Path of Exile 2
0

Bu konuda 61 mesaj var

4 dakika önce, Deathknight said:

Aynen işte orda ki seçimler önemli bende mesela evasion yok öle terso no evasion bişi denk gelse zararı olmuyor. Bir de boonlar var sana buff veren. %40 dps %40 movespeeed vs gibi. 3 4 kez yapınca olayı kavrıyosun zaten yön tahlilini falanda ona göre yapıyorsun. Trial boyunca o sacred waterlar arada merchant çıktığında bu dediğim boonları almanada sağlıyor.

Bu arada şimdi hatırladım merchant deyince, ben oradan en pahalısından buff satın aldım. +%50 DPS idi galiba. O olmasa yatardım.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Epey zaman oldu ben de yaptıktan sonra girmedim hatırlayamıyorum ama you and your minions deal %40 ya da 50 more damage gibi bişidi evet.

Bunlarda random her seferinde aynı şeyi bulamayabiliyorsun ya da mesela önüne zoraki bi debuff geliyo diyo ki merchant daha az seçim sunacak ya da tek seçim sunar. Görünürde sana etkisi yok gibi ama 3. 4. Trialde bol bol boon bonusu sana fayda sağlayacağını düşünürsek aslında oldukça köti bir şey olmuş oluyor. Bazı şeylerde var mesela buff ile debuff takaslıyor. Adamlar bunlarla event bazında öyle bir uğraşmış ki aslında oynadığın kalıp oyun ama o kadar çok çeşitli bir şekikde sunması muazzam bir olay.

Ben artık otomatiğe bağlamış gibi oldum. Dün gece yine 3 5 map attıktan sonra skill ağacını açıp ulan böle verdik ama şöyle yapsaydık nası olurdu diyip sürekli değiştiriyorum pasiflerden oynama dinamiğine göre. :D daha evvel critical dinamiğimi sağ üst ortaya doğru olan alanda denemiştim. Dün tekrar oraya bi yöneldim, benim crit şansı zaten %72 olduğundan orada bir alaka var yeni crit atmışsan 8 sn %20 dps ilave diye bundan birde 3 tane arka arkaya var %20+20+30 şeklinde. Öyle mi böyle mi 5 jewelden 6 jewele çıktıktan sonra 7. Jewelide zorlamışken mana sorunum var diye diğer tarafa gitmiştim öncesinde ama jewellerden şimdi totalde %4 recover life per kill %3 mana olcak 2 jewel ayarladım böylece özellikle her hexblast 9 hedef vurabiliyor dpsi tekrar geri köklersem çer çöpü tek atarak indirirsem manam bitmez döngüsüne sokup başarım aldım. 😁 Dpsim şimdi bufflar birikince 100k. Cast speedde bpzuk olduğundan snde 2 kez atabiliyorum ama sanmayın ki sürekli öyle atılabiliyor attığım büyü 234 hp/234 mana götürüyor bloodmage davasına orda da bi denge yakalamak gerekiyor.

Dün 94 e doğru yelken açıyorum demiştim ne güzel yarıya yaklaşıyordu exp. Yağ gibi gidiyorsun ne bosslar ne bişiler öldüremiyorken dün nasıl olduysa kumsal haritası ki en sevdiğimdir önümde siktiri boktan 4 5 yengece takıldım o ara ne ara attıysa su topu atan cadı gibi tipler var o kadar hızlı içime nası geldiğinide anlayamadım creeeplerden kaçacağım derken tabi oda slowla seni iyice kitliyor 1 snlik bi olay canım full olmasına rağmen instant attı asabım bozuldu sora çıktım oyundan. 😅

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

O su topu mudur nedir lanet bir şey ya. ben de onu görünce hemen uzaklaşıp uzaktan sallıyorum bombaları. 

Bu gün oyundaki ilk divine orb'umu düşürdüm :D 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
11 dakika önce, Atrin said:

O su topu mudur nedir lanet bir şey ya. ben de onu görünce hemen uzaklaşıp uzaktan sallıyorum bombaları. 

Bu gün oyundaki ilk divine orb'umu düşürdüm :D 

Currency takası anlık değişebiliyor gerçi ama şimdilik 1 divine harcıcağın malın yoksa üstüne daha derli toplu alman gerekenler varsa 1 divine 110-120 exalt arası ederi var ona göre takaslayıp üstünüde dizebilirsin ;) 20 30 40 50 exaltada düşeş süper mallar var pazarda.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

dün update geldi. baya değişiklik bug fix vs var. fakat benim sorunum hala devam ediyor amk. sokucam böyle işe. 

neyse konsola item filter geldi en azından. bir de dün gece update öncesi tier13 mapleri rahatlıkla yapıyordum. bugün denemek için 12 açtım mapboss'ta öldüm sonra yine denemek için 11 açtım ama dün gece kadar rahat değildim. bir de manam normalde bitmiyordu benim şimdi bitmeye başladı :D değişikliklerden etkilendi herhalde.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
15 saat önce, Atrin said:

Copper citadel buldum dün. Öldüm bossta :( 1 hakkımız mı var bu citadel'lerde ? bir daha sokmuyor haritaya.

Daha tekrar çıkıcak, sonsuz hakkın var. Yeni gelen patchle siste işaretli citadellerin yeride gözüküyor artık. Yani ona göre o taraflarada kanalize olabilirsin.

90 lvllerde olayım biter diyordum, şaka yapmıyorum 100 lvl olana kadar skillerden eklemelerle çok daha farklı işler çıkabileceğini endgame budur dediğimiz bir oyun yapmış adamlar. :D Jewelden takılıp çevresine kapsadığı alanda ki small pasifleri verir olayları falan var... Ben sustum artık.

Oyuna 45usd daha verip Quad+quad+quad stash vs almayı düşünüyorum şu an. Arkadaş yaptı, ben gülüm gibi itemları çöpe atmak durumunda kalıyorum diye sinir oldum.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Öfff oyun çok fazla vakit istiyor :D :D :D 

Yalnız item ve skill dinamiği olarak gelmiş geçmiş en iyi olmaya aday olcak sanırım bu oyun. Ben bu kadar detaylı bir güzellik görmedim. Yemin ederim her gün hâlâ daha yeni güzel keşifler yapıyorum onları yapabilmek için yeni itemlar diziyorum ya da ona göre pasif kollarını ayarlıyorum falan.

90 levele kadar tek stil ağaç oynuyordum mesela. Şimdi weapon set 1 ve 2 ye göre dağıttığım allocate skillerim var. Böylece mesela scepter + shield oynarken skiller ona göre kanalize olup block chance falan aldım.

Mesela o kadarda ruh hastalığını yapan olmamıştır, haftasonu arkadaşa takılmaya gittik onda da warrior titan charı var. Onun skillere bakarken bi ara tüm manayı kapat skiller lifedan gitsin alakası var o an aklıma sinyal geldi benim mana yetmeme konusunu çözememiştim. Uğraşıp taaa adamın ordan life leech skilleri aldım bizim bloodmage ascendde life leech olan spell işi var onlarla stacklanıyo vampir gibi oldum :D  gerçi yinede tam yetememe durumu gibi olduda sora farklı bişilerle en son life taken before mana işiyle dengeledim gibi oldu. En son işte bu weapon setten ötürü sağda 2 tane skill cost düşüren iş var onları alınca olayım çok daha iyi çözülür oldu. En azından ölme riskimi çok daha azaltmış oldum.

Lightning + cold bi build düşüncem var oynarken keşfettiğim bi ara tekrar o %100 life cast işini denerim. Benim hexblast bu şekilde 450 hp götürünce yetmiyor ama o dediğim lightning büyüler 50 mana falan olanı var onlar 100 hp götürür olsa çok koymaz. Birde yeni yeni keşfetmeye başladığımız timelost jeweller var koyduğunuz alanda kapsayan skillere buff falan veriyo o tip şeyleride yapabilmek lazım.

Aşağıda mesela benim yeşil kol aktif turuncu kol aktif gözüküyor. şu çember gibi gözüken jewelde kapsamında ki skilleri bonusluyor onları bi inceleyip araştırın.

2694490_2.jpg2694490_3.jpg

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

D4 SEZON7 de “Dorian” adında yeni bir evcil hayvan da yer alacakmış. POE2 e cevap olması bekleniyormuş bu yeni pet ile. Bunun dışında whisperer ağacına yeni görevler getirmişler. başkada ek bir şey yok gibi duruyor. POE2 den sıkılanlar Dorian isminde ki yeni pet ile eğlenceli vakitler geçirebilirmiş. @Deathknight Blizzard ne yapmaya çalışıyor acaba

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
9 saat önce, jackjoker said:

D4 SEZON7 de “Dorian” adında yeni bir evcil hayvan da yer alacakmış. POE2 e cevap olması bekleniyormuş bu yeni pet ile. Bunun dışında whisperer ağacına yeni görevler getirmişler. başkada ek bir şey yok gibi duruyor. POE2 den sıkılanlar Dorian isminde ki yeni pet ile eğlenceli vakitler geçirebilirmiş. @Deathknight Blizzard ne yapmaya çalışıyor acaba

Blizz bu saatten sonra kepengleri çekip gitsin :D  Blizz çatısı altında yeni bir oyun gelecek bu saatten sonra ondan başka diablo çatısı altında ekmek çıkacağına inanmıyorum.

Diablo 3 gibi çok beğenilmeyen bir oyunda ki ben çok sevmiştim, set olayı yine hakimken + wardrobe denen güzelliği yapmışlarken Diablo 4' te bunları eklemeyip üstüne ek pakette dahi getiremediler. PoE de eksiğini gördüğüm şu an için sadece bu 2 mevzu olsa da kendi gidişat serbestliğini kendin istediğin gibi yap döngüsü bunları kapatır cinste. Ama wardrobe gibi item ve skill setlerini ayarlıcak bişi yaparlarsa efsane olur.

jackjoker beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
0

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok