Path of Exile 2
0

Bu konuda 77 mesaj var

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Oyun komplike evet @jackjoker'e katılıyorum. insanlar o nedenle bırakıyordur. bende o insanlardan biriyim ama oyunu bırakamıyorum. başka oyun da oynayamıyorum. ben tek başıma skill tree yapayım yok buildi kendim yapayım asla yapamam uğraşamam. maxroll veya başka bir siteden guide bulup öyle takılıyorum. level90dan sonra deneyeceksem kendi başıma bir şeyler deniyorum. call of duty oynamaktan farkı yok oyunun benim için şu an. giriyorum atlas map yapıyorum 2-3 sonra chaos temple bir iki trade sonra kapatıyorum. kafamı dağıtmama yetiyor. d4'de böyle değildi mesela. evet daha basit bir oyundu ama endgame e geldikten 1 hafta sonra sıkılıyordum. poe2 deki endgame mükemmel mi değil ama d4'e göre çok daha iyi. poe2 çocukken ultima online oynarken aldığım hazzı yaşatıyor bana nedense. o his aklıma geliyor hep. o his o dönem hayatımı sikmişti :D bir sömestir ultima oynayacam diye evden çıkmamıştım. şimdi iş miş ne varsa halledip hatta erteleyip poe2'ye girip grind yapma hevesi oluşuyo. 

karakterim level94 witchhunter merc'dü. tam monotonlaşmaya başladı yeni sorceress karakter açtım level 92'ye geldim ve o güçlenme/ilerleme/grind hissi ile oyundan sıkılmadım. oyunun en büyük artılarından biri trade sistemi. kafam hep orada. acaba istediğim item trade'e düşmüş müdür diye düşünmeden edemiyorum.

Atrin tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Daha ilk mesajlarımda söylemiştim oyun çok hardcore playerlara hitaben diye. Birde zamanla oyunlar o kadar çok basitleştirildi ve insanlar aptallaştırılmaya başlandı ki, gündelik oyunlarla eğlen geç kafasında oyunlar tercih ediliyor. Bunu oyun yapımcılarında işine gelen bir döngü çok özen gösterilmeden basit ama parasal karşılığı hızlı dönüşen bir sisteme döndürüldü. Bu oyunda bir süre sonra gerçek cezalandırılmayı hissetmeye başlayınca hadi sikerler diyip çoğu player bırakıyor. Umarım buna sebep oyunu sonradan kolaylaştırmazlar ama POE 1 bile yapısını yıllardır korudu bu çok daha iyi yerlere gelecektir. Bu trade sistemi olduğu sürece ve sezon yenilemeleri oldukçada oyun zaten ölümsüz. Ben rahat 10 sene oynanabilirlik garantisi veriyorum.

Şimdi.. 660 saatlik oynanışı devirmiş birisi olarak ki çıktığından beri oynanışa bakılırsa hiç hafife alınacak bir süreç olmasa gerek :D benim gibi zorluklara göğüs germeyi seven hakiki bir oyuncudan madalya alacak bir oyun olduğunu rahatlıkla tekrar söyleyebilirim. Ben hemen hemen doyum noktasına geldim denebilir. Karakter çok çok iyi oldu; lvl 97 ve 3 barım. Henüz yapılacak hâlâ son seviye bir kaç endgame seviyeler var ama biraz oynanış yoğunluğumu hafiflettim denebilir. Sıkıldığımdan değil ama biraz kendi kendime dur be oğlum bu kadar yuh artık demeye başladım. Oyun biraz ruhunda megalomanlık olanlarada hitaben yapılmış, ki oyunda megalomaniac diye unique bir jewelda var tam bu noktada oynun akışını acaip şekilde değiştirebilen. Geçen gün son bir upgrade ile 100 divine değerinde 3 allocate eden bir up yaparak nirvanaya ulaştırdım olayı :D Artık curselerim %50 slow %50 chaos resist düşürme seviyesine ulaştı, normal maplerde creeplerle enya müziği eşliğinde slow motionda dans ediyoruz :P

Atrin' in dediği bazı şeylere katılıyorum, ben gençliğimde ki UO oynadığım zaman hislerini bu oyunda tekrar buldum. Tek eksik mmo şeklinde milletle pvp yapıp loot çekme olayı yok malesef.

Bunca şeye rağmen şimdilik Arbiter runlarına yoğunlaşamadım, bahsini verdiğim videoyu da çekemedim, bakalım artık ramazanda vaktim olursa bir şeyler kaydetmeye çalışacağım.

Yalnız bir ara AoE modunda denedim charımı, acaip keyifli oluyor sanki 2. dünya savaşında havada ki uçakları bombardımana tuttukları olay varya öyle gibi geziyorum haritada süper oluyor, şu an da öyleyim bir nevi ama dpsi biraz gıdıklamak için Aoe' den hafif kıstım seri boss farm yapmak adına.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
0

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok