Mesaj tarihi: Cuma günü saat 06:17 Parası önemli değil, çok bekletmeden, ben hala oyun oynayabiliyorken gelsin yeter https://www.youtube.com/watch?v=54dabgZJ5YA JardeL beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 06:50 Sigara yaktırdı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 11:08 aboo... geralt reyizin olmaması üzücü ama. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cumartesi günü saat 10:19 23 saat önce, TiesTorN said: aboo... geralt reyizin olmaması üzücü ama. Geralt reyizin olacağı söylenmişti. Ancak ana odağımız Ciri olacak. Belki Geralt, Corvo Bianco bağlarında Yennefer yengemizle aşk eyliyor olacak. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cumartesi günü saat 16:25 CDPR dan bir cacık olmaz artık. Kendilerini bana affettirmeleri çoookk zor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cumartesi günü saat 19:07 2 hours ago, Squall said: CDPR dan bir cacık olmaz artık. Kendilerini bana affettirmeleri çoookk zor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 03:26 8 saat önce, TiesTorN said: Unuttun galiba yaşanan rezillikleri. Sony playstation tarihinde ilk defa bir oyunu store dan kaldırıp para iadesi yaptı. https://www.forbes.com/sites/siladityaray/2020/12/18/cyberpunk-2077s-disastrous-launch-gets-worse-as-sony-removes-game-from-playstation-store-promises-refunds/ Ben yediğim kazıkları unutmam. Bu adamlar Cyperpunk gibi bir şaheseri önce ana görev çok uzun oldu diyip parçalara ayırdılar görev yapısını bozup içine ettiler sonrada oyunu tamamlamadan bugfest halinde piyasaya sürdüler. Gelmiş geçmiş en iyi fps oyunu olabilirdi rahatlıkla. Biliyorum çünkü 3 kere bitirdim. CDPR witcher ları yapan sevdiğimiz güvendiğimiz şirket değil artık bunu iyice anlamanız gerekiyor. Gerçekleri görmek lazım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 10:09 6 hours ago, Squall said: Gerçekleri görmek lazım. evet gerçekleri görmek lazım. oyunun çıkışı fiyasko olmuş olabilir ama adamlar 4 yıldır oyunu toparlamak için ellerinden geleni yaptılar, hala daha patch çıkıyor. şu an sıfırdan oynayan birisi için oyun gayet başarılı durumda. hangi firma max 1 sene geçtikten sonra hala patch çıkarır? bu da onlara bir ders olmuştur, aynı rezilliği tekrar yapacaklarını düşünmüyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 16:47 6 saat önce, TiesTorN said: evet gerçekleri görmek lazım. oyunun çıkışı fiyasko olmuş olabilir ama adamlar 4 yıldır oyunu toparlamak için ellerinden geleni yaptılar, hala daha patch çıkıyor. şu an sıfırdan oynayan birisi için oyun gayet başarılı durumda. hangi firma max 1 sene geçtikten sonra hala patch çıkarır? bu da onlara bir ders olmuştur, aynı rezilliği tekrar yapacaklarını düşünmüyorum. Yahu witcherları yapan adamlar hala oradamı sanıyorsunuz.. Quote John Mamais - Krakow studio head and executive producer (left in march 2021, had been part of CDPR for 10 years) Konrad Tomaszkiewicz - Game director (left may 2021, 17 years) Mateusz Tomaszkiewicz - Quest director (left may 2021, 12 years) Pawel Swierczynski - Cinematic Director (left december 2020, 11 years) Piotr Krzywonosiuk - Head of production (left april 2020, 6 years) Balazs Torok - Principal engine programmer (left january 2016, 5 years) Jamie Bury - Lead animator (left february 2017, 4 years) Sebastian Stepien - Creative director (left december 2018, 12 years) Dominika Gonsierowska - Senior producer (left june 2019, 11 years) Tomasz Jonarski - Engine director (left february 2017, 3 years) Katarzyna Redesiuk - Art director (left july 2020, 6 years) İnşallah ben yanılırım orası ayrı ama hiç heyecanlanmadım bile witcher 4 haberine.. achfighter beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş