Kablosuz Carplay adaptoru
0

Bu konuda 13 mesaj var

Adaptörü var mıymıs wireless için. Ben araçun kendisinin desteklemesi gerekiyor diye biliyorum 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
14 saat önce, infestor said:

benim arabada kabloyla carplay'e baglaniyorum. kablosuz baglanmak icin adaptor bakiyorum. var midir tavsiyelerinz? cunku bu kablosuz adaptor mevzusu 💩tan is. zirt pirt kopma olma ihtimali var dandik urunlerde.

su nasildir mesela?

https://cdon.dk/produkt/ottocast-tradlos-apple-carplay-adapter-mk4-4fbe981e707a4fb0/

Ben bu modeli kullanıyorum. Bende de araçta kablolu bağlantı vardı, alternatif baktığım daha büyük direkt torpidodaki cd - kart okuyucu elektrik devresine takılan cihaz da vardı ama onu bağlamak zor olacağı için tercih etmedim. Bağlantı yapması kolay, telefonla arabaya binip oturduğumda carplay a otomatik geçiyor. Cihaz küçük, kol dayama yerinde usb çıkışına kısa kablosu ile bağladım yer kaplamıyor. Cihazdan memnunum, tek bir kurulum yetti sadece rahatsızlık verecek konu biraz gecikme var. Direksiyondan veya radyo kontrolden şarkıya geçiş yaptığımda ekrana gelen albüm kapağından 1-2  sn sonra şarkı başlıyor, daha geç değil ve takılma yapmıyor ama gecikme hissediliyor. Çok dolaylı yoldan bağlantı yapılıyor veya cihazın bağlantısından kaynaklı olabilir çünkü kablo ile bağlandığımda böyle bir şey olmuyor. Büyük rahatlık oldu ama hem kablo karmaşası azaldı hem de telefonu cepten çıkar, koy derdi kalmadı. Ben Amazon'dan almıştım şuan orada temin edilmiyor gözüküyor ama bir bakın başka sitelere de

infestor beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
36 minutes ago, Barbarconan said:

Ben bu modeli kullanıyorum. Bende de araçta kablolu bağlantı vardı, alternatif baktığım daha büyük direkt torpidodaki cd - kart okuyucu elektrik devresine takılan cihaz da vardı ama onu bağlamak zor olacağı için tercih etmedim. Bağlantı yapması kolay, telefonla arabaya binip oturduğumda carplay a otomatik geçiyor. Cihaz küçük, kol dayama yerinde usb çıkışına kısa kablosu ile bağladım yer kaplamıyor. Cihazdan memnunum, tek bir kurulum yetti sadece rahatsızlık verecek konu biraz gecikme var. Direksiyondan veya radyo kontrolden şarkıya geçiş yaptığımda ekrana gelen albüm kapağından 1-2  sn sonra şarkı başlıyor, daha geç değil ve takılma yapmıyor ama gecikme hissediliyor. Çok dolaylı yoldan bağlantı yapılıyor veya cihazın bağlantısından kaynaklı olabilir çünkü kablo ile bağlandığımda böyle bir şey olmuyor. Büyük rahatlık oldu ama hem kablo karmaşası azaldı hem de telefonu cepten çıkar, koy derdi kalmadı. Ben Amazon'dan almıştım şuan orada temin edilmiyor gözüküyor ama bir bakın başka sitelere de

gecikme sanirim kacinilmaz. agirlikla google maps icin kullanacagim. yol ayrimlarinda/donel kavsaklarda  gecikme bana yolu sasirtmiyorsa idare ederim gibime geliyor.  

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Navigasyonda sorun yok, apple ve google kullandım gecikme veya bir anda ileri atlama gibi durumlar oluşmuyor. Son zamanlarda Google Maps kullanıyorum, Apple yeni açılan birkaç yolu ve yönü değişmiş sokağı güncellemediği için yolu uzattı. Cihazdan bağımsız bir durum tabi.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Buradaki muhabbeti görünce, ben de dün sipariş ettim bugün geldi bir tane adaptör. Amazon’da en çok alınmış, en yüksek puanlı olan bir tane aldım bildiğimden değil. 

Genel olarak sorunsuz bağlanıyor. Kurulum çok basit oldu. Plug&play. Bluetooth ile gittiği için bağlandı yaklaşık 0.5 saniye civarı gecikme var. En azından telefondan doğrudan komut verince. CarPlay içinden verilen komutlarda ama hissedilir bir gecikme görmedim şimdilik 

Tek sıkıntı araba telefonum arabada kaldı sanıyor araçtan çıkarken. Her seferinde “your mobile phone is still in the vehicle” diye veriyor uyarısını 😆

Barbarconan beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
16 saat önce, NeRu said:

Buradaki muhabbeti görünce, ben de dün sipariş ettim bugün geldi bir tane adaptör. Amazon’da en çok alınmış, en yüksek puanlı olan bir tane aldım bildiğimden değil. 

Genel olarak sorunsuz bağlanıyor. Kurulum çok basit oldu. Plug&play. Bluetooth ile gittiği için bağlandı yaklaşık 0.5 saniye civarı gecikme var. En azından telefondan doğrudan komut verince. CarPlay içinden verilen komutlarda ama hissedilir bir gecikme görmedim şimdilik 

Tek sıkıntı araba telefonum arabada kaldı sanıyor araçtan çıkarken. Her seferinde “your mobile phone is still in the vehicle” diye veriyor uyarısını 😆

Evet park edip kontağı kapatıyorum, araba kapısını açınca bende de uyarı veriyor. Kontağı kapatınca usb üzerinden alete güç gelmeye devam ediyor bir süre o yüzden bağlantı kopmuyor herhalde o yüzden.

NeRu beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
38 minutes ago, Barbarconan said:

Evet park edip kontağı kapatıyorum, araba kapısını açınca bende de uyarı veriyor. Kontağı kapatınca usb üzerinden alete güç gelmeye devam ediyor bir süre o yüzden bağlantı kopmuyor herhalde o yüzden.

Aynen, arabayı kilitlememe rağmen, cihazın ışıkları 1-2 dakika daha açık kalıyor. Ilk başta, “umarım sürekli çalışir modda değildir, aküyü emekli etmeyelim” diye düşündüm hatta

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Auto-start stop ve apple car play icin satilan iki ayri adaptor bakmistim zamaninda. Ne kadar dogru bilmem ama bu cihazlarin aracta takili oldugu gozlenirse bayi servisi araci garanti disi birakiyormus. Servise goturmeden once sokun ve aracin icerisinde birakmamakta fayda var. 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
8 hours ago, Chronos said:

Auto-start stop ve apple car play icin satilan iki ayri adaptor bakmistim zamaninda. Ne kadar dogru bilmem ama bu cihazlarin aracta takili oldugu gozlenirse bayi servisi araci garanti disi birakiyormus. Servise goturmeden once sokun ve aracin icerisinde birakmamakta fayda var. 

Cuma servisteydi araba. Elemanlar hiçbir şey demediler. Normalde uyarırlar hemen 

Chronos beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
On 09.02.2025 at 7:28 AM, Chronos said:

Markaların araba içerisinde kolonya görse bile garanti dışı bıraktık deme çabasını takdir etmemek mümkün değil.

SEP, infestor, Mono and 2 others beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
0

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok