Path of Exile 2
0

Bu konuda 8 mesaj var

Oyun erken erişim olarak steamde çıktı bu arada. Normalde ücretsiz bir oyun ama 6 ay sonra ücretsiz olacak şekilde, şu an için supporter pack olarak 15usd alarak oyunu oynayabiliyorsunuz.

1 haftadır oynuyorum endgame kısmına geldim soluksuz. Blizzard gerçekten nal toplar bu saatten sonra :) Diablo sırf hikaye ve konsepti için kurtarıyordu ama ek pakette çok bozdular o işide, endgame içinde ne tarz gelişmeler yapabilirler bilmiyorum göreceğiz.

Poe2' ye dönünce oyun şu an alpha beta türevi gibi olmasına rağmen dinamikleri güzel oturtulmuş. Oyun biraz zorlayıcı çata pata hack & slash severler özellikle boss fightları görünce güzel küfür sallayacaktır. Epeyce bi hardcore gamer modellemesi kılıfına uydurulmuş. Biraz Souls serisi tarzında olaylar var. Yani karakterinizi belli seviyelerde istediğiniz kadar kasın tek yiyebileceğiniz durum çokça var; bossların phaselerini falan güzelce öğrenip takla atarak dodge etmeniz falan gerekebiliyor.

Oyunda manyakça bir skill kombinasyonu var, istediğiniz özgürlükte kombinasyonlar yaratabiliyorsunuz. Ben witch olarak başladım, itemlardan gelen skiller yanında kombine edeceğiniz skiller falan oluyor. Baştan ranged chaos mage gibi başlamıştım, ascend ile bloodmage türünü seçip başlarda biraz küfretmiştim büyü attıkça kendi canımın gitmesi olayları falan sonradan biraz skill denemeleriyle curse işini auraya çevirdim hexblast denen skilliyle çok güzel patlatarak ilerliyorum. Bunun üstüne auranın alanını nasıl genişletirim diye pasiflerden yüklendim :D yani oyun skillerinizi nasıl daha efektif şekilde taktiksel kullanıma koyacağınız ile ilgilide size çeşitlilikler sunuyor. Lifedan götür manadan götür, spirit rezerve coldu fire olarak değiştir vs vs akla gelmeyecek bilimum değişik farklılıklar var. RPG hack slash severlerin mutlaka görmesi bakması gereken bir oyun olmuş.

Görsel tasarımlar falanda oldukça detaylı ve güzel oyunda.

MilesTeg and jackjoker beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

ben adamlara hem destek olsun hemde görsel kozmetiklere aşık biri olarak en büyük paketi satın aldım. Path of Exile 2 - King of the Faridun.
kesinlikle gerek yok 16 dolara başlangıç paketini de alabilirsiniz ama ağanın eli tutulmaz misali aldım.

diablo 4 bitmiştir. bu saatten sonra artık kimsenin diablo 4'ün yüzüne bakacağını sanmıyorum. gg bye blizzard

jackjoker tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Diablo 4 ün dlc sini bitireyimö bende alacağım ama bütün kışımı yemesinden korkuyorum daha oynamam gereken oyunlar var arada..

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
13 dakika önce, Squall said:

Diablo 4 ün dlc sini bitireyimö bende alacağım ama bütün kışımı yemesinden korkuyorum daha oynamam gereken oyunlar var arada..

POE2 sonsuza kadar sonsuz çeşit kombinasyonla sonsuz çeşit stil ile oynanan ve boşanma avukatlarının en sevdiği oyundur. 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
8 dakika önce, jackjoker said:

POE2 sonsuza kadar sonsuz çeşit kombinasyonla sonsuz çeşit stil ile oynanan ve boşanma avukatlarının en sevdiği oyundur. 

Biliyorum zaten o yüzden hala almadım bitirmem gereken oyunlar var daha.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bu başlıktan haberim yoktu, ben de aldım bir kaç saat önce 15 dalırlık paketten. Download bitmek üzere. Merakla bekliyorum, özellikle D4 fiyaskosundan sonra iyi gelecek gibi.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada yazmayı unutmuşum ama adamlar bu tip bir oyun için bir ilki gerçekleştirmişler. Oyunun en cezbeden farklılığını yaratan durumda aslında bence o. Şöyle ki karakterle artık hareket halinde iken saldırı büyü vs kullanabiliyoruz tabi movement yüksek oranda yavaşlıyor ve adamlar tps oyunlardan alışık olunacak olan WASD kontrol eklemişler. Yani mouse yerine adamı sağa sola hareket ettirmek için klavyeden faydalanıp mouse ile bakacağımız herhangi bir yöre skill cast vs yapabiliyoruz. Bana göre manyak bir gelişme olmuş. Özellikle taktik geliştirmeniz gereken yerlerde çok faydalı geri geri kaçarken saldırmak ya da belli bir açıda hareket ederken takla atıp dodge etmek için falan çok faydalı. Dileyen yine eski mouse kontrol şeklinde de oynayabiliyor zaten oyun 2 tipte kullanım için size seçenek veriyor. Ancak ranged karakter oynuyorsanız WASD özellikle denemenizi tavsiye ederim acaip faydalı oluyor.

MilesTeg and jackjoker beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
0

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok