Mesaj tarihi: Kasım 5 (düzenlendi) [ https://www.youtube.com/watch?v=xfUyi-Nfyuc ] ... Ekstra 2GB ram gelmis, Tflops degeri de cok kafa karistirdi, FP16 FP32 vs. bir suru teknik tartisma var da bazilari beni asiyor... Anlatirken yanlis ifade edebilirim diye girmiyorum hic o konuya... Kasım 5 JardeL tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 22 Bu aralar black friday indirimleri basladi. PS5 pro’nun fiyati PS5 Digital edition’in iki katindan fazla. O kadar fiyat farki deger mi gercekten? Kendimi de biliyorum yalnizca GTA6 alir oynarim, fps oynayamiyorum zaten konsolda. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 22 (düzenlendi) 6 dakika önce, Chronos said: Bu aralar black friday indirimleri basladi. PS5 pro’nun fiyati PS5 Digital edition’in iki katindan fazla. O kadar fiyat farki deger mi gercekten? Kendimi de biliyorum yalnizca GTA6 alir oynarim, fps oynayamiyorum zaten konsolda. Bu nesilde PS5 almaya niyetiniz varsa PS5 Slim Digital alın geçin. Sony o kadar rezil bir durumda ki, koskoca Naughty Dog bile 2020'den beri yatışta. Bu nesil için yaptıkları tek şey 2 (pardon 1.5) tane remaster; düşünün artık. GTA6 çıkana kadar muhtemelen PS6 çıkar, onu alır oyunu 4K@60FPS oynarsınız en azından. Kasım 22 Najaz tarafından düzenlendi Omfs, wazzap, Chronos and 1 other beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 23 15 hours ago, Chronos said: Bu aralar black friday indirimleri basladi. PS5 pro’nun fiyati PS5 Digital edition’in iki katindan fazla. O kadar fiyat farki deger mi gercekten? Kendimi de biliyorum yalnizca GTA6 alir oynarim, fps oynayamiyorum zaten konsolda. Najaz haklı bence de. Eğer TV'niz VRR vb teknolojileri ve 120hz 144hz desteklemiyorsa ps5 slim almak en mantıklısı şu an için. Chronos beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 24 PS5 Pro 30. yil ozel versiyonunu alamiyorsaniz bence alinmaz... O da zaten oynamak icin degil, koleksiyon icin alinir... Omfs, Chronos and wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Perşembe günü saat 18:16 PS5 Pro almayi dusunen varsa Beymen'de kampanya var, ithalatci garantili PS5 Pro + 2. DualSense - 45.000 TL; https://www.beymen.com/tr/p_sony-playstation-5-pro-2tb-oyun-konsolu-2-ps5-oyun-kolu_1620036 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 01:47 Cok sagolun bilgiler icin, TV’ye baglayamayacigim gibi gozukuyor zaten, mecbur monitore baglayacagim. Guya black friday ama PS5 disc slim her yerde 550CAD, boxing day’de tekrar bakacagim. O da olmadi 14 aralik’ta vergi indirimi geliyor, Trudeau’nun gider ayak cirpinislari. Kismet oldu biraz bu is. Bu gidisle alamayacagim galiba, yillardir PS5 bakiyorum. 🤪 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 07:07 12 hours ago, JardeL said: PS5 Pro almayi dusunen varsa Beymen'de kampanya var, ithalatci garantili PS5 Pro + 2. DualSense - 45.000 TL; https://www.beymen.com/tr/p_sony-playstation-5-pro-2tb-oyun-konsolu-2-ps5-oyun-kolu_1620036 ithalatçı garantili yazıyor. beymen neden böyle bir şey satıyor ki bilkom garantili satmıyor ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 08:27 1 hour ago, Atrin said: ithalatçı garantili yazıyor. beymen neden böyle bir şey satıyor ki bilkom garantili satmıyor ? Bilkom da ithalatçı değil mi? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 08:40 Bilkom'un sattıklarında "Resmi Distribütör Garantili" yazıyordu başka yerlerde, belki bu farklıdır. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 10:02 1 hour ago, SEP said: Bilkom'un sattıklarında "Resmi Distribütör Garantili" yazıyordu başka yerlerde, belki bu farklıdır. aynen bende öyle bir ibare gördüğüm için bilkom garantili değil diye düşündüm. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cuma günü saat 20:31 13 saat önce, Atrin said: ithalatçı garantili yazıyor. beymen neden böyle bir şey satıyor ki bilkom garantili satmıyor ? Bilkom kazigini yemek istemiyordur :] PS5 Pro - 39.999 TL [ Mastercard ] [ https://www.beymen.com/tr/p_sony-playstation-5-pro-2tb-oyun-konsolu_1620031 ] .. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cumartesi günü saat 15:21 18 hours ago, JardeL said: Bilkom kazigini yemek istemiyordur :] PS5 Pro - 39.999 TL [ Mastercard ] [ https://www.beymen.com/tr/p_sony-playstation-5-pro-2tb-oyun-konsolu_1620031 ] .. 10k indirim de güzelmiş. vade farksız 4 taksit yapıyor bi de. alsam mı ya Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cumartesi günü saat 21:33 6 saat önce, Atrin said: 10k indirim de güzelmiş. vade farksız 4 taksit yapıyor bi de. alsam mı ya Atrin beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cumartesi günü saat 21:58 6 hours ago, Atrin said: 10k indirim de güzelmiş. vade farksız 4 taksit yapıyor bi de. alsam mı ya Eşimden istiyorum aslında 30. yıl için üretilen PS5 Pro ama o da @Squall ile aynı fikirde. Atrin and Squall beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 11:55 Bilkom çalışıyor On 01.12.2024 at 00:58, SEP said: Eşimden istiyorum aslında 30. yıl için üretilen PS5 Pro ama o da @Squall ile aynı fikirde. Pro 30. yil sadece 12.300 adet uretildi, koleksiyonluk... SEP beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 13:15 1 saat önce, JardeL said: Pro 30. yil sadece 12.300 adet uretildi, koleksiyonluk... Sarı sitede 1-2 tane görmüştüm. 200.000 TL istiyorlardı... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş