Opencorepatcher ile eski maclere nefes verin
0

Bu konuda 5 mesaj var

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Kenarda atıl duran mac mini late 2012 için resmen can suyu oldu. Catalina ile hiç bir adam gibi programa desteği kalmayan cihaz atıl kalmaktan kurtuldu. Sequoia kurdum ve 15.1.1 e güncelledim. En son chrome, office steam vs ne ararsanız yükleniyor ve çalışıyor. Üstelik gpu ve cpu çok eski olmasına rağmen tepki süreleri catalinadan çok da farklı değil ve kullanılabilir durumda. Elinizde böyle eski macler varsa mutlaka ama mutlaka deneyin derim. Cihazın ömrünü biraz daha uzatmış olursunuz. 

https://dortania.github.io/OpenCore-Legacy-Patcher/

ht0d96x.png

SkyWarrior tarafından düzenlendi
Najaz beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bunu 2011 Macbook Pro model bilgisayarıma denemiştim, pekte verimli olduğunu söyleyemeyeceğim. Sistem sanki geriden gelmeye başladı yapılan işlemlerde. Adobe CC 2021'di sanırım can çekişti, eski haline geri döndüm.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Metal için supported gpularda daha iyi çalışıyor. 2012 mac mini de şans eseri HD4000 var ve metal supported. ModernGPU olarak geçiyor hala patcher için. HD4000 den öncesi intel kepler öncesi nvidia ve AVX2 işlemcisiz AMD GCN donanımları için ayrı ayarlar var. Bir de GCN öncesi AMDler ciddi sıkıntı yaşıyorlar. ivy bridge ve sonrası nispeten başarılı. 

O 2011 macbook pro satılık mıdır :D

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
0

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok