Kasa önerisi ricası: Lian Li 215 vs NZXT H5 Flow vs Corsair 4000D
1 1

Bu konuda 9 mesaj var

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

10 yıllık Zalman Z3 Plus kasamın fanları çok ses yapmaya başladı.  İçi de nispeten dar ve kullanışsız.  Emekliye ayırıp daha modern bir kasaya geçmeye karar verdim.  Bütçem max 4.000 TL civarı.  Seçeneklerimi 3 kasaya daralttım gibi, görüş ve önerilerinizi rica edeceğim:

• Lian Li 215
  • NZXT H5 Flow
  • Corsair 4000D
serseridingil tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Z3 plus kullanıcısı olarak ben de aynı dertten muzdariptim taa ki kasayı 2. sisteme kasa yapana kadar. NZXT S340 a taşıdım ana sistemi. 5.25 yuvalar dert değilse NZXT fena bir seçenek değil gayet yayvan bir ortam var. Bequiet tower cooler sorunsuz sığdı. Hava akışı derdim de yok gayet memnumum. 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkürler.  Kendi seçeneklerim arasında Lian Li 215'e karar vermiş gibiydim ama şimdi NZXT S340'a da bakacağım..  1.600 TL'ye bulunabiliyor gibi görünüyor, ama 2024'te hala anlamlı bir seçenek mi emin olamadım?

serseridingil tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Modelini unuttuğum üst seviye bi Corsair kasadan sonra Lian Li O11 Air Mini'ye geçiş yaptım geçen yıl. Malzeme kalitesi olarak Lian Li'den sonra Corsair'e bakmazdım açıkçası.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Corsair 5000D Airflow kullanıyorum ve çok memnunum. Tasarımının sadeliği ve kasanın genel kalitei harika. Hava akışı da Airflow olmayan modeline göre çok çok daha iyi. 4000D ile aralarında çok büyük bir fark yok. Genel olarak tavsiye edebileceğimbir model 4000D. Diğer marka ve modelleri bilmiyorum maalesef.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

@serseridingil

siddetle tavsiye ederim:

https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-be-quiet-pure-base-500-bg034-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,1227508787.html

On 13/11/2023 at 3:33 PM, infestor said:

be quiet! markasını tek geçerim. 1 yıla yakın kullanıyorum.

aşağıdaki kriterli çok iyi yerine getiriyor ve f/p ürünleri var. daha pahalı cooler master, corsair vb. markalara bi daha prim vermem arkadaş!

two thumbs up 👍🏻👍🏻

infestor tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Be Quiet!'ı ben de tavsiye ederim. Cidden adı gibi sessiz ama performanslı ürünleri var. Kasaları da çok başarılı.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

@infestorhava akışı problemi olmuyor mu onda?

Bende P350X var, önde de 2x14 cm fan var ama sanki yeterli hava girişi olmuyor gibi hissediyorum. Sıcaklıklar biraz yüksek. Kasayı da sürekli kendi kompresörümle 2-3 ayda bir temizliyorum.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
1 1

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok