Mesaj tarihi: Cumartesi günü saat 12:44 (düzenlendi) Selamlar. Çalışır durumda slim kasa PlayStation 3 arıyorum (mümkünse CECH-2500 CECH-3000 serisi). Eğer elinizde boşta duran PS3 varsa ve değerlendirmek isterseniz buradan veya DM'den yazabilirsiniz. Teşekkürler şimdiden. 20 saat önce SEP tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 21 saat önce bende var, nostalji olsun diye tutuyorum. mint condition orjinal kutulu, last of us ve batman oyunu bundle hediyeli. PS3 kasa olarak tertemiz sıfırdan farksız, ama orjinal ps3 dualshock kontrolör biraz çürümüş durumda ve pili de çok gitmiyor doğal olarak. yan sanayi dualshock kaliteli taklit temiz bir kontrolör de var. açıkçası çocuğum büyüdükçe c64 ve amiga'dan başlayıp oyun kültürünü aşılarım diye tutuyorum ama bir yandan da hayatını yakmasam da olur tabi. kısaca teklifleri değerlendirebilirim benim merak ettiğim bu devirde ps3 neden ? (bendeki en son çıkan super slim modelmiş) Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 21 saat önce Bizim oğlan 5 yaşına geldi, ufaktan konsol zehrini aşılamak istiyorum ben de (dolapta bi Amiga 500 duruyor ama o döneme daha var ). Ayrıca tabletten, telefondan olabildiğince uzak tutmaya çalışıyorum ki bu sayede oyun ve eğlence anlayışını da aileyle yapılabilen nispeten ortak bi noktada tutmak istiyorum. Niye PS3? O soruyu ben de sordum kendime. Biraz eskilerden başlamak iyi olur diye düşündüm (PS3'e de eski dedik ya artık, neyse ). Hem bana da hobi oluyor diskini değiştir, içini aç temizle, macun yenile, kol tamir et falan. Bi de move imkanı olunca 3D yazıcıda bi move adaptörü basıp ilginç şeyler çıkabilir dedim. Aslında ben slim versiyon arıyorum (hatta kıllısını aramak gerekirse CECH-2500 veya CECH-3000 falan). Sahibinden vb yerlerde fiyatlar anlamsız uçuk, aletlerin neredeyse hepsi kırık ve berbat durumda. Ben daha vanilla konsol peşindeyim, disk bulup takıp oynayalım falan gibi :D. Ama duruma super slim üzerinde de konuşabiliriz. stardust beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 19 saat önce Ben de kızım için saklıyorum, Herhangi bir satma niyetim de yok aslında... Reddedemeyeceğim bir teklifle bulunursanız, 1-2 sene sonra aynı fiyata geri alma opsiyonu ile birlikte değerlendirebilirim. Konsolda yazılımsal, donanımsal, kozmetik hiçbir sorun olmamakla beraber dualshock için hiçbir garanti vermiyorum. yıllardır kutuda yatmaktan pili ölmüş bile olabilir. (çıkarmışken bir şarj etseydim keşke, tekrar paketleyip kaldırdım.) SEP beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 18 saat önce Hocam gerçekten çok temiz aletmiş ama kızın için saklıyosan kıyamayız biz buna. Ben de çocuk için alıyorum ama malum benimki erkek çocuk olunca evde at yetiştiriliyor sanıyor eve gelenler. Başına bişey gelir falan, böyle temizini bulup yerine de koyamayız şimdi. Ama günün birinde "Eeh, satayım gitsin. Bunla mı uğraşıcam..." niyeti olursa haber ver yine. stardust beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 17 saat önce 3 saat önce, SEP said: dolapta bi Amiga 500 duruyor ama o döneme daha var O dolaptaki A500 ile benim dolaptaki PS4'ü trampa yapalım istersen? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 17 saat önce PS4 kuzenimde var, o oradan geleceği için şu an aramıyorum ama A500'ü düşünmem lazım. Aslında oğlum için ilginç bi hobi projesi olur, eskiyi azıcık gösteririm diye tutuyorum elimde ama en son Gunship 2000 oynayıp bıraktım çok uzun zaman önce. Sonra TV modülatörü arızalanınca (daha doğrusu kurcalarken bozunca ) öyle kaldı. Hobi işi olarak HDMI çevirici bulurum / yaparım bi ara diyordum, daha fırsat bulamadım. Bir de OS disketleri zamanla bozulmuş, workbench falan bulmak lazım. Kalanlar da taşınırken kayboldu (Ankara Mesut Bilgisayar disketlerim vardı, yazık oldu). Ama mouse, power brick falan duruyor. Çalıştırıp bi bakmak lazım tabii. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 15 saat önce O A500 e bir gotek bir de hdmi mod tamam. Sonrasında yardır gitsin. SEP beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 1 saat önce A500, C64, PS2 ve PS3 gibi cihazları bizim çocuklar sevmiyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 37 dakika önce 20 dakika önce, Definitive said: A500, C64, PS2 ve PS3 gibi cihazları bizim çocuklar sevmiyor. Normali o zaten. Bu cihazlar ancak onlarla bir anısı olanlar için anlamlı. İlk GT'yi PS1'de oynamış, C64'te River Raid'in başında saatler geçirmiş adam için bir değer ifade ediyorlar. Yeni nesil ekrandaki o çöp adamları gördüğünde "Bu ne ya?" deyip arkasını dönüp gider O dönemin ruhunu merak edenler için de her cihaz için çok iyi çalışan emülatörler var. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş