Amazon ile Pazarlık
0

Bu konuda 12 mesaj var

Özellikle yüksek fiyatlı ve ellerinde birkaç tane olan bazı ürünleri sepetinizde beklettiğinzde %90 ihtimalle bir süre sonra amazon bu ürünün fiyatını düşürmeye başlıyor.

Adeta al artık nazlanma gari der gibi.

Ben birkaç kere denedim oldu. Tabii uzatırsanız ya ürün tükeniyor yada yeter lan diyip fiyat artıyor.

TiesTorN and rammstein beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bana da birkaç kere denk geldi böyle. Genelde ürünün akakçe'de listelenen en düşük fiyatı seviyesine iniyor Amazon'un fiyatı. Acil lazım olan bir şey değilse ben de sepete atıp bekletiyorum; "at fava bekle" :) 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
30 dakika önce, Najaz said:

Bana da birkaç kere denk geldi böyle. Genelde ürünün akakçe'de listelenen en düşük fiyatı seviyesine iniyor Amazon'un fiyatı. Acil lazım olan bir şey değilse ben de sepete atıp bekletiyorum; "at fava bekle" :) 

Demin projeksiyon aldım bu şekilde hatta ben aldıktan sonra fiyatı yükseldi mesela :D 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Onu bana da yaptı amazon en son kasa toplarken. Sepetimdeydi ekran kartı 37 küsürdü ilk sonra bir bugün şu saate kadar alırsan 35 dedi baktım mantıklı geldi, vade farksız da 6 taksit derken 35750 e kapattık. Ben aldıktan sonrada 37 oldu tekrardan sonra da stoğu bitti. Bu aralar yüksek fiyatlı birşey alacaksanız amazondan bu vade farksız 6 taksit işi süper. Diğer sitelerde belki daha ucuzuna da denk geliyorsunuz ama 6 taksit yapayım dediğinizde vade farkından sokuyorlar.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sistem Amazon'da senelerdir olan ve yanlış hatırlamıyorsam burada da zamanında konuşuldu. Diğer satış kanallarında da kendi sattığı ürünlere aynı sistem uygulanıyor. Amazon'la sınırlı kalmayın :) 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
32 minutes ago, Squall said:

Şimdi baktım 7 bin tl zam yemiş..

Bir süre sonra eski fiyata çekecekler. Bu da sürecin bir parçası. Satış sonrası "iyi ki almışım" hissi yaratmak için.

SEP beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
3 saat önce, MilesTeg said:

Bir süre sonra eski fiyata çekecekler. Bu da sürecin bir parçası. Satış sonrası "iyi ki almışım" hissi yaratmak için.

Bundan önce gene bu şekilde takip ettiğim başka bir projektör vardı fiyatı bir daha hiç geri gelmedi maalesef :D 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
59 minutes ago, Squall said:

Bundan önce gene bu şekilde takip ettiğim başka bir projektör vardı fiyatı bir daha hiç geri gelmedi maalesef :D 

Ben de bahsettiğim şeyi defalarca yaşadım. Özellikle kampanya-indirim dönemlerinde sıkça yapıyorlar bunu. Ürün özelinde farklılıklar gösterebilir tabii. Şanslıymışsın diyelim hocam:thumbs:

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
1 saat önce, MilesTeg said:

Ben de bahsettiğim şeyi defalarca yaşadım. Özellikle kampanya-indirim dönemlerinde sıkça yapıyorlar bunu. Ürün özelinde farklılıklar gösterebilir tabii. Şanslıymışsın diyelim hocam:thumbs:

Siparişi iptal ettim amazonun beynini yaktım :D 

Şu anki kullandığım projeksiyonun throw ratiosu 1:20 birde baktımki bununki 1:50 hemen ölümüne hesaplar yapıp duvardaki 1:50 rationun büyüklüğünü işaretledim ve pc yi açıp şimdiki büyüklük ile diğerinin büyüklüğünü kıyasladım. Çok fark var arada mesafeyi daha fazla uzatamam  duvarlar arası 3.2 metre.

Her ne kadar bu alet çok daha parlak ve 4k da olsa filmde esas olan büyüklüktür dedim. Zaten odamda panjur artı ışık geçirmez perdeler var o yüzden parlaklık dert değildi benim için.

125 küsür inchden 95 küsürlere düşeceğim için ve Antalya gibi cehennem sıcağı bir yerde ledden lamba dlp projeksiyona geçmenin korkusu ile çat diye iptal ettim neyseki daha kargoya verilmemiş.

Gönül isterdiki para bok olsun bastırayım lazer yansıtmalı ultra short throw bir projeksiyonu milyonluk alr perdelere yansıtabileyim ama maalesef.. :(

Ayrıca ben bu aleti radyo gibi kullanıyorum sürekli arka planda açık neredeyse o yüzdende saçma geldi sonradan.

MilesTeg beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
0

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok