PS5 Pro tanitildi, 49.999 TL...
0

Bu konuda 46 mesaj var

Bu aralar black friday indirimleri basladi. PS5 pro’nun fiyati PS5 Digital edition’in iki katindan fazla. O kadar fiyat farki deger mi gercekten? Kendimi de biliyorum yalnizca GTA6 alir oynarim, fps oynayamiyorum zaten konsolda. 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

6 dakika önce, Chronos said:

Bu aralar black friday indirimleri basladi. PS5 pro’nun fiyati PS5 Digital edition’in iki katindan fazla. O kadar fiyat farki deger mi gercekten? Kendimi de biliyorum yalnizca GTA6 alir oynarim, fps oynayamiyorum zaten konsolda. 

Bu nesilde PS5 almaya niyetiniz varsa PS5 Slim Digital alın geçin. Sony o kadar rezil bir durumda ki, koskoca Naughty Dog bile 2020'den beri yatışta. Bu nesil için yaptıkları tek şey 2 (pardon 1.5) tane remaster; düşünün artık.

GTA6 çıkana kadar muhtemelen PS6 çıkar, onu alır oyunu 4K@60FPS oynarsınız en azından.

Najaz tarafından düzenlendi
wazzap, JardeL, Chronos and 1 other beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
15 hours ago, Chronos said:

Najaz haklı bence de. Eğer TV'niz VRR vb teknolojileri ve 120hz 144hz desteklemiyorsa ps5 slim almak en mantıklısı şu an için.

Chronos beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Cok sagolun bilgiler icin, TV’ye baglayamayacigim gibi gozukuyor zaten, mecbur monitore baglayacagim. Guya black friday ama PS5 disc slim her yerde 550CAD, boxing day’de tekrar bakacagim. O da olmadi 14 aralik’ta vergi indirimi geliyor, Trudeau’nun gider ayak cirpinislari. Kismet oldu biraz bu is. Bu gidisle alamayacagim galiba, yillardir PS5 bakiyorum. 🤪

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
1 hour ago, Atrin said:

ithalatçı garantili yazıyor. beymen neden böyle bir şey satıyor ki bilkom garantili satmıyor ?

Bilkom da ithalatçı değil mi?

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bilkom'un sattıklarında "Resmi Distribütör Garantili" yazıyordu başka yerlerde, belki bu farklıdır.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
1 hour ago, SEP said:

Bilkom'un sattıklarında "Resmi Distribütör Garantili" yazıyordu başka yerlerde, belki bu farklıdır.

aynen bende öyle bir ibare gördüğüm için bilkom garantili değil diye düşündüm.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
6 saat önce, Atrin said:

10k indirim de güzelmiş. vade farksız 4 taksit yapıyor bi de. alsam mı ya :D 

g5xp6j3.jpg

Atrin beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
6 hours ago, Atrin said:

10k indirim de güzelmiş. vade farksız 4 taksit yapıyor bi de. alsam mı ya :D 

Eşimden istiyorum aslında 30. yıl için üretilen PS5 Pro ama o da @Squall ile aynı fikirde. :mrgreen:

Atrin and Squall beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bilkom çalışıyor :D 

jzogxds.jpg

On 01.12.2024 at 00:58, SEP said:

Eşimden istiyorum aslında 30. yıl için üretilen PS5 Pro ama o da @Squall ile aynı fikirde. :mrgreen:

Pro 30. yil sadece 12.300 adet uretildi, koleksiyonluk... :icon_twisted:

SEP beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
1 saat önce, JardeL said:

Pro 30. yil sadece 12.300 adet uretildi, koleksiyonluk... :icon_twisted:

Sarı sitede 1-2 tane görmüştüm. 200.000 TL istiyorlardı...

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
On 12/2/2024 at 16:15, Najaz said:

Sarı sitede 1-2 tane görmüştüm. 200.000 TL istiyorlardı...

Bence az.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ben dayanamadım aldım. Aldım ama neden aldım :D Sakız adasında alet tax free ile 753 euro'ya geliyordu. Gaza geldik kuzenle. Tanıdık biri gidiyordu adaya sağolsun o aldı. Bilet parası da vermemiş oldum :D 27.800TL'ye geldi. Yarı fiyat Türkiye'ye göre. Şahsi yorumum:

• çok az oyunda 4k 60fps hissiyatı var. bir tek elden ring'de hissettim diyebilirim hatta. ileride çıkan oyunlarda fark daha fazla hissedilebilir ama şu an patch gelmeyen oyunlarda pek bir şey hissedilmiyor bence.
  • görüntü kalitesi olarak ben pek bir şey fark etmedim. yine patch ile ileride belki farkı görürüz.
  • ''Pro'' takılı bir ürünün kutusunun, kutu içeriğinin vs daha iyi olmasını beklerdim. Apple ürünü olsaydı bambaşka seviyede paketlerlerdi.
  • Üstte yazdığıma ek olarak yani Pro konsol kullandığınızı size hissettiren hiç bir şey yok. PS4 Pro'da da böyleydi bu ama en azından açılış ekranında Playstation 5 yerine Playstation 5 Pro yazsın veya ne bileyim bir tema ver bir şey ver. 
  • Bu fiyata içinden çıkan kol Dualsense edge olmalıydı bence ama adamlar dik durma aparatını koymamışlar o nedenle benim edge beklentim biraz fazla :D
  • Günün sonunda pişman değilim. 630gb ssd'den 1.9TB ssd'ye geçtim. yeni kol geldi. eski ps5'i 15k'ya falan okutsam 12.000TL ye ssd, yeni kol ve biraz performans almış oldum.
JardeL and Najaz beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
1 saat önce, Atrin said:
  • çok az oyunda 4k 60fps hissiyatı var. bir tek elden ring'de hissettim diyebilirim hatta. ileride çıkan oyunlarda fark daha fazla hissedilebilir ama şu an patch gelmeyen oyunlarda pek bir şey hissedilmiyor bence.
  • görüntü kalitesi olarak ben pek bir şey fark etmedim. yine patch ile ileride belki farkı görürüz.

Fark görebilmen için pixel peeping yapman lazım, yani TV ekranına gözünü dayayıp fark arayacaksın :) DF'deki incelemede bile ekrana %300 zoom yapıp "bakın bakın çimenlerde shimmering olmuyor, filtreleme daha iyi" gibi yorumlar yapılıyordu. Normal TV izleme mesafesinde grafik kalitesi açısından hissedilebilir bir fark görebilmek çok güç.

Tabii senin durumunda SSD ve yeni kol için ödediğin farka değmiş diyebiliriz. Hayırlı olsun, güle güle kullan :)

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
0

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok