Indiana Jones and the Great Circle
0

Bu konuda 14 mesaj var

9 Aralık'ta piyasada.
Spoiler'sız inceleme.

https://www.youtube.com/watch?v=V1l3h6uty98

DbJzhW.jpg

.
Steam fiyatları :
Standart 43 usd ve premium edition 62 usd.
.
DbJvMh.jpg
.
Gamepass'e hemen geliyor.
Playstationa'a çıkış Nisan 2025 .
.
Bütçenin çoğu telif'e gitmiş gibi.
Ortalama 20 saat bir oynanış süresi varmış.
İç mekan tasarımları -grafikleri büyüleyiciymiş.
Dövüş gizililik pek bir şey vaad etmiyor gibi.
IJ hayranı olarak PSplus'a gelmesini bekleyeceğim sanırım.

9 Aralık 2024 pazartesi güncelleme:
Dnnmhaberde ekşide yere göğe sığdıramamışlar.
Hype mı gerçek mi acaba?

Altan Yoklar tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Dun indirdim de bakamadim buna... Sey dikkatimi cekti 40 kusur GB hi-res texture pack var ek olarak... Normal oyun 70GB filan sanirim, tam sayıları hatırlamıyorum simdi... Aksam bir bakayim Call of Juarez'den firsat bulursam... 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunun başı ilk filmin giriş sahnesi, grafikler giriş kısmı için çok güzel gelmedi bana, para tracing full olarak açma imkanı yok RTX 4080 ile frame gen. açık olsa da, ayrıca hatalı saçma sapan sarışın, beyaz saç, kaş falan oluyor Indiana Jones. Ancak oyun olarak ilgi çekici olabilir belki çok az baktım.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunun açılış sinematiğinde Indiana Jones'un yüzünü göstermemek için çok uğraşmışlar, ulan dedim herhalde bunlar Harrison Ford ile bir sorun yaşadılar, gösteremeyecekler yüzü oyun boyunca. :)

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Oyunun performans sorunlari var... Herseyi Supreme yaptim , DLSS Frame Gen. , Path Tracing vs. acikken 20FPS filan oldu 5120x1440 cozunurlukte :D... Sonra baktim DLSS Mode: Off gozukuyor ki acinca da 25FPS filandi... Arastirdim, soyle birsey yapinca performans uctu, 60-90-120 FPSlere filan cikti; 

To fix the DLS FPS drop issue in Indiana Jones on PC, here is what you need to do:

• Access Options.
  • Select Video.
  • Change Upscaling to Nativa TAA.
  • Change DLSS Frame Generation to Off.
  • Return to the game.
  • Access Options > Video again.
  • Change Upscaling to DLSS.
  • Change DLSS Frame Generation to On.

https://gamerant.com/indiana-jones-and-the-great-circle-how-fix-dlss-fps-drop-pc/ ]... 

Oyun o Indiana Jones ruhunu , atmosferini yansitiyor yalniz... Daha baslardayim gerci bakalim ilerleyince ne olacak... 

JardeL tarafından düzenlendi
CaRaBeeN beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ben oyunu bitirdim nasıldı diyecek olursanız.,

İlk başta tepkim bu oyun GOTY ye oynardı neden listelerde yoktu oldu.

Daha sonra oynanıştaki ve combattaki save sistemi ve respawn olaylarındaki çok ciddi sorunları gördüm ve hee demek bundanmış dedim.

Hee yanlış anlaşılmasın ben indiana filmleriyle büyümüş diğer cocuklara ne olacaksın dendiğinde astronot cevapları alınırken benim arkeolog olcacağım cevabını verdiğim biri olarak benim için muhteşemdi. Sonuçta bir halt olamadım o ayrı. :D 

Oyun ilk birkaç bölümde harikja gerçekten ama sonra biraz bozuluyor sanırım paraları yetmemiş.

Sonuç olarak kesinlikle indiana jones ruhunu dibine kadar yaşatan harika bir oyundu emeği geçenlere teşekkürler.

Altan Yoklar beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

NVIDIA nın tool u ile alınan SS frame bufferdan. Ama print screen direk ROPlardan post processingden sonra çıkan çıktı. Post processingden sonra HDR olsun bloom filter vs olsun ne varsa ekleniyor görüntüye. 

JardeL beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
15 minutes ago, JardeL said:

Ilgincmis, ekranda gordugumu almiyorsa o zaman ss almanin ne mantigi kaliyor anlamadim... 

karşılaştırma için olabilir.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
0

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok