Mesaj tarihi: Şubat 23 baktım konusu açılmamış... steam halen TL dönemindeyken indirimde alıp köşeye atmıştım, 2 haftadır beynimi bağlamış durumdayım. şimdiye kadar oynamamam hataymış. buna başlayınca diğer tüm oyunları bir kenara ittim resmen. rts-rpg-survival-tower defense türlerinin karışımı diyebiliriz. acaip sarıyor. base kurma olaylarını özlemişim. rammstein beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 23 Güzel gibi duruyor başladım indirmeye. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 25 On 2/23/2025 at 1:44 PM, Squall said: Güzel gibi duruyor başladım indirmeye. ee oynadın mı nasıl buldun, sardı mı Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 25 1 saat önce, TiesTorN said: ee oynadın mı nasıl buldun, sardı mı İndirdim duruyor öyle 1 yıla oynarım xD Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cumartesi günü saat 12:36 (düzenlendi) Bir ara gamepass kütüphanesine dahildi. Cidden güzel bir oyun, sonuna kadar oynayıp bitirmiştim. Aynı firmanın ilk oyununu da aldım steam'den o zaman çok ucuzdu, o da güzel bir bakın, dünyayı işgale gelen uzaylılarla asalak insanlığı yok etmeye çalışıyoruz X-Morph: Defense https://store.steampowered.com/app/408410/?snr=1_5_9__205 Cumartesi günü saat 19:56 Executioner tarafından düzenlendi TiesTorN and rammstein beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş