki piyasa fiyatından kime versem sağlam hediye olacak. Ailemde oynayacak 2 kişiye de yurtdışından PS5 aldığım ve @TiesTorN iti de istemediği için, tam dosta gider kondisyonda bir alet. Olur da forumda yeni olup, beni tanımayanlar için de sebebi: aletle 4-5 PlayStation exclusive oyun dışında oynamadım. Salonda televizyonun yanında süs eşyası olarak durdu. Kedileri ve çocuğun biz olmadan giremediği kontrollü bir ortamda bulunduğu için en ufak bir kozmetik sorunu (devrilme, çizilme, darbe vs.) yok. Dualsense yine hayret edeceğiniz kadar iyi durumda, abanarak oynamadığım için hiç yıpranmadı, drift vs. hiçbir sorunu yok, hiç olmadı. Her oynadıktan sonra da gözlük camı temizlemekte kullanılan hafif nemli bezlerle düzenli sildim. 2. el aldığınızda iğreneceğiniz, yapış yapış bir kontrolör kesinlikle değil, aksine sıfır gibi temiz. Kutusu, orjinal sony HDMI kablosu, orjinal sony USB-A to USB-C kablosu ve elektrik kablosu ile birlikte verilecektir. @Najaz 'ın stok gelecek uyandırma servisi sayesinde Amazon Türkiye üzerinden Amazon'un kendi ithal ettiği bir ürün olarak almıştım. Faturası mevcut, garanti süresi bitmiştir. Kargo da yaparım ama kutusu ve ağırlığı sebebiyle sağlam bir ücret çıkabilir. Onun dışında ilk tercih İstanbul Bahçeşehir civarında elden teslim etmek olur. Sahibinden'e yazacağım fiyat 21, bırakacağım fiyat 20, foruma özel 19, Najaz'a özel 22. jackjoker, SEP and Mono beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 14:39 43 minutes ago, stardust said: @TiesTorN iti de istemediği için, tam dosta gider kondisyonda bir alet. 3 vakte senin orada biter. Sen kutuyu hazır et. stardust beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 17:49 konsol denen şey bedava olsa almayacağım bir donanım olduğu için benden uzak dursun peasant'lıkla işim yok. ayrıca bu herifin sattığı her ürün de nedense hediye kıvamında ve dosta gider oluyor ben anlamadım bu işi. sahibinden'de her araç sahibinin kendi arabasına klişe olarak "KUPON ARAÇ, EMSALSİZ, TRDE TEK" vs yazmasından farksız artık gözümde bunun ilanları Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 17:59 8 minutes ago, TiesTorN said: ayrıca bu herifin sattığı her ürün de nedense hediye kıvamında ve dosta gider oluyor ben anlamadım bu işi. sahibinden'de her araç sahibinin kendi arabasına klişe olarak "KUPON ARAÇ, EMSALSİZ, TRDE TEK" vs yazmasından farksız artık gözümde bunun ilanları Temiz kullanıyorum işte aç köpek, senin gibi cips yediğim ellerimle klavyeye mouse’a ellemem. Aklıma geldikçe iğreniyorum Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş