Mesaj tarihi: Kasım 5 (düzenlendi) [ https://www.youtube.com/watch?v=xfUyi-Nfyuc ] ... Ekstra 2GB ram gelmis, Tflops degeri de cok kafa karistirdi, FP16 FP32 vs. bir suru teknik tartisma var da bazilari beni asiyor... Anlatirken yanlis ifade edebilirim diye girmiyorum hic o konuya... Kasım 5 JardeL tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 15:01 Bu aralar black friday indirimleri basladi. PS5 pro’nun fiyati PS5 Digital edition’in iki katindan fazla. O kadar fiyat farki deger mi gercekten? Kendimi de biliyorum yalnizca GTA6 alir oynarim, fps oynayamiyorum zaten konsolda. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 15:07 (düzenlendi) 6 dakika önce, Chronos said: Bu aralar black friday indirimleri basladi. PS5 pro’nun fiyati PS5 Digital edition’in iki katindan fazla. O kadar fiyat farki deger mi gercekten? Kendimi de biliyorum yalnizca GTA6 alir oynarim, fps oynayamiyorum zaten konsolda. Bu nesilde PS5 almaya niyetiniz varsa PS5 Slim Digital alın geçin. Sony o kadar rezil bir durumda ki, koskoca Naughty Dog bile 2020'den beri yatışta. Bu nesil için yaptıkları tek şey 2 (pardon 1.5) tane remaster; düşünün artık. GTA6 çıkana kadar muhtemelen PS6 çıkar, onu alır oyunu 4K@60FPS oynarsınız en azından. dün 15:08 Najaz tarafından düzenlendi Chronos, wazzap and JardeL beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 15 saat önce 15 hours ago, Chronos said: Bu aralar black friday indirimleri basladi. PS5 pro’nun fiyati PS5 Digital edition’in iki katindan fazla. O kadar fiyat farki deger mi gercekten? Kendimi de biliyorum yalnizca GTA6 alir oynarim, fps oynayamiyorum zaten konsolda. Najaz haklı bence de. Eğer TV'niz VRR vb teknolojileri ve 120hz 144hz desteklemiyorsa ps5 slim almak en mantıklısı şu an için. Chronos beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş