Mesaj tarihi: 15 saat önce Selamlar. 2020 yılı sonuna doğru alınmış BOXX Apexx S3 bilgisayar, sistem değişikliği sebebiyle satılıktır. Özellikleri şöyle: Intel i9-10900K işlemci Gigabyte RTX 3060TI 8GB ekran kartı ASRock Taichi Z490 WiFi6 anakart 2x32GB Kingston DDR4-3200 bellek Seasonic Focus+ 750W Gold PSU Samsung 970 Pro 512GB SSD 240mm sıvı soğutma (muhtemelen EK marka ama üzerinde Boxx etiketi olduğu için kesin bişey söyleyemiyorum) Fotoğraflarını da ekliyorum. Sarı sitede benzerleri 25B-30B aralığında. Burası için 20bin düşünüyorum. Eskişehir içinde test ederek teslim edebilirim, şehirdışına da alıcı ödemeli gönderebilirim. Parça parça almak isteyen olursa onu da konuşabiliriz (çoğu donanımın kendi kutusu haliyle yok ama sağlam şekilde kutulayıp gönderebilirim). Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 15 saat önce 3 dakika önce, SEP said: Parça parça almak isteyen olursa onu da konuşabiliriz Ekran kartı hariç olacak şekilde güzel bir fiyat verirsen ben talip olabilirim Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 15 saat önce 18 minutes ago, Najaz said: Ekran kartı hariç olacak şekilde güzel bir fiyat verirsen ben talip olabilirim 16b nasıl? Biraz bakındım da, sadece işlemciye 9-10b arası istiyolar, hepsi için uygun olsa gerek. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 5 saat önce 9 hours ago, SEP said: 16b nasıl? Biraz bakındım da, sadece işlemciye 9-10b arası istiyolar, hepsi için uygun olsa gerek. Eğer fiyat uygunsa @Najaz'ın alması için o uygun fiyat üzerinden %50 daha indirim yaparsan az pahalı sınıfına girer. SEP, NoFlyZone, Mono and 1 other beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 5 saat önce 10 saat önce, SEP said: 16b nasıl? Biraz bakındım da, sadece işlemciye 9-10b arası istiyolar, hepsi için uygun olsa gerek. "Ver 400'ü, bu iş huzur içinde çözülsün" diyorum ve ti-ko para 10bin'e olursa alayım diyorum Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 5 saat önce 1 minute ago, Najaz said: "Ver 400'ü, bu iş huzur içinde çözülsün" diyorum ve ti-ko para 10bin'e olursa alayım diyorum İşlemci fiyatına koca kasa çok zor diyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 4 saat önce 50 dakika önce, SEP said: İşlemci fiyatına koca kasa çok zor diyorum. Ortada buluşalım Bak askerden yeni geldim (20 sene oldu geleli ama anılarım hala dün gibi taze). Tezkere almış asker parası çok bereketli paradır, 2,6X çarpan etkisine sahiptir. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 3 saat önce (düzenlendi) @Najaz 16'da anlaşırız bence, piyasaya göre iyi indirim yaptım zaten. 3 saat önce SEP tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 2 saat önce Tüm kasa 19'a anlaştık biz.. Najaz küfretmeden başlık kilitlensin lütfen SEP and wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 38 dakika önce @Najazbu kazığı unutmaz. O sistemden artık hayır gelmez.. Bir defa keşke benim olsa dedi.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş